Tacno sam zna s obzirom da je pola grada zadnjih 2 sata znalo za ovo i plus pad kvote preveliki.Steta sto nisam moga uplatu makar vratit jer je kasno bilo.
trt :P
Tacno sam zna s obzirom da je pola grada zadnjih 2 sata znalo za ovo i plus pad kvote preveliki.Steta sto nisam moga uplatu makar vratit jer je kasno bilo.
Bas trt
Sent from my Lumia 610 using Board Express
ON i dalje misli da je to do njega hahhaha presmijesan lik... te dojave obicno kladionica valjne da se naprimaju takvi poput tebe i da polete uplacivati, sledeci potez je pad kvote na tu utakmicu kako bi se jos vise primili,kao saucesce pa potrcali u druge kladionice da zakivate i onda naravno ispala kao svaka do sad takva koja se blokira ili "procuje pola grada"
p.s. nisi treebo ni govoriti mozda bi ljepse zaspao veceras xaxax
Brate ja cu ti nesto objasnit... Pada kvota zato sto je barem 5 ljudi igralo po 2-3 eura to i odma obale kvotu,druga stvar da je utakmica stvarno namjestena ona bi dosla.. Ja se sjecam prije 2 godine sam imao prelaz 2/1 stiglo mi na mejl od jednog lika koji je naplacivao 2000e dojave vj ili ne,tad sam i ovdje stavio bio cini mi se,i pola kotora je igralo zbog mene i sjecam se 0-1 poluvrijeme 3-1 kraj znaci lagano je prosla bez obzira sto je igralo pola Kotora
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
A inace svima sam reka da ne uplacuju previse svi ste rekli 10e sto je to osjetit ih necemo itd..Ja sam samo htio da pomognem nemojte sto zamjerit.
Imo sam ja "dojavu", prije bih rekao namjestaljku a ne dojavu, a bila je prije nepunih mjesec dana... igralo se predposlednje kolo brazilske lige i sastali su se Botafogo-Atletiko MN...
i kad je tekma pocela vidjelo se kako se profesionalno namjesta da ne bude totalno providno koga interesuje moze pogledati na linku http://www.flashscore.com/match/K6IgR0t1/#match-summary
p.s. NIKAKDVE VEZE NIJE IMALO TO STO SAM SVIMA KOJE SAM POZNAVAO U PLJEVLJIMA REKAO I KOJI SU UPLACIVALI IMNOGO VISE NOVACA OD TIH 2-e o kojima pricate...
tek na oko pola sata prije pocetka meca pojedine kladionice su smanjile kvotu ili blokirale (nase jadne kladionice) ali nisu blokirali igru u zivo pa si na pol pri rezz 2-1 moglo uplatiti DO KRAJA MECA gost dobija gdje je bila KVOTA 9...
tad se uzelo nesto vise para al od tad ni govora opravoj "namjestaljci"
i jos jedan P.S. prisjetih se zakivanja sa uplatama na mech NASEG CG KUPA PLJEVLJA(3) - Mladost PG koja sa igrom 3+pp gdje je 5.75 bila kvota i pol zavrseno 8-0))
Niko mu ne zamijera nema veze ...jbg tako je to idemo dalje...
Nebitno je to kome sam ja posla nema potrebe ovuda da me prozivas.Tima kojima sam posla nece smetat te 10e jer su sami trazili da im se posalje a prvi sam evo ja puka 25. I boli me ona rabota.
Tako da ako nekom smeta neka se javi meni licno,ti nisi ima nikakve veze sa ovim danas nema potrebe mene nit bilo koga od momaka sa foruma koji su uplatili da prozivas i da se podsmijavas.Dese se i gore stvari pa se zivi . Hvala na razumijevanju
mislim da smo na forumu da pomognemo jedni drugima bez izuzetaka, da ne odvajamo jedne od drugih, kao sto mislim ako imam neki info da je podijelim sa svima (kao sto sam sinoc lijepo napisao za aek-kavala 2 7 kvota i obrazlozio sta i kako i doslo je naravno 0-1, tako sam isto pitao i za rio ave-fereira iz 2u1 da li ej ko sta cuo pa se javilo par njih sa infom iako nije doslo,pa sta) tako cu i ostale utakmice obrazloziti i okaciti svi da vide a ne par njih samo jer mi je u interesu da svi dobiju ukoliko odigraju a ne samo neki odredjen krug igraca sa foruma...
Tako da nikog od vas ne zelim da izdvajam niti da prozivam vec da pomognem i naravno malo iskritikujem neke koji zele da sakriju nesto ako su vec naculi ... Bez zle namjere
A dade li nam kotoranin dojavu prije 10ak dana, svi smo pukli para i para..ali opet ima veliko postovanje jer je podijelio sa nama.
I opet cu ga poslusat sto god da stavi jer se trudi.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
haha ovo je najjace
A ne mogu prezalit onu ternanu jos 2-2 kad sam vidio uh... pi
Kakva prica.
Stavio sam i ja 10e.
Evo ih prezalit ne mogu, tacno veceras necu moc' zaspat.
Kakva vam je to prica ljudi?Nikad ne bih stavio na neciji drugo fix ili dojavu ono sto ce mi kasnije "falit"...
Jedino na svoje fixeve stavljam vece pare, sam pao sam se ubio.
Svaki dan vam moze bilo ko stavljat tu te ne bi ih nazvao dojave no GLUPOSTI,pa ce doc jedna od 20,tako da ...zna se shto su dojave,rijetko to ikad stigne do nas u CG,a pogotovo teshko na net,opushteno samo ...
...
Sto je ovo sa pojedincima??? Jeste li prvi put u zivotu izgubili 10e. Momak je nekom rekao, nekom nije, neko je uplatio, neko ne i to je to.Doci ce drugi put, ajmo sad konstruktivna prica umjesto prepucavanja.
Evo vam dojave PSG 2 i Atletiko 1.
I kad su dojave u pitanju moze do nas u CG stici neka iz nase lige ili susjednih liga, a iz bijelog svijeta...vrlo tesko!
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Evo ce me Twente bacit... 3+ sam igrao.. Kukuu
Taman tako.
Bas je to poenta, rijetko koja stigne do nas.Mi smo zadnja rupa na svirali.
2 puta u zivotu sam imao pravu dojavu.
Bacao sam par puta para na razne glupe izmisljene dojave.
Jednom upecah jedan prelaz 2 u 1, ima i 2 godine, cak se ne sjecam ni koja je utakmica bila u pitanju.A ubo sam fine pare, preko 400e.
I isto tako jednom upecah Zvijezdu, poraz od Javora ili tako nesto, znam da je neka smijesna ekipa bila, kvota oko 10.
U tu sam bio opasno siguran jer mi je javila drugarica kojoj otac sljaka kao direktor necega(nije u prvom planu) u CZ.
Jel moguce da blekpul vec gubi...iz svlacionice
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks