Lavice duplirale pare. Sjutra samo singlovi:
Celsi
Madjarska
CG.
ne vidite se ovo IJA, inace sjutra lavice dolaze 100%, Crna gora je dobro plaćena, kvota 4.
Lavice duplirale pare. Sjutra samo singlovi:
Celsi
Madjarska
CG.
I don't get lucky. I make my own luck.
ajde negredo metni im ga !!!!![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sevilj - Malaga GG :cry:
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
ee jbt vatam cardoza 1+, di natalea 1+, rvp 1+ i dodajem negreda 1+.. strasno!
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
stto mislite za celzi sjutra? moze li tu 2 da se igra?
Russia!
Kardif posrani me baca samo
A ja sve po spisku PSV-u....ta djubrad nisu mogli da postignu gol iz milion sansi i praznih mreza.
Tiket 1:
Sheffield U. daje 1 gol u prvo poluvrijeme
Freiburg daje 1 gol
Lokeren daje 2 gola
Girona daje 2 gola
Panionios daje 1 gol
PSV 2-2 (5min prije kraja, postize Nec gol...sve im izgorelo)!
Tiket 2:
Vareze 3+
Udineze 2+
Mainz 2+
Benfika 4+
Mance U. 4+
PSV 4+ (uuhhh)
za sad vec imam jedan tiket :
Moreirense 1x
barsa 1
Napoli 1
Norveska 1
Russia!
dortmund iz 2 u 2, odbrana hofenhajma najgora odbrana u ligi ove godine...
dortmundu ne igraju 3 igraca zbog povreda ali lagano ide iz 2 u 2... 2.2 kvota
i vitese 1 uz totenhemi fiorentinu (jovetic bi trebao sjutra da istrci na teren)
in-play, 51. min
Al Ahly 1, 15.00
da li je neka nasa (pg) kladionica izbacila dopune sa rukometom, i ako jeste bio bih zahvalan da mi neko kaze kvotu na CG i HUN. bookmakers na sajt jos uvijek nije pa mi se ne silazi, meridian jeste nesto vidjeh sinoc.
a volio bih bookmakers, olimp i lob da vidim kvote na rukomet.
Na nas je 4, na Madjarice 3.20 @bet365
Au kako su nas podcijeniliJa cu ljuljnut 50e pa kud puklo da puklo
i ja nesto jer sam ih ljulja i protiv spanije i juce pa imam okle
na bet365 sam napravio problem jer sam zvao druga da mi uplati sa svoje kartice i sad o jadu radim i saljem im kopije dokumenata, i cekam da mi omoguce da igram. a imam tamo nesto para sto bih taman odigrao hun i cg. to je strasna kvota kad se pomnozi![]()
samsun gaziantep BB 0-2 1.63 zaragoza levante 0-2 1.7 kardemir sivaspor 3+ 1.85 goztepe demirspor 0-2 1.55 7.95 istanbul BB trabzon 2 2.5 kardemir sivaspor 1-1 4.2 10.5
Trabzon u dobroj formi, u poslednjih 5 utakmica 3 pobede (od cega dve u gostima), neresenu i poraz (od puno jace ekipe nego danasnji rival), a u poslednjih 6 okrsaja sa Istanbulom, 5 podeba u Super Lig i nereseno u kupu.
Kolika je minimalna uplata na racun u Meridijan?
Danas chelsea 2![]()
Ice Hockey - Switzerland
17:30 Olten - Thurgau H1 (-2,5) 1,75
Idemo da opet iskoristimo stanje ukod gosta svi znamo u kakvom su jer sam o njima dosta pisao.Olten je najjaca i prva ekipa prvenstva,izgubili su zadnju utakmicu i silno se zele iskupiti svojim navijacima tako sto ce ovo lagano dobiti.Thargau s druge strane spada u najgore ekipe u prvenstvu sa Sierrea koji nisu prvoligaska momcad,dobili su Sierre zadnje kolo ali to je neko morao dobiti, ali to ne računam,u zadnjhe 3 utakmice primili su 18 golova,uzasno.
Danas su bez:
Patrick Bloch (D)
Thomas Jaag (D)
Fabrizio Conte (F)
Matthias Rossi (RW)
Nemaju novaca,financijski problemi,otisli su jos neki igraci.Olten ovo dobiva sigurno samo je pitanje sa kojom razlikom ali posto su izgubili prosli mec i polako stize ga drugoplasirani ovde moraju zapeti od samo pocetka meca kako bi dobili utakmicu i sa tim ne bi trebalo da bude problema oko 3 razlike.
1860 Munchen - Dynamo Dresden 1 @1.80
Munchen currently 8th on table,they are strong team with quality players. Lauth(att 17/8 top scorer) and Volz(df 15/0) are suspended,that is only problem for hosts.
Dresden is in bigger problems!! They are without 10 players today! Out are Bregerie(df 15/2),Schuppan(df 17/2)Fromlowitz(gk 1/0),Thoelke(df 4/0),Koz(df 0/0),Muller(mf 0/0),Jungnickel(mf 0/0),Koch(mf 11/0),Losilla(mf 17/2) and FOrt(att 4/0).
quality on home side,expect home win.
Uz ovo probati i sledece...
Genoa 1 @2.4
Roma 2 @1.9
Milan 1 @1.25
Pao 2 @1.7
i to je to..srecno!
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks