sacuvani su mi +382... mreza 67 ... iOS 5.1 mislim ... nemam [SIZE=3]Cydiu ... [/SIZE]
sacuvani su mi +382... mreza 67 ... iOS 5.1 mislim ... nemam [SIZE=3]Cydiu ... [/SIZE]
Dajte neku aplikaciju tipa "black list" ili slicno....koja fercera sa SMS-ovima ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
iBlacklist, ali samo ako je jailbreakovan, jer je na Cydia
Last edited by Rhamses; 17-12-12 at 21:02.
GSM House
imam jedan iphone 4 sim free...
prijevljuje gresku 9 kad se radi restore ?
sto to moze biti ?
znaci nema trika da mogu podici sistem...
na kraju restora ili na pocetku?
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Error 9
This error occurs when the device unexpectedly loses its USB connection with iTunes. This can occur if the device is manually disconnected during the restore process. This issue can be resolved by performing USB troubleshooting, using a different USB dock-connector cable, trying another USB port, restoring on another computer, or by eliminating conflicts from third-party security software.
- Probaj ovo gore sa spiska, ako vec nisi...
Jesam naravno. Al nece.
Gresku prikaze kad pocne da ucitava softver u tel, na neki 10% pukne i pojavi error 9
Pokusao sam 2 racunara, 2 usb kabla i isto
Sent from my ST17i using Tapatalk 2
Bolje pitat nego skitatPusta li iphone 3gs divx (avi) fajlove i kako ih prebacit sa kompa na iphone? I drugo, kako ubacit ios5.1.2 umjesto ios-a 4.1 i poslije naravno uradit JB? Jeli komplikovano JB telefon ili to mora neki strucnjak uradit i koja je opasnost da tel ne "crkne"?
THX
???????????????
Last edited by BLUE_STILL; 23-12-12 at 21:03.
BLUE_STILL-MN
Ja imam isti oroblem kupio sam telefon u americi i pisalo je da je factory unlocked, kad stavim karticu nece da uradi activaten pise mi da se obratim carieru i tako nesto... Sta si tacno uradio
Probaj sa drugom karticom, mozda si sjebao tvoju.
TAKUMI
nisam izgleda da je zakljucan, to jes zakljucan je, da li ikako moze da se otkljuca
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Momci treba mi pomoc oko iphona 3gs ubacio sam mu ios5.1.1 i kad se pokrene trazi mi lokaciju pa mrezu i ne prepoznaje mi mtel mrezu znaci treba ga otkljucat. Koji program koristit ili ako vec neko ima vremena i zivaca da to uradi ili je to vec radio. Hvala unaprijed na odgovorima
BLUE_STILL-MN
Ciao svima
interesuje me ko dekodira Iphone 4s i koliko para koji softver itd...
saljite mi PM
Victory will be granted for those who have earned it
Odgovor na prvo pitanje.
Downloaduj Replayer i pustace ti dosta formata, medju njima i divx. Imas u aplikaciju video uputstvo kako da je koristis. Sto se prevoda tice samo stavi identicno ime filma/serije i subt., i pustice i prevod.
Jos preporuka da kad gledas nesto na tel da ugasis wifi da te ne smaraju reklame....
Installous down... :-(
Sestri neće Iphone 4S da se konketuje na wireless router kući, a na hotspot telefona i druge routere hoće.
Do routera nije, jer ništa nije mijenjano i drugi telefoni i računari se normalno konektuju.
Resetovana su podešvanja za internet na iPhone. Koja mu je muka?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Forget network... I probaj restart routera.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks