mozda ce rtv niksic ubacit![]()
mozda ce rtv niksic ubacit![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Kada je sa kanala TVCG prije mnogo godina skinut šund i kič zvani novokomponovana narodna muzika, pomislio sam da ćemo ići naprijed u emancipaciju ovog jadnog, napaćenog, sluđenog i neobrazovanog naroda. Kao moderni TV operater Extra TV je trebalo da pazi na svoje pretplatnike, a ne da bude puki sakupljač novca za svoje gazde koji i ne znaju profil svojih robova pod ugovorom.Ukidanje BBC -a je još jedan u nizu nekorektnih poteza marketinga Extra TV.
Kako da stupimo u kontakt sa marketingom, koji kako rekoše, vedri i oblači našim ukusom?
Lana je vozila sanke, a ja sam pravio Sneška
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Jedini zvanicni brojevi za kontakt sa korisnicima na tom sajtu. Prigovor mozete da uputite preko sajta, maila, u T-Shopu ili postom.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Izgleda da ima. Mozda po sluzbenoj duznosti![]()
Glavna mana Extra TV jeste nedostatak sportkluba, viasat kanala, kitchen TV-a itd. Oni da imaju ponudu kao BBM ja mislim da bi bili ubjedljivo najbolji za uzet.
Maximalno ako mozes odmori glas malo![]()
Ne daj se Sale!
Ljudi nije on direktor T-coma. Ako oce moze da nas odje kulira i on i ostali sto rade tamo, i da im se jebe sto se pise. Ali opet se trude da pomognu.. samo iskuliraju i nek se narod snalazi. Ionako ne dobijaju pare za forum
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Sto vam je ljudi sto ste nervozni, dajte neku vedriju temu.
Evo npr. tema: "Sportklub na Extra tv, da ili ne" :-)
Misliš da si vas pamet svijeta popio pa si sa tim predlogom izmislio toplu vodu?
Naravno da sam ga već ponio.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Ja ipak mislim da volis neku drugu pjesmu
[QUOTE=Draka;3106121]Ne daj se Sale! :grin:
Ljudi nije on direktor T-coma. Ako oce moze da nas odje kulira i on i ostali sto rade tamo, i da im se jebe sto se pise. Ali opet se trude da pomognu.. samo iskuliraju i nek se narod snalazi. Ionako ne dobijaju pare za forum
O kojoj pomoći pričaš, svega ti???
"Pozovi 1500!" Na ovo misliš? Ovo je i moja pokojna baba znala, dok je bila živa! Luđi smo mi što se obraćamo ovakvim šarlatanima. Ako je i zaposlen u ovoj firmi, onda je samo dokaz ažurnosti iste... Toliko od mene na tu temu!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Meni vazda pomogne na pm detaljno bas sto treba...O kojoj pomoći pričaš, svega ti???
"Pozovi 1500!" Na ovo misliš? Ovo je i moja pokojna baba znala, dok je bila živa! Luđi smo mi što se obraćamo ovakvim šarlatanima. Ako je i zaposlen u ovoj firmi, onda je samo dokaz ažurnosti iste... Toliko od mene na tu temu!
odgovoreno na pm, ali slabo si napisao, samo da te svak zna, da se raspitam itd... bojis se hehehe
Last edited by BOXER NK; 20-12-12 at 19:04.
Udjes u tivat i prvi tunjel desno.
:troll
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks