Hvala kedown, da ne ispanem glup odje ka da sam to sanja
A dobro, takve stvari sve i da ne moram izlazit, izasa bi da mi oni ne dignu sto iz gepekaali radi kontrole regularne to necu izlazit
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
http://www.vijesti.me/vijesti/ne-mor...u-clanak-55461
kad ti pisu prijavu, ali moras izaci ako te pita da mu pokazes lance![]()
Hvala kedown, da ne ispanem glup odje ka da sam to sanja
A dobro, takve stvari sve i da ne moram izlazit, izasa bi da mi oni ne dignu sto iz gepekaali radi kontrole regularne to necu izlazit
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
A kad mi kaze izadji, ja uvijek izadjem.Nekad odes do kolege u auto da se u cetiri oko Zdogovorite oko raznija stvariH!![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Juce meni napisaše 30 eura zbog neposjedovanja saobraćajne
Nemaš je (auto/motor/kamion u procesu registracije) ili si je zaboravio?
Last edited by hercules; 18-12-12 at 16:49.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
U procesu produženja registracije. Autmobil.
sudiji samo pricaj da ne radis nista i da su ti u familiju svi bolesni , i podji obucen kao tuga najveca na sudjenje
pricamo ali do 10 dana, a ne po 2-3 nedjelje... i sa izdatom polisom.
I mene su zaustavljali 4-5 puta dok sam polisu imao, niko ništa nije rekao na to
Na racun tehnickog pregleda koji je spojen sa polisom, na dnu tacno pise do kojeg datuma taj papir i polisa zamjenjuju saobracajnu.
Znam, ali objasni ti to tuzibabi.
TAKUMI
do kad jos vazi ova stara ROZA Vozljacka...? Papirnata mesnata?
Hellblazer...
Jes treba bit snalažljiv, uporan itd ali kad neće da te pušti neće. Nemaš saobraćajnu i kraj.
Na ove nebulozne postove :roll: ne odgovaram jer nemaju veze sa temom.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Noćas mi u spuž napisaše kaznu 30 eura za prekoračenje, išao sam 26 više od dozvoljenog, ograničenje 50. Najgora sorta policajaca, iz danilovgrada, dodje mi da ih pljunem kad ih vidim!
Kad mi ispisaše onaj roman, samo reko "Prijatno, hvala vam!" i krenuh put kola a oni ćute... pravina 2km, vezan pojas, sve 4 zimske, lanci... *****
a jel moguce da im jos neko da nije dokumenta zamijenio???
Ne znam je li neko od vas imao problema sa BD policijom zbog zatamnjenih stakala, ali mi se nekoliko drugova koji nisu iz BD zalilo da ih samo ovi ovdje cimaju za to? Je li to tacno? Ne znam jer ja nemam zatamnjena.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Offtopic
Podsjeti me ovo na jednu situaciju. Drugu isto ne radi lijevi podizac, i drzi srafciger kako bi pridrzavao staklo. Zaustavlja ga policajac, on izvadi srafciger, u sekundi se spusti staklo, a policajac ce mrtav ladan: automatski, a ? Na sta mu drug odgovara: aeee.![]()
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks