Zato treba imat nesto u auto pa im izotvarat glavu.
Zato treba imat nesto u auto pa im izotvarat glavu.
Vezano za ovu pricu o osiguranju i registraciju, tako je u Kanadi npr, znaci svaki udes ili kakvu havariju da napravis, tj da si kriv osiguranje skace za odredjeni %, sto zavisi od kompanije koja ti nudi osiguranje. To je dobar nacin kontrole ljudi, medjutim ne znam bi li sto to promijenilo ovdje, jer sta god da se desi , koliko god da nas kaznjavaju, mi nastavljamo isto da vozimo :highly_amused:
Eo ga rs4 u roksped stigao...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
weltauto ?
je li 250.000 eura hahahah
Nisam odusevljen, vidjeh ga u austrijI...ali zato rs6..![]()
Originally Posted by my name is ...
Vidjeh ga sad... Dobro izgleda u prolazu
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
vidjeh ga i ja danas u prolazu,plavi cini mi se :tranquillity:
morah proc da ga vidim nocas...
nestvarno je lijep
boja je bruka
ne znam zasto ali crvena boja mu jednostavno ne stoji.
kakav tocak..kakav zadnji kraj
jaooo
Originally Posted by my name is ...
crni mocno izgleda u pm
She is only here to annoy herself!
rs4 b7 ?
b8![]()
EU: Automobili ce morati da budu tisi
Evropska unija zeli da usvoji novi set pravila kojima ce smanjiti buku koju proizvode automobili.
Mada su i do sada u ovoj oblasti postojale odredbe, nova regulativa ce od proizvodjaca zahtijevati da prepolove nivo buke u narednih sedam godina.
Zakon je izglasan tijesnom vecinom u Evropskom parlamentu, gdje je odlucio jedan glas, a nema izuzetaka ni za visokoperformansna vozila.
Iz godine u godinu samo guše nova auta, sve se raspada...
ovo dok bude nafte.:tranquillityoslije ce bit tiha sigurno.electric ili sto li vec....
Ako je akumulator skroz prazan treba auto sa kojeg se prespaja da radi 10ak minuta da ne crkne sta na njega a I da drugo auto bolje upali tj da se malo pripuni
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
evo i odje da pitam...zasto prvo + pa minus a ne obratno?![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Valjda zbog varnica ili nešto, uglavnom zbog nekog vida sigurnosti :P
pa zbog varnice se prvo minus stavlja![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Dje god na net da se kuca "how to jump start car battery" pise da se + stavlja prvi![]()
Ako spojis prvo minus pa onda plus, postoji mogucnost da varnici i da napon sjebe akumulator.
Ako spojis plus na akumulator pa onda minus na blok onda ne moze da dodje do varnicenja.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks