Kakav šut sa 30 metara nego odbrani golman nekako ... šteta jer bi bio lijep gol ...
Kakav šut sa 30 metara nego odbrani golman nekako ... šteta jer bi bio lijep gol ...
deuscroix
Kako nema sreće Vukčević ovo je nevjerovatno jer je prvo imao scenu dje mu je golman skinuo loptu sa noge a posle toga pogodi stativu sa nekim mlakim šutem dje su svi čekali oće li uć u gol ... nevjeroavtno ali mu se ne da ...
deuscroix
Dobro je, samo kad igra. A kad bi bio standardan u prvih 11, ih...
Ljudi, valjda vishe ukapirate da je Vukcevic jedan od boljih igraca Roversa, te da je gotovo uvijek kada je igrao prosle sezone igrao dobro. Problem je bio u tome shto je Blackburn imao totalno nekompetentnog trenera koji je uspio da tim koji je komotno mogao da se bori za sredinu tabele posalje u drugu ligu. Cim se pojavio novi strucnjak Simon je poceo da dobija shanse, prvo kao rezerva a sad evo i kao starter.
Deserve's got nothing to do with it.
ima li na goal.com ili neki dr sajt ocjenu igraca za Blackburn?
Pa kljuca li ovaj Vukčević što tamo?
Neke crnkinje jedino.
o.O
Sredina tabele? Ili ja pratim neku drugu ligu ili su oni bili na silaznoj putanji od kad je Alardajs pošao (to se inače dešava stalno sa Alardajsovim klubovima kad ih napusti) a sve je kulminiralo sa jednim Hodžson - tip blavorom koji je možda mogao da ih održi u PLu ali to je to.
I toliko na kuke i verige.
Sredina tabele i Morten Gamst *****sen, majko moja što sve neću viđet'.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Pa dobro.
Liverpul he, realno, materijal za ispadanje iz lige vec nekoliko sezona, pa se uvijek nekako izvuku na kraju. Ne mora da znaci da to ne bi i Blekburn mogao. Stavise, mislim da bi Simon Vukcevic, kad igrali Roversi protiv Liverpula, vjerovatno postigao i gol ili dva.
Po imenima su imali mnogo bolji tim od, recimo, Norwicha, koji evo dvije godine zaredom visi u toj istoj sredini tabele. Nekompetentni management (celavi blavor Steve Kean i vlasnici koji su ga drzhali koliko su ga drzhali i koji su otpustili njegovog hiljadustruko kompetentnijeg prethodnika Big Sama) ih je unishtio, i kraj price.
Deserve's got nothing to do with it.
Ovo što sam ja gledao juče ima Blackburn dobrih igrača (Kazim,Vukčević) ali ima i neke truleži u odbranu (Givet) ... oba gola juče su na njegovu dušu jer nije čuvao igrača na centaršut a imao je i nekih dodavanja prema golmanu koje su napadači Blackpool-a sjekli ... neka slika i prilika igrača koji je stub odbrane![]()
deuscroix
Vratio se Jovetić da konstatujemo i pobjeda Viole posle 3 kola posta![]()
deuscroix
izgleda Boljevic pred Bordoom mada je i PSV zainteresovan. po meni mu je bolje u PSV posto su oni masinerija za stvaranje mladih igraca
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Vučinić nastavlja sa golovima posle nekog vremena asistiranja![]()
deuscroix
Bakic na klupi...
branko boskovic bi mogao ponovo u bec
S obzirom da je 2012 bila godina rukometa u CG, nadam se da ce 2013 biti godina fudbala. Da nas momci obraduju sa plasmanom na Svjetsko prvenstvo![]()
Naravno ali je fudbal ipak najvaznija sporedna stvar na svijetu, a znamo koliki bi uspjeh bio kad bi se kvalifikovali na SP.
Moze i jedno i drugo,nema ljutnje![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Crna Gora se popela na 31. mjesto fifine rang liste.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/napre...abrih-sokolova
Eto smo ispunili normu za Svjetsko... TOP32.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks