Na ovo tvoje zapazanje probacu da odgovorim sto jasnije:
"Apstrakcija filmskog izraza kao jezika specifikuma i apstrakcija umjetničkog akta uopšte, de jure, predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije, vlastite inferiornosti i vlastitog infalcizma, bez obzira o kojoj se vrsti supremcije na tom istom jeziku kao specifikumu radi i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili.
No to svakako nije tema ovog našeg threada koji se zove CINEPLEXX program :mrgreen:
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Jel hobit samo u 3d ili ima i "normalno" ?
Sent from moj telefon
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Ima 2D. Mada mi je to bez veze, jer je film sniman 3D kamerama i nije konverzija u pitanju.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Dobar je Hobit. Veli momak iza mene:
"Ža' mi je sto izbacise leteceg Forda..."
Zamalo se ne upisah, svega mi.
067-123456
sad sa 3d hobita.. ne znam, ljudi, sto se narod toliko odusevljava i sa Lotr i sa hobitom.. meni je ovo katastrofa. Uvijek ista jebena radnja, putuje druzina od tacke A do tacke B i neke 'avanture' u medjuvremenu, uvijek na isti kalup.. i uvijek se sve vrti oko neke male bitne stvarcice, ooo divnog li prstena.. ooo dragulj iz srca planine.. ooo to je onaj mach... ooooo.... blah!
I dijalozi, brate, da bi dijete moglo iste napisati. Prepateticno, preakcentovane glupe linije.. Vizuelno svaka cast, ali to je sve..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Pa to je Tolkin i za svoju djecu pisao, nije za siru javnost, e sto je posle dospjelo i za siru javnost jer su drugi bili zainteresovani, to je druga stvar... to je epska fantastika, eto ti Odisej je isao od tacke A do tacke B, pa je od tacke do tacke B imao pustolovina, i djelo je staro skoro 3000godina za koje nema ko ne zna... kad bi tako povrsno gledali onda nista ne valja, slazem se...
A stvarno sam imala veliku zelju da podje i odgledam film u bioskop, ali mi je nejverovatan repertoar. Ja bih radje gledala dobar film oz 70-ih ili bilo kojih ranijih decenija, nego gledat' nekakve Hobite, nekakve sapunice, vidis prvi kadar, znas i zadnji. Nekakvi filmovi indijanski, sto su jedinu zapamceni po nekoj kostimografiji i uleti nekakvi Alvin i nekakve iritirajuce vjeverice. Dakle, repertoar ******!! I u svemu tome su poubacili filmove sa ovogodisnje dodjele Oskara, koja je bila solidna. Cirkus od bioskopa!
Life is shit and then...u die !
šteta što se sruši debela berta i art cinema, tamo su uvijek davali filmove stare 50 god
Hobbit odlican, ali narod i dalje stoka.
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Nisam primijetio da je Cloud Atlas bio ili je najavljivan.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
^ bio i prošao...
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Nisam primijetio nikakvu pompu, a ni na sajtu ga nisam našao, pa mi je neobično.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Django Unchained
Početak prikazivanja: 17.01.2013
Ajmo![]()
rm -rf /
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks