Vele da je uganuo članak.
na fiorentina.it pise nesto za bakica, izgleda opet se slomio. Ako moze neko neka prevede. Ne mogu preko tel-a
Vele da je uganuo članak.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Nema u njega sreće. Svilen je, samo će kuburit sa povredama.
A on ga nece zaigravat ove sezone kako je krenuo.
Nije to samo problem sa Bakicem, vec sa svim nasim fudbalerima koji 16u godinu zhivota docekaju u CG ligi. Fizicka priprema im je katastrofalna, i normalno je da kad predju u zahtjevnije sredine, gdje se vishe trci, jace i brze igra, povrede budu chesta pojava.
Deserve's got nothing to do with it.
Bakic nije povrijedjen i na klupi je bio protiv Djenove i bice sad za vikend.Prosle nedelje je napustio jedan trening zbog udarca,ali vec sjutra trenirao.I ne igra ne zato sto je svilen, nego sto je nasa liga takva da je fizicki mnooogo zaostajao za svima.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
A sto se radi, prvo tuze Savica pa sad i ovaj tuzi Simona.
Školovao Simona Vukčevića, a sad traži pare nazad
Bakić trenirao nakon blage povrede članka na treningu u srijedu. Sve je OK
http://www.calcionews24.com/torino-r...es-288039.html
Dick Laurent is dead!
mislim da ovo jos nidje nije bilo da reprezentativci zovu da pitaju ima li prijateljskih utakmica u februar a ovi nasi nisu ni pokusali da organizuju nesto. mogli su bar ona varijanta A selekcija protiv lige
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
A i varijanta da se zove Bojović, Kujović i svi ostali koji su u daljim planovima. Al džabe pričat, oni znaju da ne treba i gotovo.
Ma kakvi, imaju oni jednu grupu igraca koje vrte i to je to.Savez radi amaterski i za sada se drze jer im igraci rezultatima pokrivaju neznanje i nerad.Kad bude povreda i kartona bice nemamo zamjena, a nikog nisu isprobali.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Kako nisu nikoga probali? Kecojevic, Djordjevic, Igumanovic, Krkotic pa i taj Nemanja Nikolic kakav god da je.
Je li Volkov postao standardan, a tu je i Kasalica.
Imaju siri spisak od oko 30 fudbalera koje prate pa ce vremenom pozvati jos igraca.
I sto bi falilo da je još jedna utakmica zakazna u kojoj bi igrali momci koji inače ne dobijaju minutažu?
Mogli su da pozovu Nikolu Vujovica, Koraca, Radisica, Golubovica i jos dosta nekih igraca iz nase lige cisto da se proba.A da ne nabrajam neke koji vani igraju, a znas kolika je ona lista UCINAK NASIH INTERNACIONALACA...
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Nije poenta pozvati sve igrace koji "igraju" (namjerno stavljam pod navodnicima jer dosta njih povremeno ulazi sa klupe) u inostranstvu. Treba da imaju minutazu i da se dokazu u svom klubu.
Sigurno da nije poenta, al mi imamo skoro standardan prvi tim i moramo druge momke uigravat a za to služe prijateljske. Nisu blesave ostale ekipe pa bzvz igraju utakmice.
Kakav penal Jovete..... grande Jojo
Dobro kolo za nase u seriji A. Mirko gol, Joveta 2, Bakic bio na klupi...
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
http://www.vijesti.me/sport/pobjeda-...-clanak-105811
Kakav grofNa gotovo svakoj utakmici dobiješ žuti karton. Kada ćeš prestati sa tom praksom?
"Nikad - uz osmijeh je dodao Peković".![]()
Carlos, Firenze
Ragazzi , ero un fan di Nastasic, ma con un Savic cos? io mi inchino a Prade e Macia . Non ha sbagliato una partita , sinistra o destra che sia , non si scompone mai... Complimenti veramente . Un buon natale a tutti ! Forza VIOLA !!!!
iccardo_81,
tutti bravissimi oggi, ma la difesa....savic non credevo fosse cosě forte
dotTOR ZERO, ny
Savic e' veramente impressionante, per me molto piu' completo e cattivo di nastasic.
Marco, firenze
faccio mea culpa e chiedo scusa al GRANDE savic: ero veramente scettico del suo arrivo, quelle poche volte che lo vidi giocare al city m'ha fatto sempre un'orrenda impressione,contento che mi abbia fatto cambiare idea :P , ora come ora per me piscia in testa tranquillamente a nastasic
CM PUNK,
MI SONO PIACIUTI PARTICOLARMENTE SAVIC
Gherardo, Firenze
Frequento il calcio da piů di 50 anni ma non ho mai visto una squadra che fa un solo tiro in 90 minuti e per giunta su punizione da 30 metri e scarso. Ma ogni squadra fa quello che l'avversario le permette ...... Passando alle pagelle modificherei solo Savic portandolo a 8. E' strepitoso ed in costante crescita ......
Claudio, Prato
Savic un grande difensore veloce, cattivo
vigila, sansalvi
Quanto mi piace Savic!!! Il piů grande affare del mercato scorso
Ciappo, Firenze
Savic 7,5 (non ha sbagliato un pallone. Monumentale).
Gabriele, Grosseto
Immenso Savic, non ha sbagliato un intervento!! Forza viola!!
robertoprato,
A giugno si vende Savic al Manchester per Nastasic + 20 milioni e con quelli si fa il mercato.....
Samo o Savicu komentarisu, izgleda da je najbolji bio danas, cak i jovetu su manje komentarisali od njega
Jel ovo Joveta odradio panenka sut iz penala![]()
Od davno sam ja reko za Savica da je velki igrac i talenat....
A ovi strucnjaci, sto su ga kritikovali.... da vas cujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
opusti se malo decko, mnogo si nervozan![]()
pa odmah je rekao jedan od celnika Fiorentine da je Savic isti kvalitet kao Nastasic samo sto ima jos bolji pas po zemlji i da je po zemlji kvalitetniji i da su dobili vise nego sto su izgubili. Savicu je samo trebalo malo kontinuiteta i u City je jos ojacao tako da je sada pravi za Italiju.to ce nama dobro doci posto ce doc pun samopouzdanja kada budu utakmice, samo da budu zdravi on i Basa.
Mislim da ce jovetic sada krenuti u seriju, vidi se da je penal onako pucao samo da bi sebi podigao samopouzdane poslije 2 promasena penala i da bi ucutkao kriticare.
Juve sa i bez Vucinica nije isti cak mislim da se vise osjeca odsustvo kad Vucinic ne igra kod Juventusa nego kod nas sto mi je cudno ali izgleda da je tako.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks