View Poll Results: Ko osvaja po vama ?

Voters
216. You may not vote on this poll
  • AC Milan

39 18.06%
  • AC Siena

1 0.46%
  • ACF Fiorentina

11 5.09%
  • AS Roma

20 9.26%
  • Atalanta Bergamo

2 0.93%
  • Bologna FC

0 0%
  • Cagliari Calcio

0 0%
  • Calcio Catania

0 0%
  • Chievo Verona

0 0%
  • Delfino Pescara 1936

2 0.93%
  • Genoa CFC

0 0%
  • Inter

33 15.28%
  • Juventus

67 31.02%
  • Lazio Roma

17 7.87%
  • Parma FC

4 1.85%
  • Sampdoria

2 0.93%
  • SSC Napoli

10 4.63%
  • Torino FC

3 1.39%
  • Udinese Calcio

2 0.93%
  • US Palermo

3 1.39%
Page 169 of 446 FirstFirst ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... LastLast
Results 4,201 to 4,225 of 11126

Thread: Serie A - sezona 2012/2013

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ovi sa SKySporta su proglasili utakmicu Roma-Fiorentina 4-2 za utakmicu godine.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    1,728
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

“On ne bi imao ništa protiv toga da ponovno zaigra u jednom klubu iz Milana, posebno stoga što bi u Interu imao priliku pokazati koliko je dobar igrač.” rekao je Huntelaarov menadžer Arnold Oosterveer.
    Huntelaar je u Schalke došao iz Milana, gdje nije uspio opravdati očekivanja, ali je uvjeren kako bi drugu priliku u talijanskom nogometu puno bolje iskoristio.

Zamjena za Milita a? Nije neka zamjena ali neka se krpi rabota kad se nema za bolje.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

a sto cini celjust s ovim informacijama...brate roma je naj i sve vezano za romu je naj. dje je bio de rosi sinoc? dje toti ceka Novu? s kim izlazi tacikidis u grad?
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    “On ne bi imao ništa protiv toga da ponovno zaigra u jednom klubu iz Milana, posebno stoga što bi u Interu imao priliku pokazati koliko je dobar igrač.” rekao je Huntelaarov menadžer Arnold Oosterveer.
    Huntelaar je u Schalke došao iz Milana, gdje nije uspio opravdati očekivanja, ali je uvjeren kako bi drugu priliku u talijanskom nogometu puno bolje iskoristio.

Zamjena za Milita a? Nije neka zamjena ali neka se krpi rabota kad se nema za bolje.

Ne bih ja Huntelaru preporucio da se vraca u Italiju. Pokazao je vec jednom kako se snalazi u seriji A
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Strootman vrijedi 20 miliona, tj PSV nece da ga da ispod. A to za Verattia je stvarno grijeh.
    Dajte im 15 i Flaminija, ponudite covjeku pristojnu platu i zavrseno. Mladi talenti iz Holandije se uvijek (aj dobro, u 90% slucajeva) isplate, shto Galliani veoma dobro zna, naravno
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    a sto cini celjust s ovim informacijama...brate roma je naj i sve vezano za romu je naj. dje je bio de rosi sinoc? dje toti ceka Novu? s kim izlazi tacikidis u grad?
    Pa naravno da je najbolja.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ova Roma je sjajna i mislim da može lako da osvoji titulu.

Thanks Thanks Given 
    1,728
    Thanks Thanks Received 
    1,286
    Thanked in
    857 Posts

http://www.avaz.ba/showbiz/kiosk/por...-pola-serije-a hahahahahahahah ambrozini, znam da je neku nasu manekenku isto klepeca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Prekidi, kapiram ja sve ovo i znam shta znaci tim u tranziciji, ali samo mi objasni neshto: ako je vec to tako, zashto Milan propushta velike talente poput Strootmana ili recimo Verattija ljetos? Upravo su to tipovi igraca koje Milan mora da lovi, pa chak da ih malo i preplati, jer na duzhi rok donose i sportske uspjehe i novac. A Verratti je recimo presao u PSG za 13 miliona eura, a Strootmanu je cijena oko 10-12 miliona. Za danasnji fudbal to nije velik novac.
    Zato sto Verattija u konkurenciji PSG i Juvea nijesu mogli da plate. Na sve to, koliko god da je ocigledan verattijev talenat, tesko je izdvojiti 13 miliona eura za momka koji je igrao samo u drugoj ligi, i to kod zemana. Sa njim nikad ne znas kakvi su stvarno igraci, jer kod njega svi daju golove i izgledaju cudesno. Plus sto je Milan u tom trenutku bio u zestokom minusu. Sad su konacno na nuli, troskovi za plate su znacajno smanjeni, odlaskom robinha, bice smanjeni za jos nekih 10tak miliona. Prolazak runde u championsu donosi oko 12-13 miliona Milanu, pa ce konacno imati neki pristojan kapital za trosenje. Plus prodajom 5 igraca, koliko ce najmanje otici zimus ( didac villa, taiwo, traore, flamini i vrlo vjerovatno acerbi, moguce i robinho ) dobice se prilika za ulaganja. Strootman ostaje jedna od opcija, ali tesko pod trenutnim uslovima. Mislim da je mnogo realnija opcija ova razmjena mladog brazilca sa robinhom. Danas se pominje i da je Milan zapeo za Weiss-a, kome je agent Raiola. Ne treba zaboraviti da na ljeto istice ugovor trojci: Lewandovski, Huntelaar i Llorente. Siguran sam da ce galliani pokusati napad na barem jednog od njih tri. Ipak, Milanu prioritet mora biti defanziva. Stoper mora doci, koji ce igrati u paru sa Mexesom, a dovodjenjem Armera, koji moze da igra i beka i lijevog srednjeg znacajno bi se poboljsao kvalitet na toj strani, i otvorilo vise prostora faraonu. Tesko da cemo uskoro gledati Milan da trosi dvocifrene sume na kupovinu igraca.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    Tesko da cemo uskoro gledati Milan da trosi dvocifrene sume na kupovinu igraca.
    Sve je to ok, ali ovo shto mi ti opisujesh je ekipa za shesto mjesto u SerieA. Sorry, ali veliki klub ovako ne posluje. Kapiram da su zavrshili sa praksom dovodjenja igraca za 25+ miliona, kapiram da nece da daju prevelike plate, ali ovo je smijesno. Ti si mi upravo opisao poslovanje jednog Sunderlanda ili Palerma. Ako je to to Galjanijevo chudo, onda ce uskoro svi navijaci Milana da krokodilske suze rone zbog tog cuda.

Kao shto rekoh na Premiership topicu, pohvalno je skalati sa davanjem neopravdano velikih suma za transfere i plate, ali to ne znaci da treba otici predaleko u drugom pravcu, vec je potrebno naci balans, i, ako si veliki klub, s vremena na vrijeme kupiti top igraca, potrositi veliki novac i poslati poruku ostatku svijeta da si josh alive and kicking, i da se sa tvojim prisustvom mora racunati. A i na duzhe staze se to isplati. Jer ovo shto ti opisujesh-ovo znaci da Milan ne samo da nece dovoditi vec formirane vrhunske igrace, vec i da ce talenti na koje baci oko ici negdje drugo, jer ce svi klubovi znati da je dovoljno podici ponudu za 2 ili 3 miliona i Milan je oduvan sa trzista. Da ne pricamo da ce Milanovi igraci biti na meti timova koji su spremni da daju vishe za plate, i da Milan nece moci da ih zadrzhi. Tako da je politika koju si nam predstavio (a koju ce po tvom misljenju Milan da implementira) rezultatsko, a na duzhe staze i finansijsko samoubistvo (smanjena prodaja karata, dresova, losiji marketing, pad globalne popularnosti...).

Ja se iskreno nadam, zbog svih navijaca Milana kojih ima dosta u CG, kao i zbog cinjenice koju sam mnogo puta pomenuo, a to je da nikako ne volim da svjedocim propadanju velikog fudbalskog kluba, cak kad se radi i o onima koje nikako ne mirishem (kao shto su recimo Liverpool ili Barcelona, hipoteticki naravno), da ce se uprava Milana okanuti ekstremne stednje, te ili se prebaciti na sistem pametnog trosenja (balans izmedju ovog shto ti opisujesh i bacanja vrtoglavih suma na igrace koji objektivno to ne zasluzuju) ili vlasnistvo kluba ustupiti (naravno uz odgovarajucu nadoknadu) ljudima/kompanijama koje su finansijski sposobne da klub odrzhe na nivou na kom je evo vec 60 i kusur godina.
    Last edited by Recordare88; 14-12-12 at 15:55.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izgleda da je Juve opasno zakrisao za drogbu !

Thanks Thanks Given 
    9,775
    Thanks Thanks Received 
    6,099
    Thanked in
    2,322 Posts

Oćeš da kažeš da to što je Barsa sama stvorila skoro kompletnu prvu postavu je smiješno i poslovanje u rangu Sunderlenda i Palerma...? Ono što je Galjanijev plan je da igrače stvaraju umjesto da daju nenormalne pare na nenormalnom tržištu...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Oćeš da kažeš da to što je Barsa sama stvorila skoro kompletnu prvu postavu je smiješno i poslovanje u rangu Sunderlenda i Palerma...? Ono što je Galjanijev plan je da igrače stvaraju umjesto da daju nenormalne pare na nenormalnom tržištu...
    Barcelonina shkola fudbala je vjerovatno najbolja na svijetu, a Barcelona ima nevjerovatno razvijen skauting talenata. Milan nema ni jedno ni drugo razvijeno na tom nivou.

Druga stvar, Barcelona ne posluje kao PSG, ali se ne libi da potrosi veliku sumu na igraca (Villa, Fabregas, Sanchez, Alba...) kad procijeni da je to potrebno. To je onaj balans o kom sam pricao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije ni jedno ni drugo što ima Barselona palo sa neba u krilo, razvijali su to.

A kad su počinjali sa tim nisu bili baš najbolji u multiverzumu.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Nije ni jedno ni drugo što ima Barselona palo sa neba u krilo, razvijali su to.

A kad su počinjali sa tim nisu bili baš najbolji u multiverzumu.
    Istina, ali su to razvijali pod mnogo laksim uslovima, jer je trziste bilo mnogo manje zahtjevno.

Da ne shvatite pogreshno, nemam ja nishta protiv stvaranja igraca i preorijentacije na takav sistem. Shtavishe, to je nesto shto svesrdno podrzhavam. Samo to mora da ide postupno i da se kombinuje, bolje reci nadopunjuje, drugim sredstvima. U suprotnom, fan baza se osipa a suocavash se i sa problemom da ne mozhesh da zadrzhish igrace koje si stvorio (ako si suvishe tvrdoglav oko plata).
    Last edited by Recordare88; 14-12-12 at 16:12.

Thanks Thanks Given 
    9,775
    Thanks Thanks Received 
    6,099
    Thanked in
    2,322 Posts

Barcelonina shkola fudbala je vjerovatno najbolja na svijetu, a Barcelona ima nevjerovatno razvijen skauting talenata. Milan nema ni jedno ni drugo.

Druga stvar, Barcelona ne posluje kao PSG, ali se ne libi da potrosi veliku sumu na igraca (Villa, Fabregas, Sanchez, Alba...) kad procijeni da je to potrebno. To je onaj balans o kom sam pricao.
    Nije uvijek bila nego je stvorena... Ne znam baš koliko je taj Barsin skauting world wide razvijen, budući da 90% igrača koje naprave su Španci, a realno je da će najveći talenti ići u najbolju fudbalsku školu u zemlji... Barsa je izbacila jednu nenormalnu generaciju, ovi novi prolaze kao većina talenata po ostalim klubovima... Npr sigurno imamo bolji skauting u Brazilu, koji je najveći svjetski rasadnik talenata, tako da ne sumnjam da uz dobar rad za 5-10 godina možemo izbacatit talente kao Barsa sad...

Kad napraviš bukvalno cijeli tim od igrača za koje nije potrošeno ništa, normalno da ćeš imati para i za jedno vrhunsko pojačanje po sezoni... Milan svake godine potroši po 30-40m, ali na nekoliko kesa... Da imamo okosnicu tima koju smo sami "proizveli", imali bi i da damo 30-40m za jedno pojačanje...

Najveći Milanov problem je stadion... Dok ne budemo imali svoj stadion iluzorno je pričati o trošenju velikih para...

Pitanje je koliko dugo će moći ostali klubovi da posluju po sadašnjem sistemu... Španija je trenutno u nikakvoj ekonomskoj situaciji, neće proći dugo dok se to prenese na fudbal... Viđećemo kako će stvari stajati kad ne bude moglo da se ima pola milijarde duga... Njemački sistem je budućnost fudbala, sve ostalo je neodrživo... Naravno biće uvijek arapskih i ruskih igračkica, no daleko od toga da će moći da naprave razliku kao sad što mogu...
    Last edited by MeDo_JE; 14-12-12 at 16:23.
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Istina, ali su to razvijali pod mnogo laksim uslovima, jer je trziste bilo mnogo manje zahtjevno.
    Budimo realni, tržište je uvijek iziskivalo visok stepen ulaganja za brz uspjeh, troškovi razvoja sopstvenog talenta su kroz istoriju ostali relativno jednaki i na njih je uticala jedino inflacija.

Zato se time bavi uspješno i dan danas Bilbao, recimo.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja se slazem da Milan sa ovakvom politikom i ovakvim igrackim kadrom ispada iz onog drustva u kome je dugo bio, a jedno vrijeme cak i lider.Slazem se i sa tim da ne smije propustati dobre prilike za kupovinu zbog 2-3 miliona eura.Sve te stvari dovode do toga da postanemo ekipa koja ce se zadovoljavati epizodnom ulogom u LS i igranjem lige Evrope sto je za ovakvog giganta jako lose.E sad mislim da tesko mi odavde mozemo znati koje je resenje jer ne znamo ni promil onog realnog stanja u klubu.Mnogi misle da bi dobro bilo da nas kupi neki seik, ali ja ne mislim tako jer nisam pristalica da se milijarde trose zarad osvajanja jednog ili dva trofeja.
    Milo mi je i sto se obistinila moja prognoza da Acerbi nikako nije igrac koji treba da igra za Milan jer njegovi kvaliteti nisu na tom nivou, a sto se tice Huntelara on je imao sansu, nije je iskoristio i ne bih vise pokusavao sa njim.Mi imamo napad koji je poslednji dio tima koji treba renovirati.Odbrana koja svaki mec prima gol je ono sto ne stima, a i sredina je zrela za dobru regeneraciju.E sad kako i na koji nacin sa ovoliko para ja ne znam.
    Milo mi je sto mogu da procitam dosta vasih misljenja i mogao bi i Galijani malo da svrati, mozda bi nesto vidio sto iz svoje perspektive ne moze. FORZA MILAN
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Npr sigurno imamo bolji skauting u Brazilu, koji je najveći svjetski rasadnik talenata, tako da ne sumnjam da uz dobar rad za 5-10 godina možemo izbacatit talente kao Barsa sad...

Kad napraviš bukvalno cijeli tim od igrača za koje nije potrošeno ništa, normalno da ćeš imati para i za jedno vrhunsko pojačanje po sezoni...
    Istina, ali pravljenje cijelog tima od igraca za koje nije potroseno nishta je veliki rizik. Ti talenti mogu da se formiraju u vrhunske igrace i da to bude senzacionalni uspjeh, trofeji i titule, ali takodje mogu da ne iskoriste svoje potencijale shto klub ostavlja u situaciji da ima losh tim, igrace koje ne mozhe prodati za velike pare i finansijske gubitke jer sve manje ljudi kupuje karte, gleda utakmice, kupuje dresove...i pare od plasmana u evropska takmicenja i osvajanja domacih trofeja (i/ili evropskih) presusuju.

Quote Originally Posted by Cika Dzo
    Budimo realni, tržište je uvijek iziskivalo visok stepen ulaganja za brz uspjeh, troškovi razvoja sopstvenog talenta su kroz istoriju ostali relativno jednaki i na njih je uticala jedino inflacija.
    Quote Originally Posted by Cika Dzo

Zato se time bavi uspješno i dan danas Bilbao, recimo.

Razvoja da, ali troskovi zadrzhavanja tih talenata u klubu su mnogo veci, shto Arsene Wenger, a i Bielsa u Bilbau (situacija sa Ljorenteom i Xavi Martinezom) dobro znaju. E sad, Bilbaou to ne smeta, jer to nije ekipa koja je navikla da serijski osvaja najvece trofeje. Ali Milan(i Arsenal) je druga prica. Zato i govorim da je tvrdoglavljenje sa visinom plate igraca stvar koja vrlo lako mozhe da ti se obije o glavu, ako si veliki klub. Cak i vishe nego nespremnost da potroshish velike pare na transfere, koja ima i dosta pozitivnih strana, za klub i za fudbal generalno.

Quote Originally Posted by Medo Je
    Najveći Milanov problem je stadion... Dok ne budemo imali svoj stadion iluzorno je pričati o trošenju velikih para...
    To je vec druga prica, ali ne vidim da Galjani pominje tu izgradnju novog stadiona.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inace, uporedite samo trenutni nivo rasprave na ovom i na Primera topicu. Izvinjavam se na off-u ali morao sam

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Zna li se sta oko Jovete?
    Oce li igrati protiv Siene?

Thanks Thanks Given 
    9,775
    Thanks Thanks Received 
    6,099
    Thanked in
    2,322 Posts

Meni je jasno da većina navijača ima svoje mišljenje, ja prvi među njima... Dešavalo mi se masu puta da vruće glave popljujem ćelavce... Nego samo zamislite koliko je smiješno da ja iz faking Crne Gore, preko cdm foruma napadam nekog ko je 25 godina predśednik kluba, sa kojim je za to vrijeme osvojio sve što se može osvojiti, i to više puta... Treba ja da bolje znam od njega i kompletne uprave...? Vidite da nije samo u pitanju Milan, već kompletan Italijanski fudbal... Ne može se uvijek na vrhu biti, kad jedan sistem ne funkcioniše prelazi se na novi, a taj prelaz se ne može bezbolno odraditi...

P.S. Što se tiče osipanja fan baze, nešto ne primjetih da se broj Liverpulovih navijača drastično smanjuje...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je jasno da većina navijača ima svoje mišljenje, ja prvi među njima... Dešavalo mi se masu puta da vruće glave popljujem ćelavce... Nego samo zamislite koliko je smiješno da ja iz faking Crne Gore, preko cdm foruma napadam nekog ko je 25 godina predśednik kluba, sa kojim je za to vrijeme osvojio sve što se može osvojiti, i to više puta... Treba ja da bolje znam od njega i kompletne uprave...? Vidite da nije samo u pitanju Milan, već kompletan Italijanski fudbal... Ne može se uvijek na vrhu biti, kad jedan sistem ne funkcioniše prelazi se na novi, a taj prelaz se ne može bezbolno odraditi...
    Ni ja nisam za pljuvanje, ali iznijeti pozitivno ili negativno misljenje o nekom postupku/pojavi-shto da ne? Svi koji su se konkretno u ovu raspravu oko Milana danas ukljucili su ljudi koji prate fudbal po najmanje 15 godina, koji navijaju za svoje timove iako su oni u drugim drzhavama i geografski udaljeni, a danasnja tehnologija im omogucava da se informishu o timovima i situaciji oko njih priblizhno dobro kao da zhive po sred MIlana, Manchestera, Liverpoola, Madrida...Jedino shto je nama uskraceno je redovni odlazak na utakmice, na stadione. Sve ostalo-imamo iste uslove kao lokalci

Quote Originally Posted by Medo Je
    P.S. Što se tiče osipanja fan baze, nešto ne primjetih da se broj Liverpulovih navijača drastično smanjuje...
    Liverpool je malo drugacija prica. Oni su imali puno pogreshnih ulaganja, nisu se prebacili na komplet novi sistem poslovanja. Takodje su prezhivjeli prodaju kluba. A i osvojili su trofej (istina "slabijeg" kvaliteta) koliko prosle godine

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Mene je ok ovo sto rade i milan a i inter.
    I kroz jedan i kroz drugi klub su prosle stotine igraca i bog sami zna koliko miliona eura...
    Uvidjeli su da tako vise ne ide i odlucili da naprave zaokret.
    Inter je usao u tu pricu jos prije dvije sezone. Ulaganje u mlade kategorije je vec dalo rezultate i ono sto je nekad bilo nezamislivo za inter, polako postaje realnost: nekoliko igraca iz njihove skole je prekomandovano u prvi tim.
    neki su (sa vise i manje uspjeha) vec i debitovali.
    Mene licno se ovaj nacin vodjenja kluba vise svidja i nadam se da ce morati tako i nastaviti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    Sa minimalnim ulaganjima, Milan kroz dvije godine moze da bude vise nego ozbiljna ekipa, pa i u Championsu. Ta ekipa iz ove perspektive izgleda ovako:

-----------------------Gabriel------------------------
    De Sciglio------Mexes-------Januarski stoper---Armero
    ---------------------Montolivo-----------------------
    ------------Boateng-----------Nocerino--------------
    ------------------Felipe Anderson-----------------
    -----------Niang-------------------El Sha------------

Ne moze se zvati ozbiljnom ekipom ekipa koja ima ovaj trio na sredini nikako.

Page 169 of 446 FirstFirst ... 69119159165166167168169170171172173179219269 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)