sto mi je posebno ruzno kod ovih 'supercarova' su ova sjedista recaro, platio bih da mi ih ne stavei takodje ona u S5, C63 sto idu istog ruznog oblika
pa nije vishe mercedes sporiji na stazi, to smo i vidjeli kad su se uporedjivali c black i m3gts....![]()
sto mi je posebno ruzno kod ovih 'supercarova' su ova sjedista recaro, platio bih da mi ih ne stavei takodje ona u S5, C63 sto idu istog ruznog oblika
sta mislis sta se desava kad sjedis na comfort sicevima i driftujes ovako?![]()
She is only here to annoy herself!
Frende, navika je cudo, 200 CDI classic i td.
TAKUMI
evo Recaro za appelle
![]()
znaci perverzija...
nsx, zasto je bmw u oglase sa sve kompresor kit-om itd ?
Originally Posted by my name is ...
uglavnom prodajem ili jedno ili drugo...imam par kupaca iz okruženja za kompresor pa ćemo vidjeti ako ko ponudi nešto razumno da ne gubim baš pola cijene na njega
a zasto si uzimao uospte kompresor i to ako neces da zadrzis auto?
i sva ona prica bice bruka brz itd: (![]()
Originally Posted by my name is ...
to je i meni besmisleno...
pale su mu akcije applea...
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
hahahah upravo, kompresor je naručen bukvalno prije pola godine, trebalo im je mjesec i kusur da ga izrade pa onda dok sam našao kako da ga transportujem do ovamo a da me ne oderu $1500 za shipping avionom stigao je tek skorije brodom u Bar i eto..nemam više para ka prije da ga ugradim i da ga vozim takomada se to kod mene i ne zna možda ih budem i imao za 10-15 dana...u svakom slučaju ako prodam kompresor kupiću ga opet kasnije jer mi treba para sad, ako prodam auto uzeću restyling pa ću ugradit ovaj kompresor, za mjesec dva tri ili pet nebitno već...trošio sam ljetos i skita po Španiji Kipru itd. i sad mi se sve to fino vrnulo pa ću drugi put pametnije malo
Uglavnom lose zivis, zao mi te je :P
kakav sam sa planiranjem živim savršeno![]()
imas li problema sa uljem?
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
E ako znam što će ti to nsx, nema đe da se vozi auto od 400 konja, sa 600 i nešto tek ne vidim nikakvu svrhu... Samo mi nemoj reć klasičnu Podgoričku priču, da bi stigao ferrarija (koji btw postoje dva u crnu goru) ili gtr (jednog) od semafora do semafora. To mi je ravno priči ko ima veći kuurac u grad/odeljenje/državu/forum.
ako misliš na potrošnju ulja troši ga isto kao kad je izašao iz fabrike, od pola litra do litar na 1000 km (tj. i manje ako putuješ na otvoreno)
e jbg sad, i ti si uzeo 740i kad si imao para a ne 728i ili 725tds![]()
sve ima svoju svrhu a svakako nisam planirao da ga vozim samo po CG, a GTRu ne bih mogao ništa sa semafora sve i da M5 ima 6000 KS a ne 600![]()
ne...fabrička tolerancija je do 1.5 litar, tako je motor napravljen i sigurno da postoji dobar razlog zašto je to tako
u svakom slučaju ko bude imao za gorivo imaće i 10 eura za ulje na 1000 km![]()
predobra
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks