a navikao sam ja da padam na jednu utakmicu... od sada igram sistem, jer sam od juce pao na 5 tiketa, a samo na jednu utakmicu...
juce sam cekao Dartford-cambridge 3+, poluvrijeme 1:1 i tako ostade.. dobitak bio 98e, uplata 1e.
na tom tiketu 7 utakmica i sve su dosle 2+pp. eee dje se to nije odigralo....![]()
Je li moguće da će me Liverpul izvrnut'? Izgleda ga neće davati ni oni, a ni QPR...
E bas bi baksuz bio svega mi sa koliko si igrao ono ?? Kvota je oko 56 jelJa cekam ovog medvescaka djao ga popio 2-2
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Lagano 0-3 liverpul e to je baksuzluk brate...steta...
Kao ja prije recimo,imam 3e u dzep i podjem da sastavim nesto i nadjem 5 utakmica kvota 15 i stavim 2e reko da mi ostane 1e ahahahah a ne znam sto ce mi koji k i eto sad medvescak cekam za 30e.. 4-2 jebo me pas
dobro kolo inglismena juce i danas, sto se golova tice..
i talijani su me prijatno iznenadili, a sad sto ja izmisljam toplu vodu pa stavljam neke idiotarije na tiket to je vec drugi par rukava..
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
E jbm ti i Liverpul i QPR i fudbal i Novu i sve!!! :mad:
A tačNo sam znao! I to velim drugu na poluvrijeme: VIDI KAD ZAVRŠI 0:3... pi!!!!!!!!
Kako bih sad pocijepao nekog, aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dokle će da me jebe ovaj odozgo ovako, usta ga *****!!!!!!!!!!!!!!!!!
Milion put mi ovo radi!!!
4 od 7 uz jednu odloženu. Ovako planiram da igram singlove. Recimo sa 10e po singlu, plus bi bio 20e na ovih 7 parova (razmišljam da igram i 2 tiketa sa po 5e, prva 4 para na jedan, druga 4 na drugi). Što mislite, koliko je realno očekivati da se pogodi barem 4 od 8 skoro svako kolo?
Moze li mi neko reci koliko je bilo kornera na mecu Moreirense - Benfika ?
Who let the dogs out
Pa igranje singlova ti iz mog iskustva bez nekog sistema pozitivne progresije (npr. fibbonachijevi nizovi,...), ne piju vodu, jel ti je u protivnom potreban visok procenat pogodjenih tiketa, a taj procenat poprilicno opada igranjem kvota od preko 2. Takodje bih preporucio izbegavanje igranja kombo igara jer su ti kod njih sanse za pogotkom dosta umanjene (npr. cesto se igra gg3+, a teoretski ima 12,5% sansi da dodje)
Zali Boze tiketa...
http://postimage.org/image/kruzu51rv/
Uglavnom planiram da igram da domaćin ili gost daju 2 gola na utakmici, a iz nekog mog iskustva igranja takvih utakmica na tiketima sa više parova, pogađam više od 50%. E sad, koliko je realno da pogađam taj procenat praktično svako kolo ne znam. Zato sam i pitao za iskustva sa singlovima.
Ovdje ce ti izbacit rezultat ''valjda''
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=1087&grupID=888
18 ja mislim ali mi nemoj vjerovat
Last edited by kambodza; 30-12-12 at 19:29.
Budućnost
E kako sam popizdio majko sveta. Danas ulazim u kladionicu i sastavljam tiket s 5 eura i lik nema da mi vrati kusur od 100 eura, ulazim u još dvije kladionice odma pored (onaj red kladionica na tg vektre) ni oni nemaju kusur i ladno ne uplatim tiket đe pogodih sve! 57 kvota. Znači 285 evrića odoše iz džepa...splamćele redom sve te kladionice! pih
30e lagano5-2 medvedi eto ostaje zal sto nisam odigrao sa 3e ***** me
al eto
Lagao bi kad bi reko da su mi lose pale ahhaa
Imam jak motiv da ne igram ovo smeće cijelu 2013.
Putuj 2012.-to usta ti se po*****. Samo godinu ostarah i ništa dobro ne vidjeh.
Igrah na live Estoril - Porto pri rezultatu 1:0 I=II - znaci li to da pane isto golova u prvo i u drugo poluvremene (koliko ja znam jes) i bilo je ht 1:1 ft 2:2 i kaze da je gubitni tiket?
Eo prepravili su, mada tek kad sam poprica sa ovim operaterom (svasta sam mu reka:d):biggrin: :biggrin: :biggrin:
Last edited by efamouspg; 30-12-12 at 20:37.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks