Рекох ако ћемо да правимо "војну неутралност" онда да је правимо како доличи.
Иначе за тог једног што се игра џојстиком раде барем девет у позадини и логистици, неријетко и многоструко више.
Само да се исправим, резерву у ЦГ од 50так хиљада није сачињавала само ТО већ и резервне јединице КоВ, РВиПВО, РМ ЈНА.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Znaci kad vidim ove sto dodju samo da bi pljuvali dodje mi da napustim ovaj forum! Znaci banuju se ljudi zbog spamova koji su tu od 2004 godine i masu su doprinjeli na kvalitetu ovoga foruma a ovi gilipteri sto dodju da prozivaju samo se tolerisu... nije ovo prvi lik... moderatora ni na vidiku!
Ovo samo corav ne vidi da ovaj gnjido je odje da provocira! Nit cu ti vise ja promovisat ovu temu gnjjido gubava!
Last edited by Crka; 16-12-12 at 12:15.
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Druze danas nema nijedne nezavisne zemlje na svijet! KAD NEKO IMA VECI PENDREK OD TEBE NISI NEZAVISTAN! TI AKO TE JA DOFATM I ISPRANGIJAM TE JESI LI NEZAVISTAN !?
Nezavisnost nikad i niko nije imao... nezavisni su samo VLADARI... to je fikcija... i crna gora sa svojom velicinom ne moze da bude MUDO OD DrZAVE NA VOJNOM POLJU! Mi ne mozemo MUDO NI NA JEDNOM POLJU DA BUDEMO bez na ljudskom, sportskom i pravnom ako bog da! A TO DOK SE OVAKVI KA TI NE POCERAJU NEMA LJEBA!
Ubjedjen sam da si odje da provociras! Ili si slijep pa samo vidis neke gluposti kas to je velika labanija i ostale velika sranja
Drzava je NAROD! A ti si prikice neki gnjdio gnjidavi koji u zivotu najvise sto je postigao je ovaj kopirani tekst na ovoj temi! Tako da kad narod se prosvijetli prosvijetlice se i drzava a kad vidim ovakve ka ti ZNAM DA SE NIKAD NECEMO MAKNUT S MJESTA I ZATO MI IDETE NA ***** !
Velika Albanija je potpuno primjenjiva i u Crnoj Gori. Razlog tome vidis u uvodnom tekstu, jer Crna Gora nema snage kao nezavisna drzava da se vojno odbrani od toga, a cak i da ima , kao sto je imala Srbija, to ne vrijedi mnogo, jer ako Amerika to pozeli da realizuje tako ce nam i bit.
Po mom predvidjanju Crna Gora ce morati da pristupi albansko dominantnoj Balkanskoj uniji, tj velikoj Albaniji, a ako to odbije bice podijeljena kao Srbija.
Generalno americki geostratezi na Balkanu zele Crnu goru da vezu za Albaniju kao i Makedoniju.
Albanci su generalno politicki slijep narod, njima su sve drzave pravile velike sile u skladu sa svojim interesima, tako da budi siguran da nijedna ideja koju oni forsiraju nije njihova vec neke velike sile koju su oni dobili za zadatak da realizuju.
Могу ја сад писат и да ће 21. бит смак свијета али за то релевантих доказа немам и могу само да млатим...
Ја мислим да Црна Гора полако али сигурно бјежи са Балкана, и да ће се у будућности држати као и до сад, ван свих чорби: "ја o свима најбоље ја са свима фин"
Кад узмеш број Албанаца у ЦГ, територијалну распоређеност, демографску слику, и њихову интересно међувјерску сукобљеност, долазиш до закључка да они не могу бити реметилачки фактор у ЦГ, нити фактор који би могао да поремети демографску слику ЦГ.
Last edited by BAR; 16-12-12 at 12:40.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Nemojte se uzrujavat. Kupit cemo mi bahati Rusi cijeli Balkan na kraju krajeva i bit ce tu mir i ljubavKoristit cemo crnogorske specijalce za cuvanje nasih vikendica gdje cemo uzivat u nasim perverzijama a Albanci ce radit po nasim povrtnjacima. Potpisali smo s Amerima taini ugovor o tome
![]()
Pa da, ljepše nam je bilo dok smo sa "braćom" ratovali...
#fakenews
inače smo jako vrijedan i radan narod nego su se svjetske sile urotile i neće da kupe naše vrhunske proizvode
She is only here to annoy herself!
Ovdje ima vise off topic-a no idje na ovom forumu .....ko ovdje moderira ???
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Teško da teže ne može biti
Bijelo Polje – Velika nemaština pritisla je stanovnike bjelopoljske opštine. Jednodušna ocjena predstavnika opštinskih sindikalnih organizacija je da je životni standard pao na veoma niske grane. Desetine fabrika i preduzeća likvidirano je ili otišlo u stečaj, a nekoliko hiljada radnika ostalo je bez radnih mjesta i završilo na evidenciji nezaposlenih Biroa rada. Od preko deset hiljada zaposlenih stiglo se do jedva dvije hiljade onih koji imaju radna mjesta.
Sindikalni povjerenik nekadašnjeg tekstilnog giganta „Vunka” Milan Ljujić kaže da se bivši, ali i sadašnji radnici nalaze u skoro bezizlaznoj situaciji.
– Situacija je teška da teža ne može biti. Prava je umjetnost kako preživljavamo! Loše je gotovo svima, od onih koji primaju po 33 eura preko Biroa rada do penzionera čija su primanja stotinu eura. Za Ginisa je kako ovaj narod sastavlja kraj s krajem... Kakva potrošačka korpa, kakvi bakrači, to je za nas misaona imenica. Da nije penzija naših roditelja, umrli bismo od gladi - kaže Ljujić.Sindikalac bivše vojne fabrike „Prva petoljetka”, Vladimir Vanja Obradović, navodi da u najvećem broju bjelopoljskih domaćinstva ukupna primanja svih članova ne čine ni polovinu iznosa potrošačke korpe.
– Građanima ništa ne znače brojke i što nabrajaju šta može da stane u potrošačku korpu. Mi samo znamo da nemamo sredstava ni osnovne namirnice da kupimo, a uglavnom i to uzimamo na veresiju- ističe Obradović.
Sindikalni predstavnik fabrike mineralne vode „Rada”, Stana Nišavić, ističe da konačno treba nešto uraditi za radnike kako bi mogli da ostvare barem osnovne egzistencijalne potrebe.
-Doveli su radnike u skoro bezizlaznu situaciju i više ne možemo da opstanemo... Životni standard je pao na najniže moguće grane. Malo ko ima odgovor na pitanja kako preživjeti s crkavicom koju dobijamo i kako ćemo sve ovo da izdržimo – kazala je Nišavićeva.
M.N.
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...0mo%BEe%20biti
Eto dje je DPS vodjstvo i neovisnost odvela Bijelo Polje. Sa 10.000 radnika spali su na dvije hiljade!
Sem opstine policije i bolnice ocigledno u Bijelom Polju nista drugo ne radi.
Za 10 godina Bijelo Polje ce se zvati "Staracki Dom"
Mladi ce svi morati da odu zauvijek odatle je posla nema niti ce ga biti.
Al bitno je da je Big boss obecao 40.000 novih radnih mjesta![]()
Last edited by Global Warming; 16-12-12 at 15:14.
Last edited by minjo; 16-12-12 at 15:24.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Fabrike prazne, narod na ulici , gladan , u Bijelom Polju kazu da ce uskoro umirati od gladi ,a neki nam pricaju o Miskovicu
selo gori a DPS babe se cesljaju![]()
Лутовац: Криза црногорства у Србији
Pošto je Toma grobar sve ispunio što je Milu obećao,mogla bi se povesti i inicijativa da Lutovac počne pakovat kofere iz CG.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
ko je crtao ovu sliku?![]()
She is only here to annoy herself!
Kao da je Leonardo crtao![]()
Jok, nego da nas Srbija brani..pa svi sa kojima s graničimo pretenduju bar na mali dio CG!
Nekate, molim vas...pa nego ko da garantuje maloj CG, koja NE MOŽE DA BRANI NEBO NIKAKO, nego moćna USA!
Hvala njima na tome i sada i ranije, jer bi nas pojeli i do danas ( a naročito 1999.)
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Do danas su Albanci bili toliko lojali gradjani MNE da je to za divljenje...
Postoji možda par promila fanatika, koji podržavaju projekat koji zagovara onaj profesor iz Tirane (velika Albanija iz četiri dijela), ali većina zna kakva bi cijena bila,
a naročito su lojalni naši Albanci, KOJIMA SKIDAM KAPU ZA MNOGO STVARI!
Od načina vodjenja biznisa, do pomaganja u familiji, preko nacionalnog ponosa, do one divne starinske ljudskosti-oni suje narod koji bar meni (malo konzervativnome) imponuje.
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks