Nevjerovatno kako se zavrsise Dexter i Homeland... Odlicne sezone. Ne znam sto da cinim sad ponedeljkom vece, kad se ove dvije zavrsise.
odgledao prvu sezonu white colar i pola prve jericho,nešto vala nijesam oduševljen.
heisenberg says relax
Nevjerovatno kako se zavrsise Dexter i Homeland... Odlicne sezone. Ne znam sto da cinim sad ponedeljkom vece, kad se ove dvije zavrsise.
Naiđoh na ovaj podatak:
Finale sedme sezone Dextera gledalo je 2.75 mil. gledatelja sto je 23% vise u odnosu na finale seste sezone. To je ujedno i najgledanija epizoda na Showtime-u. Ikad! I Homeland je dobro prosao, 2.3 mil. gledatelja sto je 32% bolje od finala prve sezone
Meni je Dexter jedna od najboljih serija ikad snimljenih. 7 sezona, a ni jedna jedina nije bila ni blizu da bude neinteresantna, naprotiv, svaka sezona odlicna.
Ja sam, ne znam zašto, prekinuo s gledanjem Dextera na polovini druge sezone. Doduše, nije da nisam smatrao da je serija odlična. Više puta sam pomišljao da nastavim tamo gdje sam stao, ali ima mnogo sezona pa mi se ne mili. Još ako sam ispravno pročitao na netu - da se Dexter smuvao sa onom svojom polusestrom... ta stvar u scenariju mi je previše.., ne kontroverzna, nego neinventivna i djeluje mi kao da nisu znali kako dodatno da zakomplikuju stvari, pa su to ubacili.. (kritikujem sezone koje ni gledao nisam) Ne mogu im oprostiti što su izbacili onu plavušicu.
To sto si procitao nije tacno![]()
Damn. A možda je bila neka naznaka toga? Jer čini mi se da sam iz nekih komentara na netu to naslutio. Svašta.![]()
ja nastavih konacno blue mountain state S3,poslije mlakog pocetka sezone,dosta su se popravili,onaj Tad je cudo jedno,plakanje od smijeha.epizoda sa njegovim potresom mozga je show!
1993-2020
Ona sezona sa Dzulijom Stajls je dno, a kraj toliko los da me bilo sramota da gledam. Ostale su bile ok, samo sto prve dvije toliko odskacu i pomijeraju granice da je to strasno. No Litgou i Olmos su imali odlicne sezone, izvukli su se dobro s' njiima. Sve u svemu jako dobra serija ali je bilo padova i gluposti
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
suits
Io Sono Romanista
Cudi me da Dexter nema zasebnu temu, a mislim da je mnogo vise zasluzila ova serija da ima temu od mnogih otvorenih.
Meni samo prve 2 sezone zabavne, mada ne spektakularne. Djelom su mi zamjerke slicne kao za Breaking Bad - serija se previse trudi da shokira. A i gluma, [osim Michael C. Halla koji je car] mi nije uopste bila ubjedljiva. A trecu sezonu nisam mogao preko 3-4 epizode pogledat, uzasno me smorila.
Elem, jel gledao iko Nashville? Vrijedi li to pokusavat?
Fire in the hole!
The walking peace of shit je najvece smece od serije koje sam gledao... cak sam odgledao prvu sezonu na silu jer je odje na forum toliko fale da sam mislio da sam lud. I gluma, i prica i efekti sve je totalno smece
The Good Wife je lagana fina simpaticna pravnicka serija, i sa zadovoljstvom je pratim...![]()
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
1993-2020
game of the thrones is the best
Dexter... homeland zadnja epizoda = wtf?
Sent from my AtrixHD
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Zavisi ko sto voli..ukusi su različiti
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
za the walking dead (kao i sve ostalo u zivotu), bolje provjerite sami, 100 ljudi, 100 cudi
(nečitko)
http://www.imdb.com/title/tt1844624/
Vrijedi li skidat ovo?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Znam da je bilo puno preporuka na prethodnim stranicama, ali ako vam nije muka da mi preporucite neku finu krimi seriju tipa Breaking Bad/Prison Break. Znaci da je realisticna, tj. da nema fantastike, futuristickih elemenata i toga. Zahvaljujem unaprijed!
I can't explain and I won't even try
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks