Djeca samo do 5 godina moraju imat svoja sjedista?
Bastards!
Djeca samo do 5 godina moraju imat svoja sjedista?
Bastards!
TAKUMI
Nema tu što loše/dobro, zakonom je kazna tolika i to je to... da sam divljao i ajde, ali nidje saobracaja, nidje pjesaka... uvijek vozim na takva mjesta ispod granice za uzimanje vozacke, nikad problema nisam imao, cak sam milion puta prolazio radarsku kontrolu sa tom brzinom, nikad me nisu zaustavljali... inace po zakonu da sam 5km/h vozio vise od dozvoljenog, isto ide kazna - 20eura....
I mene je to zakopkalo kad sam vidio, to ce izgleda sudija da odlucuje, ako mu se sviđaš - manja kazna, ako mu nisi simpatičan - veća
Znaci meni najveca![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
danas pg-nk blicaju iz suprotnog,usporavam na tri trake posle bogetica, zaustavlja, pojas,oprema,ogranicenje... kunem vam se kao da sam mu samar opalio.
f6
Babic! Ljepse da si mu samar opalio.
067-123456
Clan 164 :
" Znaci se daju rukama, odnosno polozajem tijela ovlascenog policijskog sluzbenika, uredajima
za davanje svjetlosnih i zvucnih znakova, tablicom iii zastavicom za regulisanje saobracaja, a naredbe
usmeno. "
Ako ovo prevedem, ako policajac legne na put, sta to znaci ? Enivej, kad sam ja ucio u auto skoli 1997-e, striktno mi je napomenuto, da mene sluzbeno/policijsko lice ima pravo da me zaustavi samo koriscenjem palice stop ili svjetlosne palice, i da kad me zaustavlja mora imati one bijele trake preko rukava i policijsku kapu.
Sad moze bilo koji murjak kojem se digne (da prostite) da samo mahne rukom, pa ga vi izvolte tumacit.
Kakvi mozgovi rade na pisanju zakona.. Stvarno, moraju biti prouceni od strane Kliza i ekipe, nasli bi jos inspiracija....
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ja sam samo jedan put stao drotu bez stop palice.
TAKUMI
Pa nema vise rasprave, od 6 januara, duzan si da stanes i na mig momka u plavom.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Intervetnoj stanem kako god i kad god, jer oni prvo te biju pa ti traze dokumenta.
Ovima ne, zato sto ne znam da li je htio da me stopira da ga vozim negdje ili da me zaustavi...
Majku im...
E sad, pazi foru, malo prije kod hotela Premier, vidim A8 PG CG 003, iza A4 sa plavom i crvenom lampom (ide sredinom), kad - u A8 naprijed vozac i klinac od Luksica. Znaci i djeca im imaju pratnju?
TAKUMI
jel imao sjediste za djecu?
She is only here to annoy herself!
A kako nije, pa odmah bi ga kaznili, ne gledaju oni ko je :topsy_turvy:
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
danas na cetinje mi progleda kroz prste organ reda...nisam mogo stanut odma iako me on zaustavljao..on sjedi u auto i grije se,ja malo brse doso a on trc na put i mase onom svjetlecom palicom...uglavnom stadoh 200 metara naprijed na sred puta,a blago meni iza mog auta 3-4 auta stadose...tako plavac mahnu palicom da produzim....
Imaju li pravo sad da traze zimsku opremu i lance?
Zasto ne bi imali???
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
imaju baćo moj ...zimske gume pogotovo
Russia!
jos uvijek ne traze
Originally Posted by my name is ...
U BD kad zaustave, nema sto da vas cudi, samo molite Boga da ste naleceli na nekoga kome nije los dan. Gore policije od budvanske ne postoji. A pritom, ne znam ima li tu svega 2% ljudi koji su Budvani, da rade u policiju...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks