U meksicki sam komplet meni redom isao da probam i vjerujte mi da nije bilo jela koje je lose, tj. koje nije po mom ukusu. Naravno suze sam pustao krv prolio ali opet se vracam![]()
U meksicki sam komplet meni redom isao da probam i vjerujte mi da nije bilo jela koje je lose, tj. koje nije po mom ukusu. Naravno suze sam pustao krv prolio ali opet se vracam![]()
ćevapi su mi najjači u Tuzi na pjacu ^_^
U Fellini jesu malo jace cijene, ali ooooodavno nisam tako dobro jeo. Corba - savrsenstvo. Piletina - topi se u ustima. Limunada - svjeza, i sa mjerom pripremljena. Usluga odlicna. Nije restoran za svaki dan, jbg.
E ko mi preporuci TOUCH svaka mu cast.Ima pice kad doje u BD!!! Odavno nisam pojeo bolju stvar.Tortilja sa pecenicom i tortilja sa piletinom su isprobane i ne znam koja je bolja.Fantazija.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
ja u gurmana se danas opet nagrdih.ne mogu disat.:tranquillity:
Nisam odavno bio u Bulevar, al kad sam ga zadnji put jeo meni je bio savrsen. Ukusi su razliciti sto se tioce svega, a kamoli hrane
Ulugu sam zapamtio da je losa, cekao sam pice i jelo jedno 30min minimum![]()
Who let the dogs out
Ista stvar.
45 minuta sam blejao kao magare sa drustvom, istina, 3 jela narucismo.
A stolovi prljavi, sve dlake po stolu od macaka koje su se "ugnjezdile" u cosku iza stolova.
U Duet ispod stadiona stede na konobarima. Pa da vidis ljeti brale 15ak stolova x4 covjeka full. A unutra jedan covjek sanker i konobar u isto vrijeme, i jedna kuvarica.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
sto ima dobro u Duet? nisam odavno tamo bio, a svojevremeno je bilo dosta kvalitetno mjesto, ne znam kakve su se promjene odigrale u medjuvremenu.
A sto znam. Da te ne lazem nema nista ono dobro..
Jedino sto je da kazemo iole vrijedno para je Djacki sendvic od 1.5€. A vrijedan je para jedino jednom u 10 dana kad dodju nove kifle.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Kako se Touchu isplati ova besplatna dostava , da mi je znat.. npr meni se jedu palacinke i ako zivim npr na zabjelo , do zabjela zbog 2 e. Ne ulazi u glavu. Minimum 5 e je nesto sto je konstanta. Mada ko sam ja da se bunim, extra za nas potrosace i gurmane je li..![]()
all is worthwhile if the soul is not small .
Chekaju da 1 reon naruchi najmanje 20 pa ih zagriju u mikrovalnu i piche ...
...
E ne znam.Nisam pametan.
Statisticki u najvecem broju slucajeva makar dvoje ljudi naruce, pa ta dostava bude oko 5 i nesto eura. U odredjenom broju slucajeva je vise od dvoje ljudi u pitanju pa racun moze i do 10 eura da ide. Sto im sve gura troskove na nize, a uzmimo i u obzir da su odredjeni period spremni da investiraju u razradu mreze automatski povlaci da je pun pogodak besplatna dostava. S nekog troskovnog stanovista to bi tako izgledalo![]()
Ubijediste me.imate li jos nesto preporuciti osim tortilja? i kolike su porcije, npr pica 600 g, to izgleda veliko ali...I da se ne bude da se reklamira Touch, evo jedno mjesto gdje ja uvijek fino prezalogajim, tj na pauzi na poslu.. Nova ponuda je dosla u Formu, domaci sendvic sa slaninom i sirom odlican bas. Mislim da je 1.9, ali nisam siguran.
nije losh ni doručak u Mašu, dodje Kafa + cijedjena pomorandza + doručak sve oko 5e
sto dodje za dorucak? to je stvarno vrh. Nisam znao za to.
haha ma ono pricam za jednu osobu naravno. Ok je to, ali isto mi je nesto provjereno predobra u Gloriju za 5, 5 e, gdje spajam kvalitet i kvantitet. Ali ce se probati!
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks