dobijas pola godine ili godinu
edit: to je na repariranu oprosti
dobijas pola godine ili godinu
edit: to je na repariranu oprosti
Te sto crkavaju posle 10 000 km tesko da su reparirane kvalitetnim djelovima. Inace sam upoznat kako nabavljaju vecinom "majstori" kod nas samo da bi imali sto vecu zaradu na remont.
Nzn iskreno sam vise za remont nego polovnjak koji moze popustit iako nema lufta (citaj preko dozvoljenog) za 10 000 km opet.
Ruzna je u fabrickom izdanju, sad je WC pravi.
TAKUMI
Preporuka za plasticara... Skoda FAbia 2000... Neko je na parkingu zakacio i lijevi dio branika kod blatobrana lijevog prednjeg tocka se zguzvao... Nedostaje sam cosak, mozda 5x5x5 cm trougao iz coska koji je pukao i nije ga bilo na mjestu udara...
Slika je sa interneta samo da slikovit prikazem gdje je mjesto na kojem se treba intervenisati...
Hvala...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
na golfa 5 cuje se neki zvuk iz motora,kao trenje-zuljanje,inace je sve novo od bregaste preko zamajca,lamele,itd.sto moze to da bude?cuje se po sredini motora.ne prijavljuje nikakvu gresku na kompjuteru.
To je 2.0 TDI jel?
TAKUMI
1.9.tdi 77kw,105ks.noviji model kako mi rekose.2007 god.
ja bih dao jednu vrlo bitnu informaciju sto se tice golfa 5, neka ga ne kupuje neko ko zeli da stedi jer je preskup za odrzavanje i kvari se mnogo,pogotovu zamajac
preskup jes to ja najbolje upoznah,samo po ovom sto rekoste on je ****** znaci?
Preskup za odrzavanje? Kvari se mnogo?
Sig kad neko uzme iz italije laminu kojoj je km vracena sa 200k na 120k, pa je ofusevljen jer je platio 6 a sprda se komsiji koji je njegovu iz rokspeda platio npr 9... I sad polako stize tu razliku od 3hiljade.
f6
moj kum je uzeo u roksped-weltauto pa mora isto da ulozi u turbinu itd jedno 2000e.a dobio garanciju,koju je nemoguce ostvarit.jos ce ga ta petica izac ko sv.Petra kajgana na kredit.
ovdje mislim na polovno auto npr uzeto od prvog vlasnika. weltauto nema veze sa tim,njihova auto, km i cijene su smijesni...
f6
znaci niko ne zna sto bi moglo da bude uzrok zvuka trenja na motoru 1.9 tdi na golfu 5.:sorrow:
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
jokac probaj haubu da otvoris da vidis sto je..ako ne umijes podji kod majstora..ne moze se sve rijesit na forum![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Moze bit pumpa za gorivo. Ako je pri kraju, ali nije jos potpuno otisla, kompjuter ponekad nece davati nikakve greske.
one step at a time don’t be living on the line
i don’t need a friend i got morbid on the mind
koliko kosta da se ugradi plin u golf 3 gti 2.0, i koliko traje dana to otprilike?
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks