Mozda zato sto im se pola lige bori za opstanak, a oni ostali za izlazak u Evropu.U Italiji ne cijene mnogo kup takmicenje.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Tako je!
Nego, nisu mi jasni ovi manji timovi iz Italije. Umjesto svi da daju sve za Kup jer im je to jedina sansa za Evropu i neki uspjeh oni tamo igraju sa prakticno drugim timom... Ja to ne razumijem, jasno mi je za ovih 4-5 jakih klubova ali kad vidim Kaljari ili Kataniju sa nekim lijevim igracima... Ali evo Katanija danas prodje dalje, nekako.
Mozda zato sto im se pola lige bori za opstanak, a oni ostali za izlazak u Evropu.U Italiji ne cijene mnogo kup takmicenje.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Iako Galijani tvrdi da Milan ima resenje u sopstvenim redovima kao zamjenu za de Jonga mediji smatraju da ce neko u januaru doci na tu poziciju.Galijani misli da Straseru treba pruziti sansu, ali Alegri smatra da im tu treba daleko iskusniji igrac (apsolutno ga podrzavam u tome). Za De Rosija koji se stidljivo provlaci kroz medije svima nam je jasno da nema sanse, a priblizna je situacija i za Strootmana koji je skup za nas. E sad realnije opcije su ili Sisoko ili Bodmer, oba iz PSG, a veza bi mogao Anceloti da bude. U poslednje vrijeme se sve cesce pominje i pozajmica Timoscuka iz Bajerna.
I na konferenciji za novinare Alegri je kategoricno odbacio mogucnost da nas u januaru napusti Robinjo.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
pazite sad ovo....
Danas je 12/12/12
Juve-Kaljari
Gol daje igrac sa brojem 12 u 12 minutu drugog poluvremena i postize 12° gol u dresu Juventusa.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ih koliko bi taj podatak bio bolji da ga je dao u 12. minutu, a ne u 12. minutu drugog poluvremena..
PSG odbio ponudu Milana za Pastorea...
E i meni to mirise na dovodjenje Ukrajinca. Kao sto je Van Bomel doveden.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Nije mi jasna Milanova transfer politika već odavno.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Timoscuk se i prije pominjao, ne bi bilo nista novo da on dodje. Cak bih vise volio da vidim njega nego ovu dvojicu iz psg-a.
A koliko to kosta Strotman pa im je preskup?
A zna li neko nesto o Kuzmanovicu posto se i on pominje sad ako Timoscuka ne zavrse??? Oooo majko moja koga sve nece povezivati sa Milanom!!!
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Kuzma je dobar igrac a Timo bi bio nesto poput vBomela: jedna, jedna i po sezona max i kraj.
Citam povezuju nas sa Nanijem, pozajmica u januaru do ljeta. Ne bi to bilo lose.
Ma nema sanse da Nani ode na pozajmicu.Fergi ce njega lijepo da proda, te pare pametno da ulozi kao i uvijek.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
tesko ce taj u Italiju, preskup je. ugovor na 4, 5 godina bi kostao oko 20mil + 15, 20 Junajtedu.
Vrlo tesko u Italiju, slazem se.Realnije je Spanija, PSZ ili neki od ruskih bogatih klubova.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Nie obicna nego ova biorazgradiva![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Milo mi je shto se Nanija konacno oslobadjamo, lik vec godinu dana nije u formi. Od italijanskih klubova koji se spominju mislim da bi najbolje igrao u Romi jer je izrazito ofanzivan, ali mogu da se pozdrave ako misle da ga dobijaju na pozajmicu. Nego fino 15ak miliona funti pa im ga eto.
Milanu ne treba ama bash nishta (koliko se ja sjecam nikad nisu igrali sa izrazitim krilima), a ne vidim mu svrhu ni u Interu, jer ne mozhe nikako u 3-5-2 da igra. Juventusu krilo ne treba, ali fino bi im bilo uvaliti ovog Welbecka, jer ce i on brzih dana na transfer listu, pogotovo ako dodje Lewandowski.Plus shto Juventusu treba shpic (mada malo konkretniji od Welbecka definitivno) i imamo fine odnose sa njima.
Last edited by Recordare88; 13-12-12 at 16:42.
Deserve's got nothing to do with it.
Inter bi Nanija uzeo isključivo u razmjenu za Snajdera. Inače osim 3-5-2 igraju oni i 3-4-3, a i treba im jedan takav igrač, prodoran i da igra po krilu. Slažem se da je u 3-5-2 pod znakom pitanja osim ako ne pristane da igra full back-a kao Eto'o nekad
Inter se zanima sa Levandovskog, a u januaru se spominje Paulinjo. Za sad im sredinu drže 3 igrača - Kambjaso, Guarin i Gargano. Obi, Mudingaj i Stanković su povrijeđeni, Mariga kašlje, a Snajdera će da zamanu kako je krenulo. Treba im jedan plejmejker, vidim nešto pokušavaju sa Alvarezom ali džabe. Kasano je ključan za napad, kako on fino povezuje redove i bez njega mogu slobodno da prnu u čabar. Taj mi je transfer bolji i od Guarinovog (12mil.€) jer su prodali metiljavog Pacinija i dobili 7 miliona €. Nisam vjerovao da Kasano može ovoliku razliku da pravi, ali eto ispade drugačije. Palasio je isto dobra trgovina, nema dovoljno prostora zbog Milita ali opet dobar u prvoj sezoni. Tu je još Koutinjo koji je napredovao ali nikako da napravi taj odlučujući korak od velikog talenta do izgrađenog igrača.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks