Page 104 of 134 FirstFirst ... 45494100101102103104105106107108114 ... LastLast
Results 2,576 to 2,600 of 3328

Thread: Iphone 5

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

I opet nema odgovora.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,642
    Thanked in
    2,742 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Koja je razlika u cijeni izmedju S3 sa 16 i S3 sa 64 GB?
    Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Kartica od 64gb je oko 50e.

Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
    I opet nema odgovora.
    Za one koji ne čitaju što jes jes nema.

-> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Razlika izmedju 16 i 32gb je 50 dolara, koliko sam uspio da vidim

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bugi - nije tacno.

Interna i eksterna memorija NIJESU isto i NE MOZE se kupovinom eksterne memorije nadoknaditi kapacitet interne memorije!

Zasto? Zato sto se kod smrdljivog Samsung Galaxy telefona sa jos smrdljivijim Androidom aplikacije uglavnom instaliraju na internu memoriju i NE MOGU se bez vise sile i božanske intervencije prebaciti na memorijsku karticu!

Iako ta opcija postoji u menadzeru aplikacija (prebaci na mem karticu) - ona je LAZNJAK jer ne funkcionise ni u jednom slucaju sa najpopularnijim aplikacijama. Takodje - tu istinu je potvrdio i covjek koji drzi prodavnicu i servis mobilnih telefona: Facebook se NE MOZE prebaciti na memorijsku karticu.

I onda ako imas telefon sa (na Mobilni svet vidim da je cca 250 eura) 128 megabajta interne memorije - po pokretanju Facebook-a imaćeš cca 70-80 MB manje, a tome pride i nekih 40-50 MB koje telefon potroši na svoje COM trke vrte procese - ostane ti jasna računica. Ako priđe instaliras i Watsapp i Instagram - nece ti ostati vise od 3-5 MB slobodnih i svaka pomisao na automatski update pada u vodu, a bićeš bukvalno silovan ogromnim brojem obavjestenja o tome kako moraš osloboditi prostor, kako ti je telefon smrtno spor zbog toga (sto se i desi) itd.

Dakle: eksterna memorija moze proširiti prostor za muziku, video, slike i NEKE podatke, ali NE MOZE nadoknaditi kapacitet interne memorije!

A ko je umobolan u ovom slucaju - odgovoricu ti pitanjem: da li bi umobolni bili inženjeri koji bi dizajnirali visoko-turazan motor velike kubikaze za automobil koji ima rezervoar od 5 litara?

Tako je i za ovaj nesretni Samsung: divan procesor, brza grafička kartica i memorija od 128 MB za aplikacije! DAFUQ!!!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izvor: http://mobilnisvet.com/mobilni-proizvodjac/Samsung/6/2

Samsung Galaxy S3 sa 16 GB = cca 687 eur
    Samsung Galaxy S3 sa 32 GB = cca 760 eur

Da li smatram da je Apple korektan u razlikama cijena kod modela sa različitom količinom memorije: NE SMATRAM! Mislim da su razlike u cijenama FUKARSKE, ali nemojte nas praviti ludim - nije ni Samsung izjednačio cijenu interne memorije sa cijenama memorijskih kartica na trzistu.

Thanks Thanks Given 
    4,231
    Thanks Thanks Received 
    3,273
    Thanked in
    1,410 Posts

Pa zasto si kupio taj telefon kad ti ne moze odgovoriti zahtjevima?

Svima nam je jasno koje su prednosti interne memorije ali radinse o tome da kod samsunga imas alternativu...

@Fabia - Sto se tice razlike u cijeni, znam da je izmedju 16 i 32 verzije razlika oko 70€, pa je pretpostavljam razlika izmedju 16 i 64 blizu 200 ALI govorimo o alternativi, koju u slucaju iP NEMA... Smatram da je 16gb sasvim dovoljno za aplikacije na telefonu, eksterna memorija mi je za multimediju...
    Last edited by Ben Dover; 02-01-13 at 11:39.
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,642
    Thanked in
    2,742 Posts

Djoks kod Androida i kod iPhonea se interna memorija ne koristi na isti način.
    Kod iPhonea ako piše 16GB dobijaš toliko manje oba razlika u konvertovanju fajl sistema.

Kod Androida imaš par vrsta memorija, internu koja se dijeli na
    internu za system,
    internu za aplikacije/multimedija

I externu.

Uzeo si Galaxy Ace kao primjer. Sa njime Samsung daje 2GB karticu, što je 15x više nego što ti napisa. Ako naši ljudi ne daju karticu to nije problem Samsunga već prodavca.

A za drugara koji drži servis mobilne telefonije samo cmokic i pozdravčić uz napomenu da iako drži servis mobilnih telefona i maher je,nike Bog i treba da nauči nešto novo pa bi mogao običan momak sa foruma da mu da savjet da iskuca u google "how to move facebook on sd card" i neka klikne na prvi link ili drugi ili treći

Sa ovim smo zaključili da svaka aplikacija može da ide na externu memoriju, zaključili smo da je externa memorija bolja jer podržava izmjenu i laku nadgradnju i da je nadasve jeftinija od interne.

Idem sada da pijem kafu, do tada nađite nešto novo, pošto sam zaista konkretan bio.

Thanks Thanks Given 
    4,231
    Thanks Thanks Received 
    3,273
    Thanked in
    1,410 Posts

Djoks kod Androida i kod iPhonea se interna memorija ne koristi na isti način.
    Kod iPhonea ako piše 16GB dobijaš toliko manje oba razlika u konvertovanju fajl sistema.

Kod Androida imaš par vrsta memorija, internu koja se dijeli na
    internu za system,
    internu za aplikacije/multimedija

I externu.

Uzeo si Galaxy Ace kao primjer. Sa njime Samsung daje 2GB karticu, što je 15x više nego što ti napisa. Ako naši ljudi ne daju karticu to nije problem Samsunga već prodavca.

A za drugara koji drži servis mobilne telefonije samo cmokic i pozdravčić uz napomenu da iako drži servis mobilnih telefona i maher je,nike Bog i treba da nauči nešto novo pa bi mogao običan momak sa foruma da mu da savjet da iskuca u google "how to move facebook on sd card" i neka klikne na prvi link ili drugi ili treći

Sa ovim smo zaključili da svaka aplikacija može da ide na externu memoriju, zaključili smo da je externa memorija bolja jer podržava izmjenu i laku nadgradnju i da je nadasve jeftinija od interne.

Idem sada da pijem kafu, do tada nađite nešto novo, pošto sam zaista konkretan bio.

i dalje ti je samoubistvo kucati poruke na note (tj bilo koji android) dok vozis...:-)

Apsolutno potpisujem...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kartica od 64gb je oko 50e.

Znači umjesto 16gb dobiješ 80gb za samo 50e više ili 78 centi po gigabajtu.

Kod iPhonea za 200e više dobiješ 48gb više ili 4eura i 16centi po gigabajtu.

Razlika po gigabajtu je veća od 5x. I vi kažete da vas Samsung obmanjuje. Ja da sada imam iPhone bačio bih ga jer su me pokrali

Amin, sva sustina price.

Prica sa Apple-ovim uredjajima ide ovako:

1. U startu preplatis uredjaj, jer konkurencija nudi VISE, za MANJE para. Dakle, pokraden si.

2. Ne dobijes prosirenje memorije, a verziju sa vise fles memorije OPET preplatis. I dobijes PRESKUPU, NEIMJENJIVU memoriju Opet si pokraden.

3. Dobijes ograniceni sistem, kojim te Apple na 1001 nacin, svim silama svemira, pokusava NATJERATI da KUPUJES sadrzaje. Ne mozes prebaciti pjesmu preko bluetooth-a, ne mozes skinuti fajl sa neta (bez jaibreak-a nema download managera), prinudjen si da instaliras crapware od iTunes-a i opteretis sistem tim smecem od softvera. Uz SVU TU MUKU, Apple jos promijeni konektor, pa ti preskupi dodaci koje si pazario kao vijerna Apple musterija vise ne rade - i prinudjen si da kupis nove. I taman izadje jailbreak kad "developeri" muku namuce - a Apple odmah opet izda novu verziju softvera - i OPET korisnike BACI U LANCE. OPET si pokraden.

4. iPhone I DALJE nema bazicne features - poput mass storage memorije (bez i Tunesa i driver-a za iPhone sa kojima dolazi nema kacenja na ni jedan racunar), nema DELIVERY REPORT (koji imaju SVI telefoni na trzistu), nema customizacije, nema widgeta, nema file explorera - NEMA svega onog sto skoro sva konkurencija nudi, a za manje pare. Dakle, OPET si pokraden.

Lista je beskrajna...
    Za ovog doktora Djola, zaista nemam sta reci, sem da covjek ocigledno NE ZNA da koristi smatphone. Druze, ukoliko imas BILO KAKVE nedoumice vezane za Android uredjaje, javi se (ili ovdje ili na PM), pa ce ti pomoci bilo ko od forumasa koji zapravo i zna nesto o smartphone-ima i mobilnim operativnim sistemima. Ja prvi. Samo, nemoj da ides okolo i pricas da je Samsung i Android ******, a da je Apple ultimativni tehnoloski vrh, koji vrijedi krvavog novca koji se za njega daje - jer to jednostavno nije nista drugo nego neistina...

Ako ti i dalje nije jasno kako si to dao VISE para a dobio sustinski MANJE za svoj novac - samo reci, rado cu ti objasniti

I da te domentujem, za ovu izopacenu pricu o Samsungu, bolno i kratko - do nedavno sam koristio Galaxy Nexus, dakle, SAMSUNGOV uredjaj. Fabricki rom, JB, bez roota, posle i sa rootom. U oba slucaja nikada nije zabagovao, nikada nisam imao restart, niti jedan force close. Radio je SAVRSENO, brzo i stabilno - i OPET je imao gomilu features koje iPhone NEMA (cak ni uz jaibreak). Cekam makar jedno SLOVO tvog demanta ove price

Quote Originally Posted by Majx View Post
    Ima drugih stvari koje zamjenjuju installous tipa ipastore ili vshare..ne pricaj ko nisi upucen..s postovanjem

Sent from my iTA pec Tapatalk
    Zbog ovog "s postovanjem" pravicu da si se salio kad si izbacio biser o mojoj upucenosti Drzim da sam VRLO upucen (sto ce svako normalan i pismen brzo zakljuciti). Na drugoj strani, tvoja "nevjestost" mi djeluje bas izvjestaceno - ako bas ne znas koliko su iPastore i Vshare LOSIJI servisi od Instalousa, i ZASTO - nije problem i da te i tu uputim Razlika je nebo i zemlja, i te alternative su nista drugo tuzan izgovor i pokusaj kontra argumenta. Makar za sad...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zasto sam kupio?

Zato sto sam prevaren. Zato sto moja NOKIA od prije Hrista - lijepo prilikom svake instalacije softvera PITA korisnika gdje zeli instalirati istu: na internu memoriju ili na memorijsku karticu. Dovoljno je samo da odaberem i to je to.

Samsung tome jos nije dorastao, pa se za prebacivanje Facebook-a na karticu mora konsultovati Web sajt (gledao sam ja te linkove) gdje stoji da prvo treba "root"-ovati uredjaj, potom kroz terminal sa računara kucati neke komande itd.

NECU ja to da radim! Necu da izigravam servis i čitam dokumentaciju od 20 i kusur strana kako je Fabia cini mi se ranije naveo, da petljam po terminalu i "root"-ujem telefon kako bih obavio ono sto se podrazumijeva kod normalnih proizvodjaca telefona sa normalnim operativnim sistemom.

IMA opcija da se prebaci program na karticu - ali ne funkcionise i SVUGDJE je zatamnjena. Popisam se ja na opciju koja nikada ne funkcionise. Varka.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@AnotherWorld - ovaj tvoj post nema veze s' mozgom ili zdravim razumom. Kasnije cu obrazložiti svaku tacku ukoliko me uhvati volja.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sa ovim smo zaključili da svaka aplikacija može da ide na externu memoriju, zaključili smo da je externa memorija bolja jer podržava izmjenu i laku nadgradnju i da je nadasve jeftinija od ...
    Potpuno netačno i pogresno.

Jasno sam napisao da se radi o internoj memoriji gdje svaka aplikacija biva inicijalno instalirana (nema opcije za odabir kao kod sretne Nokije).

Drugo - ja sam gledao te linkove i vjerovatno bih umio da primijenim ono sto mi sugerišu kako bih prebacio aplikaciju na memorijsku karticu, ali ja ne zelim da gubim vrijeme na taj svojevrstan hakaton kako bih obavio tako trivijalnu stvar! Da se petljam sa root-ovanjem, ispisivanjem komandi kroz terminal ... Necu da obavljam posao servisera za tako bazicnu stvar i najzad ne zelim da rutujem telefon. Hocu da mi sve radi automatski, da skidam automatski nove verzije softvera, programa, igrica - kao sto je proizvodjac preporučio, kao sto to normalno funkcionise kod Apple-a.

Vi zanesenjaci slobodno činite sto vas je volja, prebacite aplikacije na Cloud ili ih replicirajte po distribuiranim bazama podataka sirom Interneta, MENE TO NE INTERESUJE! Hocu da instaliram 3 najcesce aplikacije na telefon od cca 200 eura onako kako Bog zapovijeda bez da mi telefon nakon toga postane NEUPOTREBLJIV ili da svakih 6 mjeseci plaćam nekome 10 eura za ciscenje, ubrzavanje i update softvera posto mi je to automatski nedostupno nakon rutovanja ...

Necu uopste da se bavim time, ne interesuje me. Recite vi meni kako da kroz opcije telefona prebacim aplikaciju na memorijsku karticu? Ne moze? Znam da ne moze - pa nemojte me praviti ludim.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Meni nema glupljeg "argumenta" od "jednostavno je, ne treba mi priručnik". Kao da priznaješ da si retard, jer ko može da vozi ili čita, mora da je sposoban da upravlja bilo kojim telefonom. Flešovanje romova nije obavezno, ali nije ni bauk. Ja volim što imam mogućnost da kupim model od prije 3 godine za 40 evra, fešujem najnoviji nezvanični rom na njega i dobijem upotrijebljiviji telefon - za moje potrebe - od iPhonea.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Djoks View Post
    Zasto sam kupio?

Zato sto sam prevaren. Zato sto moja NOKIA od prije Hrista - lijepo prilikom svake instalacije softvera PITA korisnika gdje zeli instalirati istu: na internu memoriju ili na memorijsku karticu. Dovoljno je samo da odaberem i to je to.
    Da li ti tvoja Nokia omogucava da ukljucis DELIVERY REPORT na porukama koje posaljes? Omogucava li ti da posaljes pjesmu preko bluetooth-a? A iPhone (jedan od najskupjih smartphone-ova)?

Prevaren? A NISI prevaren kada ti Apple kaze da ti je prodao najtanji smartphone na trzistu (LAZ, ima makar 5 tanjih);
    sa najboljim ekranom na trzistu (LAZ - ima par znacajno naprednijih i boljih);
    i sa najnaprednijim OS-om na smartphone trzistu (ovo nije cak ni laz, vec PATOLOGIJA)? Tada NISI prevaren? Tesko je protiv istine, zar ne?

Samsung tome jos nije dorastao, pa se za prebacivanje Facebook-a na karticu mora konsultovati Web sajt (gledao sam ja te linkove) gdje stoji da prvo treba "root"-ovati uredjaj, potom kroz terminal sa računara kucati neke komande itd.
    Prijatelju - sve ima svoju cijenu. Ako si kupio neki losiji, jeftiniji Samsung, moras da pristanes na kompromise - jedan od njih je taj sa memorijom (i to samo KOD NEKIH modela).

Kod iPhone-a je ISTO - samo sto kod njega, za 10 puta vecu cijenu, moras da pristanes na BANALNIJE i najgore moguce kompromise - poput odsustva bluetooth-a, mass storage-a, delivery reporta, odsustva flash playera, nemogucnosti customizacije - i td...

Samsung je najveci svijetski proizvodjac mobilne tehnologije. To sto ga smatras nedoraslim, govori o tvom neznanju i neozbiljnosti, nista drugo...

NECU ja to da radim! Necu da izigravam servis i čitam dokumentaciju od 20 i kusur strana kako je Fabia cini mi se ranije naveo, da petljam po terminalu i "root"-ujem telefon kako bih obavio ono sto se podrazumijeva kod normalnih proizvodjaca telefona sa normalnim operativnim sistemom.
    Kakvo licemjerje, znaci strasno

Druze - ti u tvoj iPhone NE MOZES da ubacis crack-ovanu aplikaciju dok ga ne jailbreakujes (hakujes, probijes zastitu sistema). Ne mozes da SKINES FAJL SA NET-a dok ga ne hakujes. Ne mozes da imas opciju da izbrises brojeve iz imenika, samo jedan po jedan. Lista ide u beskraj! I to te NE MRZI da radis, na telefonu od 400 do 850e - a mrzi te da se poigras sa puno jeftinijim uredjajem, koji ima MANJE odranicenja od i tvog Crap-a? Molim te...

IMA opcija da se prebaci program na karticu - ali ne funkcionise i SVUGDJE je zatamnjena. Popisam se ja na opciju koja nikada ne funkcionise. Varka.
    Hahaha, je li moguce? Da probamo ovako - Apple marketing te uvjerava da tvoj tel IMA bluetooth, ali ga ti NE MOZES koristiti za prebacivanje fajlova - sto je najveca moguca obmana korisnika. Uvjerava te da tvoj tel ima najbolji displej, najnapredniji mobilni OS, i da je tvoj tel najtanji smartphone na trzistu. Sve STOPROCENTNE LAZI ("varke" sto bi ti rekao)

P.S. Inace, ta opcija na pomenutom Samsungu FUNKCIONISE, ali ne sa svim aplikacijama - sto znaci da je tvoje "ne funkcionise i SVUGDJE je zatamnjena" nista drugo do neistina

Quote Originally Posted by Djoks View Post
    @AnotherWorld - ovaj tvoj post nema veze s' mozgom ili zdravim razumom. Kasnije cu obrazložiti svaku tacku ukoliko me uhvati volja.
    Hvala na kvalifikaciji, o forumski mudrace (jos jedan Apple mudrac u nizu) Enivej, to nije pitanje volje, vec elementarnog znanja i zdrave logike. Zeljno iscekujem da vidim tvoj odgovor - i procjenim cega ti vise manjka (pitanje je samo intenziteta deficita)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
    1. U startu preplatis uredjaj, jer konkurencija nudi VISE, za MANJE para. Dakle, pokraden si.
    Dakle: po toj logici bi svaki kupac Mercedesa ili Volkswagena (konkretno Golf-a) bio pokraden - jer konkurencija nudi "više" za "manje" para? U ovom slučaju - konkurencija MORA tražiti manje para jer drugačije proizvod ne bi ni prodali.

2. Ne dobijes prosirenje memorije, a verziju sa vise fles memorije OPET preplatis. I dobijes PRESKUPU, NEIMJENJIVU memoriju Opet si pokraden.
    Dobiješ onoliko memorije koliko si kupio. Ako si kupio telefon sa 16 GB memorije - 16 GB memorije ti je na raspolaganju za programe, igre, podatke ... Kod Samsung-a dobiješ 128 MB za programe i igre, 2 GB za podatke. Van pameti.

3. Dobijes ograniceni sistem, kojim te Apple na 1001 nacin, svim silama svemira, pokusava NATJERATI da KUPUJES sadrzaje. Ne mozes prebaciti pjesmu preko bluetooth-a, ne mozes skinuti fajl sa neta (bez jaibreak-a nema download managera), prinudjen si da instaliras crapware od iTunes-a i opteretis sistem tim smecem od softvera. Uz SVU TU MUKU, Apple jos promijeni konektor, pa ti preskupi dodaci koje si pazario kao vijerna Apple musterija vise ne rade - i prinudjen si da kupis nove. I taman izadje jailbreak kad "developeri" muku namuce - a Apple odmah opet izda novu verziju softvera - i OPET korisnike BACI U LANCE. OPET si pokraden.
    Naravno da će ti Apple nuditi da sve kupiš kroz Apple store, kao što će ti i Google Apps sugerisati da sve instaliraš kroz njihov sistem. U čemu je problem?

Naravno - problem je u tome što si ti cicija pa ti je mnogo da daš najčešće 1 dolar za aplikaciju i onda se dovijaš kako to izbjeći - da, zamisli, ne moraš autorima platiti za njihov trud čitavi jedan dolar!

Osim toga - NIKADA u životu ne moraš na računar instalirati iTunes kako bi bilo što kupio, prebacio od podataka, sinhronizovao podatke ... To je čista izmišljotina.

Zamisli - Apple izbaci novu verziju operativnog sistema nakon što je prethodna krakovana?! Kakav bezobrazluk Apple-a! Trebalo je da se Apple i hakeri dogovaraju o terminu izdavanja novih verzija softvera?

Ne mogu da vjerujem što čitam ...

Osim toga - evo ja prebacujem podatke preko Bluetooth-a bez ikakvih problema, uz regularno kupljen program koji me je koštao čitavih 73 centa! Pokušao sam da prebacim samo imenik kroz smrdljivi Samsung Kies i GUESS WHAT: ne podržava bluetooth transfer! A da ne pominjem muziku, slike itd ...

4. iPhone I DALJE nema bazicne features - poput mass storage memorije (bez i Tunesa i driver-a za iPhone sa kojima dolazi nema kacenja na ni jedan racunar), nema DELIVERY REPORT (koji imaju SVI telefoni na trzistu), nema customizacije, nema widgeta, nema file explorera - NEMA svega onog sto skoro sva konkurencija nudi, a za manje pare. Dakle, OPET si pokraden.
    Apsolutno NETAČNO! Ne treba ti NIKAKAV drajver da bi telefon povezao za računar i sa njega, npr. iskopirao slike. Nijesi nikada ni probao nego napamet pišeš (kao mnogi drugi ovdje) ...

Delivery Report? Ukoliko poruka ne stigne - izađe ti uskličnik pored poruke, znak da trebaš pokušati ponovo i sl. Ukoliko nema tog znaka - poruka je pošla.

Za ovog doktora Djola, zaista nemam sta reci, sem da covjek ocigledno NE ZNA da koristi smatphone. Druze, ukoliko imas BILO KAKVE nedoumice vezane za Android uredjaje, javi se (ili ovdje ili na PM), pa ce ti pomoci bilo ko od forumasa koji zapravo i zna nesto o smartphone-ima i mobilnim operativnim sistemima. Ja prvi. Samo, nemoj da ides okolo i pricas da je Samsung i Android ******, a da je Apple ultimativni tehnoloski vrh, koji vrijedi krvavog novca koji se za njega daje - jer to jednostavno nije nista drugo nego neistina...
    Ovaj "doktor" Đole je pisao software za smartphone u JAVI prije nego što si ti uopšte i imao bilo kakav smartphone. O tome sam snimao i postavljao tutoriale na Elitesecurity forumu i pomagao drugima u programiranju za tadašnji Symbian (od softvera za Nokia 6600 pa naprijed). Volio bih vidjeti što si ti ikada programirao za smart phone?

Ali ja to više NE ŽELIM da radim! Ne želim da gubim vrijeme na isprobavanju raznog sranja na telefon, želim samo da mi telefon radi onako kako je to proizvođač zamislio. Ništa više od toga!

Ako ti i dalje nije jasno kako si to dao VISE para a dobio sustinski MANJE za svoj novac - samo reci, rado cu ti objasniti

Zbog ovog "s postovanjem" pravicu da si se salio kad si izbacio biser o mojoj upucenosti Drzim da sam VRLO upucen (sto ce svako normalan i pismen brzo zakljuciti). Na drugoj strani, tvoja "nevjestost" mi djeluje bas izvjestaceno - ako bas ne znas koliko su iPastore i Vshare LOSIJI servisi od Instalousa, i ZASTO - nije problem i da te i tu uputim Razlika je nebo i zemlja, i te alternative su nista drugo tuzan izgovor i pokusaj kontra argumenta. Makar za sad...
    Vjeruj mi da meni od tebe ne treba nikakav savjet ili sugestija. Sve ono što mi ti možeš preporučiti - ja ću naći na Internetu i bolje od tebe prilagoditi i primijeniti.

Jedini razlog zašto se ja ođe pojavljujem s pljuvanjem po Samsungu jeste UPRAVO zbog toga što se Vas par hejtera odskora okupilo samo da nas par korisnika Apple-a pravite ludima, ismijavate kako koristimo iPhone. Spamujete topic svojim besmislenim postovima, neutemeljenim tvrdnjama - čisto iz razloga što vam se uređaj ne dopada. Ja da sam nalik vama - ja bih sad išao na Samsung podforum i kenjao po temama, ali to ne radim - poštujem Samsung korisnike, stvar izbora.

Kao da sam otišao na forume o automobilizmu i srao o Volkswagenu zato što mi se ne dopada taj automobil i smatram da je precijenjen ... I što misliš: kako će reagovati korisnici istog? Za što će me smatrati? Vjeruj mi - smatraće me za isto ono za što ja smatram hejtere poput tebe.

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    84 Posts

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,642
    Thanked in
    2,742 Posts

Đoks evo dokaza.. Ave ove aplikacije nogu na karticu i to bez root - a. Čekirao sam neke da vidiš kako je lako prebaciti na FABRIČKI software bez root - a.

Imam ih još dosta instaliranih, samo mi mrsko slikavat..
    Facebook je u 5% posto aplikacija koje ne mogu FABRIČKI da idu na karticu i za koje treba uputstvo. Ne generalizuj...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ali i dalje mi je najjace kako se fandroidi kote na temu o ajfonu, a na njihove teme samo placu jedni drugima na rame, a niko ih bocka za ajfon jer nama pucka.

Kapirate koliko ste nebitni sa vasom argumentacijom koja je do sada milijardu puta prezvakana na isti ovaj topic, samo se s vremena na vrijeme pojavi po jedan novi fandroid i otvori pandorinu kutiju.
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    163
    Thanked in
    113 Posts

Evo jedna istinita priča od prije neki dan. Treba jednoj drugarici da prebacimo neki pdf dokumet na iPhone.
    Drugarica koja ima Samsung govori: -Hajde upali bluetooth da ti prebacim.
    -Nemam ja to...
    Uključuje se drug koji ima takođe iPhone_ - Sad ću ja to da ti prebacim.
    Poslije 5 minuta, govore da ne može.
    Opet drugarica koja ima Samsung: -Poslaću ti ja to na mejl sad...
    Poslala na mejl, stigao fajl. Kad samo čujem: -Meni ovo ne radi, uopšte mi se ne vide slova, samo bijelo...

Mislim... Jedan najobičniji pdf dokument. Toliko o toj famoznoj jednostavnosti Apple proizvoda.

Thanks Thanks Given 
    4,231
    Thanks Thanks Received 
    3,273
    Thanked in
    1,410 Posts

@Djoks - da ne citiram cio post jer je dugacak ali u jednom trenutku si uporedio iPhone od 16gb i ace!!! vrlo dobar 4+...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bugi, ja sam tacno naveo koje tri aplikacije ne mogu da iskopiram na memorijsku karticu. Osim toga - pokusao sam da iskopiram i neke druge (Citati, Vjesalica, aplikacija za citanje novina Blic i jos nesto, ne mogu se tacno sjetiti). Nijesam ni jednu uspio da prebacim.

Zaključujem da to kod tebe radi - a kod mene ne radi, ne generalizujem. Govorio sam iskljucivo o ova dva modela koja imam u rukama. Za druge manje/vise jer se taj problem i ne uocava posto imaju vecu kolicinu interne memorije pa o tome ne treba ni brinuti.

Ben Dover, ti bi trebalo da procitas post pa da mi odgovoris i daš ocjenu. Ne bih se trebao ni zamarati odgovorima, ali svakako cu ti dati abstrakt mojih postova da se manje naprezes: nijesam nigdje poredio Apple iPhone i Samsung Galaxy (Ace), osim u pogledu karakteristika operativnih sistema sto nema realne veze sa samim hardverom i generacijama telefona.

Zaista sam se, kao sto rekoh, prethodno potrudio da telefon dovedem u upotrebljivo stanje (nijesam po kupovini odmah potrčao na forume da jadikujem, ma da sam trebao) - pa sam isao u servis, upgradeovao softver (root-ovao i bot-ovao telefon) da bih se na kraju uvjerio da se problem ne moze ispraviti (barem ne lako).

Ja zamjeram na trivijalne manjkavosti uredjaja koji IPAK nije dzaba, vec kosta cca 200-tinak eura. Čitajući neke vase komentare - zaključujem da ne bih smio kritikovati Samsung uredjaje jeftinije od koliko? 300 eura? Postavite donji limit da mi ne bi svako malo ulijecali zamjerkama kako sam sitnicario i trazim dlaku jajetu.

Thanks Thanks Given 
    6,291
    Thanks Thanks Received 
    14,118
    Thanked in
    5,367 Posts

Sto se tice bluetootha i delivery raporta na iPhone i jedno i drugo radi savrseno na jailbreakovanom uredjaju (sto je 50x lakse i dvije svjetlosne godine krace uraditi nego li ubosti odgovarajuci rom) tako da...Ali po strani sve...sto se tice bilo kojeg uredjaja u u odnosu na iPhone, dovoljno ga je uzet i cackat malo i vidjet/o$etit sto je touch screen na iPhone a sto je na bilo koji drugi uredjaj...To je CINJENICA a ne stvar ukusa i nesto od cega prvo treba krenut, pa tek onda uporedjivat ostalo!

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Svega mi valja banovat sve hejtere, posebno one sto nemaju iPhone.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Trenutno sjedim u Astoriju, 6 ajfona oko mene (medju kojima ima jedan i5 bijeli) samo ja sa raspalom kantom.
    Sad bih se ranio.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    4,231
    Thanks Thanks Received 
    3,273
    Thanked in
    1,410 Posts

Trenutno sjedim u Astoriju, 6 ajfona oko mene (medju kojima ima jedan i5 bijeli) samo ja sa raspalom kantom.
    Sad bih se ranio.
    rani se kantom, odmah...:-)
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Page 104 of 134 FirstFirst ... 45494100101102103104105106107108114 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)