Bolton je danas veliki favorit protiv Birmingema s obzirom na činjenicu da je spisak odsutnih u gostujućem timu zbog duplih kartona i povreda poveliki (King, Lovenkrands, Asante, Diop, Ambrose, Caddis, Murphy i Carr).
Bolton je danas veliki favorit protiv Birmingema s obzirom na činjenicu da je spisak odsutnih u gostujućem timu zbog duplih kartona i povreda poveliki (King, Lovenkrands, Asante, Diop, Ambrose, Caddis, Murphy i Carr).
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Rotherham - Accrington 1 @1.6
Acrington again have problems with goalkeeper's position, Dunbavin(first gk 20/0) is injured,while Rachbuka(second gk 4/0) is suspended,key defender Winnard(df 19/1) is also unavailable.
jel to mec, ona dojava odozgo?![]()
Who let the dogs out
Da vi ja recem odma,Rotheram xxxxxxxxxxxx !
Jedan veli 2-2 ,drugi 1 ,ja cu x da ga igram !
Ovaj za danas Njukastl daje 2 gola
West Ham 2-2
Jeste, mada se to nista ne zna.Ako je namjesteno dobice i ovi i sa trecim golmanom.![]()
Toliko o dojavi![]()
I tako... u medjuvremenu... i peterboro gubi i divno
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Inace ja dubil odje citavo vrijeme ne igrajte fulam dolazi dvojka al jbg zadrili ste svi ... 0-1 mada ima jos do kraja
A sto je sa Sheffield Utd.-om, grom u njega... Pa ovi iz Hartlepoola ne znaju ni sami kad su zadnji put dobili...
Pade dojava...
Prije nego pocnete da napusavate I ja sam pao dojavu I plus sam je kupio I eto. Nova godina se slavi kuci!
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
ma nije moguce.
Ja igrah cistu dvojku na to, cisto da ispratim zajedno sa S(h)itijem, pa cemo vidjeti..
meni je sve jasno bilo kad su samo dok sam ja igrao 3 momka jedan za drgim ulpatili na istu "dojavu" a ovaj sto kuca crce od smijehamogu mislit koliko ih je uplatilo .. od takvih dojva sto ih svi znaju nikad nista. ali sam te ispostovao pa je odigrah sa 1e sa josh 5,6 utakmica
mozda je opet bila ista taktika, nego ga ovi nesrecnici nisu mogli ranije dati..![]()
treba mi stockport vs telford gg za isplatu, a oni jos uvijek 0:0.. e pa stvarno !
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
eto ti 1-1
A inace 1-2 swansea a sad ce vam bit smijesno al momak mi danas citav dan dubi na glavu 2-2 i 3+ kvota preko 7 bila sigurno...ja ga poslao u ***** haaahah haos
Ajde Stokeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
potop, sto god da sam odigrao nije doslo jedino ovo sto sam predlozio ovdje ali sam i to kombinovao. odavno nisam imao ovako los dan, katastrofa
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sto mislite o ovom tiketu?
Mislim da je prevelika kvota za ovu uplatu.
Ali fino odigrano.Maler bas maler.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks