ako ti se zakljuca, opet ga ukucaj....![]()
preko koda sam otkljucao alcatel ot-995 pa me interesuje hoce li se zakljucati ako ga upgrade na 4.0 ?
ako ti se zakljuca, opet ga ukucaj....![]()
Vrlo moguce ako je u pitanju zvanicni update preko updater programa... ako update radis preko recoveryja sigurno nece
Ajd da ne otvaram novu temu, ima li se u pg đe dekodirat htc desire x i koliko košta to zadovoljstvo?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kod mene je http://goo.gl/Na0oY i radi bez greške, ovo što not working ne koristim tako da... Jedino interna memorija je mala pa je stiskanje za druge app
Last edited by Hitman; 11-12-12 at 14:17.
Fora je što treba da se provjeri je li gen1 ili gen2 Blade, jer imaju različito particionisanje memorije. Noviji romovi svi zahtijevaju gen2, pa je potrebno g1 formatirati sa TPT. Ovo sam ja odradio bez problema, a nemam iskustva. Postoje uputstva za sve.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Imam ZTE Blade
Verzija androida 4.1.2.
Kako da vratim neku od prethodnih?
Izasao upgrade viber-a , sad ubija , sa emoticonima, promijenili su onaj ogavni sound poruke plus mogucnost da se postave tonovi od telefona za ringtone
meeeeh... jos uvijek ne omogucavaju da ja SAM odredim zvuk za notifikacije i ringtone, koliko ja vidim![]()
(nečitko)
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
da, ali onda se tada veze sa sistemskim zvukovima, a ne da mogu samo za Viber da podesim sta ja hocu (kao npr sto moze za hakovani Skype)
(nečitko)
kod mene je ovo nemoguce
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
ako onaj S2 nije najbolji telefon ja se nepomamio
posebno sad kad je dosta pristupacniji
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Hvaala Roy
S2 je trenutno najbolja kupovina... Za 200,220e uzmes TELEFONCINU
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Ovaj 4.2.1 android je majka
Brzo kuckanje ovim prevlačenjem preko tastature me oduševljava...i plus ima autocorrect. Pr dobro
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Last edited by Draka; 19-12-12 at 18:03.
A i ja razmišljam trojku prodat i dvojku uzet..
Manji je, lakši je, iśćefio sam se na ovaj...
Jes da je bogotac trojka ali..nista ni dvojki ne fali.
I Bože moj, fali mi para..
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Last edited by Draka; 19-12-12 at 18:48.
Za kolko s2 moze da se nadje nov i dje tacno???
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
ja vidjeh kod zokimobile 310e... to je vjerovatno najjeftinije...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks