Davos - Canada
picks Canada
odds 1.85 bet-a-home
» Hockey » Europe » Spengler Cup (Davos)
Jason Spezza,John Tavares,Devan Dubnyk, Sam Gagner, Ben Eager,Ryan Smith,Cam Barker,Tyler Seguin,Patrice Bergeron, Carlo Colaiacovo, Jason Demers,Jonathan Bernier. Šta reći više 12 NHL igrača za Canada team dvije i pol linije,protiv Adler Mannheima su dominirali 60 minuta samo luda noć golmana Mannheima je meč odvela u produžetak,dva puta za redom mislim da neće iči,plus Davos je domaćin i sigurno neće igrati tako defenazivno kao Mannheim
ja ovo mozda opicim sa jos necim sa 50e...
radi li sporting danas?
cisto akonto tradicije da se ispostuje na neki tiketic
0311 27-12 18:00:00 Stavanger-Haugaland
Dupla Šansa X2 2,45
ili
Konačan ishod 2 3,25
http://www.betexplorer.com/handball/...atchid=1515983
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Boston 2-2 8.00
5:0 dodje kanada.. eto para pred novu)
Je li ko od vas igrao singlove, ali ne povremeno, nego organizovano iz kola u kolo i pratio bilans na kraju određenog perioda? Od ovih tiketa sa više parova malo je vajde, pa ću vjerovatno posle nove godine da krenem da igram isključivo singlove najčešće sa kvotama između 2 i 3, otprilike desetak tiketa po kolu. Pa rekoh da pitam za iskustva.
i kako ide racunica tu?
f6
Medvescak 2 2,8
evo neka lagana kv 3[3/3]
0629 28-12 20:45:00 Orleans-Nancy
Konačan ishod 1 1,45
0456 28-12 21:00:00 Panathinaikos-Zalgiris
Konačan ishod 1 1,60
0618 28-12 20:00:00 Chalon-Strasbourg
Konačan ishod 1 1,35![]()
Sto cemo igrat ovaj NBA nocas![]()
[QUOTE=AmFi;3115960]Milton Keynes 2 - 4 Walsall
Evo ovo pogadjam 2-2 12-15kv
Za sjutra dojava od istog izvora kao I ova gore sto je bila kv od 8 do 10.
Rotherham-Accirington 2-2.
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
nema tu d od dojave.. nego lupi pa ako prodje prodje..![]()
Evo ti me prosvijetli. 3 dojave su dosle. Sve isti izvor. I eto ti prosla pa ako ne vjerujes ne znam sta da ti kazem. Dojava je kupljena I ja sam je sa vama podijelio I nasao si se ti pametan da mlatis. Aj izopustaj se + ti
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Ja sam odigrao pa sto bude bude. Kvota 12.
Veceras
Indiana-7.5
LA Lakers-5.5
Who let the dogs out
Rotheram zadnji put dobio prije 9 kola. I jos raste dvojka na njega. Ne vjerujem u dojave, ali cu probati sa sitnim ulogom, cisto da mi ne bude zao ako prodje
Sto na Aston Villu raste kvota, zna li neko? Jes' da je u zadnja dva meca primila 12 golova, ali je imala dvije pobjede prije toga. Mislio sam da bi mogla doci danas, ali kvota na 1 raste bas dosta,pa cu je izbjeci...
Man. City 2, makar na silu i na sramotu, mora![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks