Pokvario mi se ruter i 5 dana niko da dodje da mi to zamjeni... Jos aktivirah maxi paket... Vjerovatno mi nece obracunati preplatu za decembar, msm bio bi red...![]()
U Crnoj Gori, kao i u BiH je problem što su oba tržišta previše povezana sa srpskim, pa svaku malu trzavicu na srpskom tržištu i oni direktno osjete. Ako u Srbiji operateri međusobno ratuju, taj "rat" se direktno preljeva i na CG i BiH tržište. To je naprosto činjenica, a razlog zbog kojeg se to dešava je što su CG i BiH tržišta premala da "nastupaju sami" (malo tržište, financijski razlozi), odnosno da se odvoje od "srpske sise" koja ih hrani.
Sa druge strane hrvatsko tržište je jedinka za sebe, potpuno odvojena od CG-BiH-SR trojca, lokalizacija kanala se posebno plaća, kupovanje autorskih prava također .. a iza svega postoji ono najvažnije - netko dovoljno velik da sve to isfinancira. Upravo iz takvih razloga, rat Telekom Srbija i SBB se nije mogao preliti na HR tržište jer ono nastupa samo za sebe te gotovo da tu nema nekih većih dodirnih točaka, posebno u smislu konkurencije, ma koliko god da dijelili iste kanale (što je u suštini manje bitno). Danas kanali tipa SportKlub, FOX, Viasat itd su dostupni u 99,9% paketa u HR i nitko ne posjeduje ekskluzivu na njih. Niti kad je do prije par godina SBB preko TTV-a bio prisutan u Hrvatskoj nije posjedovao niti jednu eksluzivu na HR tržištu, a posebno sad kad je taj hrvatski ogranak Total TV-a kupljen od strane VIPneta ..
Pokvario mi se ruter i 5 dana niko da dodje da mi to zamjeni... Jos aktivirah maxi paket... Vjerovatno mi nece obracunati preplatu za decembar, msm bio bi red...![]()
067/852-466 & 068/405-403
ne vjerujem![]()
Posalji Emillu ili meni broj na pm
jesu li dolazili vama kuci da vam updajtuju ruter jest da ubace neki novi softver u njega ili sta li vec...
najiskrenije vas molim da mi kazete koje su prednosti u odnosu na total tv osnovni paket , jer ni jedan kanal ne valja ali apsolutno ni jedan
@nenodrs
www.telekom.me/ims.nspx
U toku je nagradna igra za Extra TV korisnike: http://www.telekom.me/nagradna-igra-extratv.nspx
Iznajmite film iz Menu > Videoteka (default PIN je 0000) i u igri ste. Bitno je da film ne bude iz grupe besplatnih (HBO OD).
Meni je zao sto ima Extra tv ovakvo smece od kanala, tj od izbora istih. Nevjerovatno da su dopustili to sebi. Svidja mi se sve sto nude, pogotovo slika koju imaju koja je najbolja moguca , ali izbor je katastrofalan, zato se i odlucih za kabling.
all is worthwhile if the soul is not small .
Cekam ESPN , nadam se ubrzo, ako to bude, odmah uzimam..jer mi je to za privremeno mjesto , uzimam , tako da mi je bitno da ima sporta, po koji film da odgledam i tako ..
Jedan od najboljih americkih sportskih kanala. U Evropi imaju svoju verziju Espn America. Tu postoje 3 razlicite verzije - britanska koja nema NFL, njemacka koja ima NFL i arapska koja ima NBA. Inace moze se pratiti i Espn americki kod nas u CG, ali to je samo za specijalnu klijentelu. ;-)
Americki sportski kanal koji iz nekog nenormalnog razloga PI-Com drzi u Arena paketu. U svakom slucaju postoji verzija kanala i za nase trziste, ima sredjena prava i ima pravo na NCAA, NFL, MLB i NHL. Prava za NFL isticu ove godine pa cemo vidjeti oce li nastaviti sa tim prenosima. Sto se NBA tice to ne prenose jer SK drzi ekskluzivitet na ovim prostorima
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
SK koja prenosi jednu utakmicu nedeljno, to je bezveze. Nikad se nije manje pratio NBA no zadnjih godina na nasem medijskom nebu![]()
Dvije nedeljno, to sto prenosi ponekad jednu je cista stednja za plej of i vaznije dane kao sto je katolicki Bozic npr. kad ce dva klasika ici u odlicnom terminu za nas. Nekad su se krali prenosi, nema toga vise i ovo je potpuno neisplativo![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Sto se tice HD kanala da li T-com ima neku projekciju koje ce im vrijeme biti potrebno da se optika pojavi na Cetinju...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Prijavite se u shopu ili preko weba www.extratv.me/optika/registracija pa ce vas zakaciti ovi uslovi (besplatna instalacija) kada god to dodjete na red.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Samo jedno pitanje,inace se ne razumijem bas u ove kablovske TV,odlucujem sto je najbolje (Extra,Total eventualno BBM) do sada sam imao neku digitalnu TV (antena radi na motor) al to je veliko sra** jer se kvari svakih nedelju dana.
Tako da gledam ponude i vidim na Extra TV nema onoga kanala Discovery ID (Investigation) gledam i u dodatne ponude i ne mogu ga pronaci,moze li neko ako zna bolje da mi kaze da li postoji on na Extra Tv (jer vidim da ga ostali imaju)
NE, nece ga nikad ni biti! Uzmi Total imas i CRIME INVESTIGATION...i filmskih...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks