Walking Dead uopte nije prica o zombijima, nego o ljudskoj prirodi, zivotinjskoj, pohlepnoj, akcenat je na relaciji ljudi=ljudi, uopste nije centar serije na ljudi=zombiji relaciji
Last edited by Phénix; 14-12-12 at 17:09.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Walking Dead uopte nije prica o zombijima, nego o ljudskoj prirodi, zivotinjskoj, pohlepnoj, akcenat je na relaciji ljudi=ljudi, uopste nije centar serije na ljudi=zombiji relaciji
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Preguraj prvih pola sata, poslije će sve biti lakše...I meni je pola pilota bilo nenormalno smoreno...
#fakenews
au kakva curicaSamo zbog nje nastavih sa gledanjem serije
edit: Dobra riba ali ne moze se gledat ova serija....
Last edited by Crka; 15-12-12 at 15:41.
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
gleda li ko Entourage ?
this time next year...
Odgledao! Vrh serija!![]()
(sto sam se upalio danas an ove serije)
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Sramim se priznati, ali svidja mi se Happy Endings. Gilti plezr. Al zna da bude duhovito. Ponekad.
Fire in the hole!
Jeste da je vijest stara skoro mjesec dana, ali ja je tek sad vidim - nova sezona Sherlocka tek krajem 2013. godine. o.O E pa stvarno su kraljevi.
http://www.serijala.com/drama/nista-...-iduce-godine/
Ipak umjesto walking dead, odlucis da odgledam pilot The Good Wife i mogu reci da je interesantna.
Ceka se nedelja vece kad ce bit finale Dextera i Homeland-a. Pravi praznik![]()
Ja eto gledam The Good Wife i zadovoljan sam tim sto vidim, svakako nije losa serija za pogledati,ja bi je preporucio ljudima koji vole serije gdje je svaka epizoda za sebe a u pozadini ima par prica i likova koji se postepeno razvijaju.Sto se tice the walking dead, imao sam predrasuda o zombijima i ostalim cudima al je uglavnom sustina povezana sa prezivljavanjem i ocuvanju ljudskosti u tom post-apokalipticnom haosu a ne prema zombijima.
Dobra je The Good Wife u prve 2 sezone. Mislim, u sustini je to kvalitetna soap opera sa malo uzbudjenja u sudnici... U 3. i 4. sezoni prilicno slabo, tu i tamo dobra epizoda, ali ni blizu kao u prve 2.
Fire in the hole!
ja poceh ovaj jericho da gledam,pilot mi je nesto dosadan bio,ne odgledah do kraja...
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Kakvi idioti![]()
Fire in the hole!
The Good Wife odlicna. Dosta interesantnih slucajeva, drama famelje isto ukljucena, dobro stivo za ove kisne dane![]()
Ah, kako se isplakah ove prve dvije epizode An Idiot Abroad trece sezone, majko rodjena. Onaj Karl je nevjerovatan![]()
DICIOTTO
To cu morat da pogledam ovih dana![]()
A dje, na prvu epizodu sam posle 3 minuta suzu pustio![]()
:mrgreen:
http://www.imdb.com/media/rm2197208320/tt0472954
inache,na fox ide treca sezona,kad stignem odgledam.i vazda imam osjecaj ka da ih nikad nijesam gledao,a jesam bar 2x svaku ep.vazda nesto novo pronadjem.
1993-2020
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks