Bolja kupovina no Golf i Jetta zajedno.
upravo sam htio napisat isto. Kao a4 stari ili a6.. ali svejedno fina, i unutra iznenadjujuce lijepa
Bolja kupovina no Golf i Jetta zajedno.
TAKUMI
Znam dosta njih koji ne umiju ni ovo...
Blonde FTW
![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Dobra blondina, reklo bi se ...
naaaajs.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
respect![]()
v10 power, stvarno je masinerija
niujedne mi gace lastike nema
Kad bi ovaj Duramax imao normalne gume za asfalt, ili bi ga vuko' ili bi ga okinuo u pola.
TAKUMI
Ima 4x4 ali je pogon prespor pa aktiviranje prednjih tockova traje.
Mada ka bi stavio 500 kg pozadi...
TAKUMI
ne znam da li je prava tema, ali koliko otprilike vrijedi golf 4 1.8 + sekvent plin pod garancijom, '98god tip top stanje nove gume, sva oprema osim felmi i koze? reg istekla...
2800-3100.
TAKUMI
onda ovi sto nemaju plin samo 2000e vrijede? bas malo..
Mladjo, odakle ti info za 15l, kad je fabricki 6.8L / -L / 12.4L / 8.9L http://www.ultimatespecs.com/car-spe...IV-18-20v.html , a zar sa sekventom ne bi trebao da trosi plin koliko i benzin???
Taj motor trosi da se ne lazemo.. Ako ga stedis kroz grad mozda na 11l, a u suprotnom taman 15l. Sto se tice potrosnje sekventa, sve zavisi kako je ugradjen.
15 trosi ako nije ispravan. Prosjek mu je 10.
TAKUMI
Troši tačno 10l. Meni c180 troši 9-10,a slično je..
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
moguce da trosi i 15l s obzirom na kvalitet plina koji se kod nas uvozi i kako dolazi jer plin ima ljetnu i zimsku normu odnosno ima tacan odnos propana i butana za zimski preiod i obrnuto. Uglavnog jednog je vise zimi a manje ljeti i tako....
sto se tice 4-ke od 2500 do 2800 ako koja dalabu naleti,jer sam ja uzeo seat ibizu 2001 god 1.9 td(i) za 2800e(jedva spustio sa 3000e) registrovanu ka boca penzioner vozio ima sam samo gume da mu zamijenim odnosno zimske obavezne. Tako da vidji sto ces,iskreno se nadam i zelim ti da je prodas koliko mislis ali.....
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Dobro, meni je auto tesko 1600 kg, automatik, 6 cilindara, 2800 ccm, na plin - 14 litara prosjek.
TAKUMI
Hahahha, pa napisano je da je auto ispravno tako da prosjek mu ne moze biti nikako preko 9-10l... A sekvent je odlican i pod garancijom jos uvijek. Inace, Efo smijesno je tvoje odredjivanje cijene jer nije u tome stvar... Vidis i meni je ibiza lijepo auto, ali ne treba mi poredjenje sa drugim modelima vec informacija koliko se krecu inace. Jedina dva 1.8 koja sam nasla u tender i to bez sekventa nisu bila ispod 3500e, ko zna u kakvom stanju ali moguce sa felmama... Inace nije mi jasno zasto mislite tako o motoru 1.8 20v i 125ks kada se u njemackoj krecu vise od 1.4 i 1.6, tj 2500 do 4000, isto godiste.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks