Sa Armerom cemo biti mnogo ozbiljnija ekipa...
Ko je ovaj iz Steaue sto se pominje? Izgleda da je to zavrsen posao.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Bilja je nazalost Sacco di Voli.
Sa Armerom cemo biti mnogo ozbiljnija ekipa...
Ko je ovaj iz Steaue sto se pominje? Izgleda da je to zavrsen posao.
Najbolji Milanov potez u poslednjih 5 godina po mom misljenju je dovodjenje Bekama. Finansijski gledano. Galijani poslednjih desetak godina dovodi po jednu prozvakanu zvijezdu kao fantastican marketinski potez (Ronaldo, Ronaldinjo, Bekam, Ibrahimovic..) a Bekam je mozda i najbolji od svih iako su drugi mozda bili korisniji.
Sto se tice 'izgradnje tima' kroz mlade igrace, potpuno to podrzavam, ali Milan i dalje kupuje mlade igrace vise nego sto ih 'proizvodi' i prije ce da zaigra jedan Acerbi nego neko iz primavere iako je ovaj vec dokazao svoj 'kvalitet'. Trebalo bi da se odluce izmedju skautinga i svoje skole i da to forsiraju, ovako pomalo od oboje i ne daje bas neke rezultate.
Može li Inter dobit ovo? Biće dobra kvota, a igra mi seeeee
Prosle godine smo ih pustili, cini mi se da je bilo iz 2 u 1. Tako da ovaj put dobijamo.
Da se nadovezem na pricu momaka. Masu sam ljubomoran sto su kupili najboljeg lijevog beka na planeti(koji po potrebi moze igrat krilo, cak mislim da je tu i bolji). Dobro rece bgh, Inter je zagrizao za Fereyru iz Veleza, ludak teski, na 15utakmica je dao 13 golova.
Last edited by Tripleta; 14-12-12 at 22:20.
Dzizs, i dalje sa tom pricom o 'navijacima manjeg tima' koji ne mogu razumjeti sta se desava u vecem? WTF? Koja je to fiks ideja... Sta, time sto navijas za Veliki Klub magicno dobijas sposobnosti da shvatis kako taj klub funkcionise, za razliku od navijaca manjeg kluba?
Aha, Galliani prica da postoji plan. Onda nista, izvinjavam se. Ja imam tu bizarnu naviku da ne slusam obecanja i price ljudi iz klubova [pogotovo ne nekoga ko jedne nedelje kaze da nema sanse da se prodaju Ibra i Silva, a onda ih sledece nedelje proda, ili nekoga ko kaze da ce dovoditi samo mlade igrace, a onda navodno, mada nisam uvjeren da je to tacno, 15 miliona na 27godisnjeg igraca koji vjerovatno i nije ono sto bash treba Milanu], nego ucinak. A ucinak Milana je - nekoliko sezona bez ozbiljnog bavljenja dovodjenjem dobrog golmana, odbrane, bekova i krila. Svaka cast De Scigliu, mislim da ce biti odlican igrac, ali on i El Shaarawy su vise izuzetak, nego pravilo. Al dobro, sta ja znam, ja ne mogu da shvatim kako funkcionise Veliki Klub.
Last edited by big giant head; 14-12-12 at 22:23.
Fire in the hole!
Ovo su samo neke od situacija dje je bas mocno reagovao. Kako je pojeo Cavanija nedje oko 0:27
Paratici se vratio iz Londona, nije se sastao sa Drogbinim agentom.
Mi Drogbi nudimo 7 miliona eura neto do juna 2014, on traži 10 miliona i ugovor do juna 2015.
Cu 10 miliona za igraca koji ima "50" godina
Kako bi nam cucnuo Armero, pa sve je smijesno. Da'ko se to ostvari u pm.
Polako ljudi sa oduševljavanjem novom giga-mega-dojajnom Milanovom filozofijom sa mladim kosturom ekipe.Komplet transfer politika od odlaska Kake naovamo vrišti ''Arsenal''.Dovedeš mladunca,izgradiš zvijezdu od njega,prodaš ga za grdne pare.U međuvremenu dovedeš 2-3 igrača od 30 i kusur za relativno pristojnu cijenu,zaradiš od marketinga,zamažeš oči navijačima,izvučeš 2 dobre sezone iz njih,i ćušneš ih šeicima,za iste pare za koje su dovedeni.I turiš Galjanija na tv da prdi o ekonomskoj krizi,Milanovoj porodici,omladinskoj školi,whatever.
Ne kažem,možda je to stvarno bilo 4-5 kriznih godina,i situacija će ići na bolje.I ne treba meni da se kupuje megazvijezde,samo da se zadržavaju igrači koji poniknu tu,ili budu dovedeni kao nerazvijeni igrači.Ali,ono što smo do sada vidjeli nimalo ne ide u prilog toj teoriji.
Raise my hammer,take my aim
Ne svadjajte se djecoooo![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Najboljih 11 mladih igraca Serie A po Gazzetti.
![]()
Od toga mi je najbitniji naslov ispod, izjava Berlusconia, koji kaze da ce dovesti 3 ili 4 pojacanja sad u januar.
DICIOTTO
Stavili Florenzia (jer je Italijan) a nisu Pjanica. Inace lista vrhunska, osim tog kiksa.
Ako se to budu mogla nazvat' pojacanja, ali vidjecemo.![]()
Bice, bice...valjda mu je konacno sinulo u glavu![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Sjutra 113. rodjendan Milana. Sjutra neka objavi 2 i za novu godinu 2. Dosta.![]()
Slazem se.
Tuttosport objavio da Drogba dolazi u januaru.Calciomercato kaze "sempre piu una certezza" (sve vise izvjesno).
Banja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks