The Jackal
Something the Lord Made
Saznati o pravim velikanima ljudske civilizacije preko ovakvog filma je divota.
Dredd 3d dobra sirova akcija, sa strasnim slow-mo efektima. Samo me nerviraju pojedini vizuelni efekti (kad se nasikaju slow-mo drozom) koji me podsjecaju na My little pony.
Svakako ura i po' razbribrige i mozga na otavu, moze se preporucit za gledanje.
A Dark Truth (2012)
Ovo nije vrhunsko ostvarenje, čak nije ni imalo US premijeru. Ali ima zvučna imena. Produkt je nezavisne kanadske filmske produkcije, i vrijedno je pažnje jer ima za cilj podizanje svijesti o realnoj prijetnji za čovječanstvo - privatizaciji i eksploataciji prirodnih vodenih resursa. Posebno u nama sličnim korumpiranim državicama.
Kako biste se osjećali da sutra, nakon što sve rasprodamo, prava na svaku kap vode u ovoj državi, uključujući i kišnicu, poklonimo stranoj korporaciji, iliti terminologijom glavnog aktera Vlade - strateškom partneru?
Edit: Evo mi Garcia javlja da visokih 94% filmova na ovom topicu ubija moždane ćelije. Kaže da pijete više vode.
Last edited by starwalker; 28-12-12 at 02:17.
The more things change, the more they stay the same.
ocjenu taman zaslužuje. s tim što bih oduzela od nje na račun one 2 babe plastične čije zamrznute face ne mogu da sakriju koliko nemaju veze sa glumom.
mislim da je garsija ovog puta zalutao ili su mu pare trebale. a ovoga foresta ne bih komentarisala.
Udjem na ovaj topic jednom u sto godina da vidim ima li kakav dobar film koji nisam gledao. Mozda bacim koji komentar ako mi je bas dosadno. Tako da ne shvatam kako mozes da kazes farewell nekome ko nije tu
No dobro.
Evo vam jedna cudna preporuka od mene. Cudna zato sto ne znam zasto mi se film svidja. Valjda zbog atmosfere. Mozda me neki pripadnik filmske elite prosvijetli.
Lost in Translation: http://uk.imdb.com/title/tt0335266/?ref_=fn_al_tt_1
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
I trebalo bi te prosvijetlit, Vrhunski film, sa vrhunskim glumcima pod palicom sjajne zene reditelja.
all is worthwhile if the soul is not small .
dr strangelove or how i learned to stop worrying and love the bomb-režija kubrick,gl uloga peter sellers.film odličanhttp://www.imdb.com/title/tt0057012/
![]()
heisenberg says relax
moze li neko da preporuči 4-5 laganih komedija, nesto novije ;p
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ne mogu da vjerujem kako Joseph Gordon-Levitt ne lici na sebe u Loopera...Totalno drugi co'ek.
![]()
Last edited by Sandor Kolar; 28-12-12 at 13:00.
JGL je postao takva mudovina od glumca...evo samo ove godine je imao 3 sasvim solidna filma...Looper, The Dark Knight Rises i Premium Rush
A igrao je i u 50/50 koji je meni jedan od 3 najbolja ove godine [doduse, nisam gledao Looper i josh par koji me zanimaju].
Fire in the hole!
http://www.imdb.com/title/tt1258972/
prelistah zadnje 2-3 strane, cini mi se da nije bilo... The Man with the iron fists... Radio je RZA iz Wu Tang-a, scenario zajedno sa Eli Roth-om, a Tarantino je dao blagoslov(razni marketinski trikovi, ali cinjenica je da je Roth-u bio mentor u reziserskoj karijeri)... ko je gledao Ghost Dog ili Californication, vec zna da RZA gaji veliko interesovanje prema citavoj toj istocnjackoj kulturi (samuraji i sl.)... Bezbolan film u svakom slucaju, jako dobar ako mu se tako i pristupi (sjajan OST, Tarantinova skola)
...a kad mi se glas, i oči, i dah upokoje,
ti ćeš me, znam, uzeti na krilo svoje...
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks