Page 367 of 666 FirstFirst ... 267317357363364365366367368369370371377417467 ... LastLast
Results 9,151 to 9,175 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Đe će hajduk nego kod jataka,kad je SNP bio u finasijskoj krizi pođu kod Beka dok je on bio u HN i fino bup milion,kao vratiće,Beko je prošlog ljeta pričao da je mislio da je dao pare za vodovod Bekou Bekou,a prije dva ljeta si pričao da je to za crkve i manastire,neka teeee.
    Beko je četnik sa dna kace,jedenino ako se posvađaju Naprednjaci među sobom pa raspišu ćeralicu za njim.,tada će mo ga eksdraditivat jer mismo zemlja koja ispunjava očekivanja BG i Brisela
    neka neka Minjo, nemoj ocekivat da neko pomisli kako ce Mandic iz HN garantovat bezbjednost nekome ko se (mozda, vjerovatno, nebitno) nadje na potjernici. ako neko od forumasa vjeruje u to neka kaze, i ja cu prihvatit. tamo je dosao jer kazes da ima vilu, a u CG jer ima partnere. Ima li Aco Dj sto u HN ili sam pobrkao?
    četnik?? to nijesam znao jer me ne zanima, al eto odakle se vjerovatno zna i druguje sa M. Dj. hvala na pomoci! mozda ce sa istim obiljezit godisnjicu raketiranja i gruvanja na Dubrovnik , uz partiju mice ili karata jer se sah ne igra

EDIT: nije "nas" topik pa da zamaramo ljude, mislim da smo za sad dovoljno kazali, jer ni sam ne volim kad udjem na temu i vidim beskrajnu prepisku dvoje ljudi . Ako mislis da si me svojim argumentima o Janku i Medu ubijedio da se povucem - ja tu ne mogu pomoci. ne vjerujem da ce mnogo njih imat isti sud pa cu za sad obustavit chatovanje. a tu sam kad se malo razmakne ovo sto smo ispisali
    Last edited by funky^junkie; 12-12-12 at 22:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Aco Dj od nekretnina u HN nema ništa,što ima prodao je.Ima plac koji je kupio od katoličke crkve kod pošte HN,ali mislim da je to prodao Medvedevom(ruskom) rođenom bratu koji je kupio objekat "staro zanatsko" od Kežmana.
    Niko nije naivan da Mandić može koga štiti,on se od svoje žene ne umije braniti
    Nego,tu je u HN i vila Mikelića(neki predsjednik nečega u RS) sa svojom crkvenom bratijom,sicilija im nije ravna.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    3,005
    Thanks Thanks Received 
    3,634
    Thanked in
    1,646 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    xaxaxa, kakvi smecari... Da ne vjeruje cojek
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    4,434
    Thanks Thanks Received 
    8,561
    Thanked in
    3,293 Posts

Ja ne znam jesu li ti retardi iz Pobjede svjesni da se finansiraju iz budzeta i da u ovakvom pisanju nema ni zrno profesionalizma i objektivizma. Stvarno je nevjerovatno kako kod nas drzavne firme nemaju svijest o odgovornosti za novac kojim su finansirane. Tj novac poreskih obaveznika. Ma ni nas narod nema tu svijest da je to njegov novac, inace bi vise cijenili, i ne bi ovakvim smecarima dozvoljavali da se tako ponasaju.

Jedan primjer na tu temu. U svedskoj upoznam lika koji ima svoju firmu. I pricamo tako o zaposljavanju na crno, visokim porezima itd. I kaze on kako ne bi nikog zaposlio na crno jer onda ne placa porez. A ja mu kazem, zar mi se ne isplati vise tako, pogotovo sto je porez toliko visok u svedskoj. A on mi kaze da to nije bitno jer tim novcem se finansira vrtic za njegovog sina koji je sjajan, putevi koji su odlicni i gdje nema putarine, i jos svasta nesto, da ne nabrajam tad. Znaci ovakav nivo svijesti, ne da nece za 100 godina, nego nikad doci kod nas. Jer je ovo sisnjarska drzavolika tvorevina. Stvarno su oni iz opozicije dobru sintagmu upotrijebili za ovu 'drzavu'.
    Dje procitah ovaj post, pritisak mi skoci jutros.
    Last edited by Mojsije; 13-12-12 at 10:30.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

sad ce jos i televiziju svoju da otvore, ako niste znali.. to ce tek lelek da bude...
    Ali sve manje to mirise na budzet i drzavu, sve vise na privatno.. inace ja ne znam bas najbolje u kojoj mjeri mi gradjani zapravo finansiramo to glasilo, posto cesto oni navode kako to nije drzavno, bla, bla..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    .. inace ja ne znam bas najbolje u kojoj mjeri mi gradjani zapravo finansiramo to glasilo, posto cesto oni navode kako to nije drzavno, bla, bla..
    Ne znam ni ja, ali Mojsije je izgleda upucen pa će nam objasniti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znači,organizovana kriminalna grupa Miška Kesedžije je u totalnoj panici.Monitor se pretvorio u smeće novinu,a o Vijestima i portalu ,da ne pričamo.Džabe njima samoregulatorno tijelo govori:
    Medisjki savjet za samoregulaciju je konstatovao da je kraj izborne kampanje obilježen izraženom ostrašćenošću .
    "Ponovo je u tome prednjačio portal Vijesti - koji je u znatno većem broju i češće objavljivao komentare uvredljivog sadržaja i govora mržnje i sa znatno manje pažnje vodio računa o tome da takvog jezika bude manje nego u ranijem periodima. Zbog lošeg i nepravovremenog administriranja i necenzurisanja komentara čitalaca na veći broj tekstova na tom portalu i u posmatranom periodu, ponovo je bilo zloupotrebe slobode izražavanja: psovki, ličnih uvreda, neprimjerenih kvalifikacija, neprovjerenih informacija, kao i otvorenog govora mržnje.”
    A tek Monitor,što su oni činjeli sa naslovnicama"„Glasaj za mafiju zaokruži 11.
    Šeki je njima dao dijagnozu :
    ”Monitor je krepala novina, a glavni urednik je dogurao do divnog nadimka Nemanja Kočan. Jer ako se Monitor danas protivi inicijativi protiv rehabilitacije Draže Mihajlović, ako Monitor objavljuje četničke feljtone, ako Monitor tuže porodice deportovanih zato što ih šikanira i vrijeđa, i Monitor staje u odbranu učesnika ratnih zločina jasno je da sam s pravom nazvao Monitor „Ravnogorski nezavisni nedjeljnik Monitor“.
    A TV VIjesti,samo što taliban od novinara Sadiković radi,je dno ,da ne pominjemo ostalot.Tipičan primjer psihički neuravnotežene osobe bez grama novinarske etike koga organizovana kriminalna grupa koristi za svoje potrebe.
    I šta sada.Šćekić skuka da nemaju para za frekfencije televizije i da planiraju da odu na kabal,a toliko su kukali i žalili se da EU da ne mogu dobiti terestralne frekfencije.
    Novina Vijesti je pala sa prodajom 30%,i imaju ideju da pređu na neđeljnik.
    Sve u svemu,toliko su zagadili Nemanja Kočan,Šćekić i Ivanović medijski prostor,da će asanacija medijske scene potrajati kako god se završila njihova uloga u ovome smetu što su ga napravili.
    Last edited by minjo; 13-12-12 at 11:44.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Da nam zivi Pobjeda, TVCG, Portal ANalitika i Darko Sukovic. SVe vedete nezavisnog novinarstva. I Sonja Drobac naravno.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

morao je minjo malo u odbranu onoga smeca da stane i potrosi koje slovo vise nego inace..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo opoziciona tragedija prenosi se na skupštinske odbore.Ne samo da DF i Pozitivna daju svoje kandidate za predsjednika odbora za evropske integracije,nego izgleda da jedna partija daje dva kandidata za jedno mjesto (Pozitivna) show
    http://www.portalanalitika.me/politi...tagracije.html
    http://www.cdm.me/politika/radunovic...jednike-odbora
    Last edited by minjo; 13-12-12 at 13:32.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

komentar sa cdm portala na tekst o rukometu "Ma Srbija bre seljaci ne jedne"

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Inace, kakvo vam je vrijeme u CG? Snijeg ociscen i odnesen sa ulica i trotoara, sigurno nema pomena o ledu, a glavne saobracajnice i aerodromi stavljeni u funkciju? Struje ne fali i nema blokada?
    Odnosno, u prevodu, moze li se sa civilizovanog zapada doci u CG?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,974
    Thanked in
    4,005 Posts

Polako, tek je nepuna tri dana prošlo, a snijeg je punih nekoliko sati padao. A i nismo imali sreće jer je bilo uobičajeno hladno za ovo doba godine pa se led ne topi sam od sebe tako lako.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

najavljen topliji dan sjutra, pa kisica i uzdamo se u prirodu da ocisti grad. saobracajnice su koliko toliko prohodne, a da ima leda po njima i trotoarima - ima koliko hoces i mozes ljusnut 3 put u 5metara

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Odnosno, u prevodu, moze li se sa civilizovanog zapada doci u CG?

Hvala Lepo
    Sve smo sredili samo ovi sa crvenim tepihom kasne
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Znaci da se ne dolazi ako je vec tako opasno....Zamislih odmah kampanju na CNN-u - ne dolazite u CG dok snijeg ne otopi.
    Samo.. da li oni ljudi koji padaju zbog nebrige gradskih sluzbi tj. imaju posledice zbog neodrzavanja i nebezbjednosti u gradu, mogu li da tuze opstinu i drzavu za obestecenje?
    Odnosno, ima li za to zakonskih odgovornosti ili nema? Mislim.. Ako glavni za te "vanredne" tj najnormalnije prirodne pojave sam kaze da je sve u redu itd.. A u sustini nije nista u redu, onda bi takve izjave zvanicnika pravno bile garancija/osiguranje za sve.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

eh, kad je kod nas neki funkcioner odgovarao za bilo sta..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,974
    Thanked in
    4,005 Posts

Ne može. Zvaničnici su fino rekli da se ne izlazi iz kuće bez prijeke potrebe.

EDIT: http://www.cdm.me/drustvo/podgorica/...srce-podgorice
    Last edited by NHM; 13-12-12 at 22:17.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Znaci da se ne dolazi ako je vec tako opasno....Zamislih odmah kampanju na CNN-u - ne dolazite u CG dok snijeg ne otopi.
    Samo.. da li oni ljudi koji padaju zbog nebrige gradskih sluzbi tj. imaju posledice zbog neodrzavanja i nebezbjednosti u gradu, mogu li da tuze opstinu i drzavu za obestecenje?
    Odnosno, ima li za to zakonskih odgovornosti ili nema? Mislim.. Ako glavni za te "vanredne" tj najnormalnije prirodne pojave sam kaze da je sve u redu itd.. A u sustini nije nista u redu, onda bi takve izjave zvanicnika pravno bile garancija/osiguranje za sve.

Hvala Lepo
    mogu, kako ne mogu. u roku od 48h se to rijesi :highly_amused: :eagerness:
    hahahahaha

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post

EDIT: http://www.cdm.me/drustvo/podgorica/...srce-podgorice
    Iz hitne rekoše da su imali alarmantnih 32 pacijenta zbog povreda od leda

ps: nešto razmišljam da su samo pjani izašli na ulice po ovome ledu pa bi bilo makar 50
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Aha, ogradili su se od nesposobnosti njihovih predstavnika sa budzeta drzave.. Zanimljivo.
    Onda nije bezbjedno dolaziti u CG. Steta, a idu praznici, politicari i njihove pametnije polovine idu u inozemstvo, a turisti i gasterbajteri - ako im je zivot mio, nek sjede gdje su sa centralnim grijanjem, strujom koja ne nestaje svako malo.. CG sa neba djeluje ko diskoteka sa "light show", struje ima-nema.. I naravno sto neko rece crveni tepih koji je ko leteci cilim za Premijera i usluznu svitu - od Splendida do Zabljaka...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Aha, ogradili su se od nesposobnosti njihovih predstavnika sa budzeta drzave.. Zanimljivo.
    Onda nije bezbjedno dolaziti u CG. Steta, a idu praznici, politicari i njihove pametnije polovine idu u inozemstvo, a turisti i gasterbajteri - ako im je zivot mio, nek sjede gdje su sa centralnim grijanjem, strujom koja ne nestaje svako malo.. CG sa neba djeluje ko diskoteka sa "light show", struje ima-nema.. I naravno sto neko rece crveni tepih koji je ko leteci cilim za Premijera i usluznu svitu - od Splendida do Zabljaka...

Hvala Lepo
    Neće bit loše vrijeme za NG ali nije isklučeno da zadrma malo oko 00 ... to je Micev pričao da se ogradim
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,974
    Thanked in
    4,005 Posts

Naravno da je bezbjedno. Eto gore neko reče da će kiša i otopljavanje. Dok narod doputuje, sve će biti u redu. Ipak, niko ne garantuje da će se vratit po planu, ipak ne možemo gatat kakvo će vrijeme bit do poslije praznika.

Thanks Thanks Given 
    1,477
    Thanks Thanks Received 
    5,879
    Thanked in
    2,773 Posts

Znači,organizovana kriminalna grupa Miška Kesedžije je u totalnoj panici.Monitor se pretvorio u smeće novinu,a o Vijestima i portalu ,da ne pričamo.Džabe njima samoregulatorno tijelo govori:
    Medisjki savjet za samoregulaciju je konstatovao da je... ponovo bilo zloupotrebe slobode izražavanja: psovki, ličnih uvreda, neprimjerenih kvalifikacija, neprovjerenih informacija, kao i otvorenog govora mržnje.
    a onda:

A TV VIjesti,samo što taliban od novinara Sadiković radi,je dno ,da ne pominjemo ostalot.Tipičan primjer psihički neuravnotežene osobe bez grama novinarske etike koga organizovana kriminalna grupa koristi za svoje potrebe.
    ..Nemanja Kočan.
    Znači, hilarious.
    Keep up with your 'awesome' work.
    The more things change, the more they stay the same.

Page 367 of 666 FirstFirst ... 267317357363364365366367368369370371377417467 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)