Ja koristim Bar's i nikad problema.
cuh ili procitah nedje pricu da jede dihtunge gumice ventila i slicno...zbog toga pitam
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ja koristim Bar's i nikad problema.
TAKUMI
mozda metabond jede :P
Jedino se ne preporucuje na neke starije motore sa milionima kilometara i ogromnim naslagama soli, kalcijuma, vitamina b, sira i krompira jer moze aditiv sve to da 'raznese' i posalje svuda po motora da pluta i jede metal celik i adamantijum
kuku
Originally Posted by my name is ...
ja bih kupio motul ili metabond...
a zar nema tih aditiva u ulja koja rade taj posao?
aditiv je jedna stvar...ovo je CLEANER, jaci od ovoga sto dodaju u ulja i zato se ne preporucuje voznja duza od 15tak min/10 km sa tim u sistemu
fino sam pitao tako da bih zamolio da mi fino odgovorite...nisam ernad
evo fino odgovorih :/
bez priloga hvala
Tico, motor na 90C, sipaj bocu Motula u motor i ostavi ga da radi 10 min.
Otvori cep dolje i cao.
TAKUMI
fala fala![]()
Misljenje o e39 520i? Odrzavanja, potrosnja itd?
Vele kesa od motora. Potrosnja 14,15.
nesto nemam iskustva sa tim masinama pa da vidim.. Mozda bolje 525i + lpg? fabija, tvoja iskustva sa 528, potrosnja, odrzavanja, pouzdanost?
Padaju im cijene iz dana u dan pa da imam na umu :P
Smart ForFour? Bilo sta?
525i + lpg je OK.
E sad, mozes li bez njega?
Potrosnja oko 14.
Odrzavanje - kad bih ga vodio kod majstora za svaki kvar, kad ne bi bilo Mayle, Flenor i slicnih djelova, ja bih bankrotirao krajem 2006-e.
Znaci...vozicu ga jos godinu, i onda LS430 i mirna Bosna.
TAKUMI
Moglo bi se i bez njega, nego eto jeftinije je pa pitam.
Odrzavanje, vec sam ti objasnio ko odrzava to tako da lagano, samo me jebu djelovi, tj nzn cijene bas za njega kako se krecu, djelovi trapa i sl.?
Djelovi trapa? Prednji stabilizatori - 17 eura komad, krivo rame - 130 eura komad, pravo rame - 58 eura komad, nastavak letve - 20 eura komad, plivajuce caure - 30 eura komad, zadnji stabilizator - 22 eura komad, amortizeri od 50 pa do 150 - komad, solje amortizera - 50 par...
TAKUMI
fala, cijene vise nego dobre, mislio sam da su vece. Moje sledece auto sigurno.
Ima li ko slučajno uputstvo na srpskom ili hrvatskom za Citroen C3 noviji tip, poslije 2006 ?
Ako ništa drugo može i engleski, ali je to za mog oca, koji se snalazi samo sa domaćim jezicima.
refresh nesto se ne komentarise od juce-vikend,a.:tranquillity:
Ima li neki majstor kod nas onaj smoke generator, da se provjere pukotine na crijevima (vacuum leak)?
Ne.
Zar ne valja onaj moj metod...kao prosli put?
TAKUMI
ajde jos jedno pitanje.na golf 5,kad upalim klimu(digitalna,ne a/c.),u kabini mi se cuje izduvni gas.sto je u pitanju i rjesenje?:tranquillity:
To palis klimu dok si u garazu?
Cekaj, "cuje se" ili "osjeca se"?
TAKUMI
There are currently 31 users browsing this thread. (0 members and 31 guests)
Bookmarks