Od svih tih silnih napadaca ja racunam samo El Sharawy-ja kao extra klasu ove sezone.A golman pod obavezno.Pominjao se Pepe Reina ali mislim da ni to nije resenje.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Pazi, kapiram ja shta je interes u dovodjenju Balotellija-to je masu dobrog publiciteta, poruka da Milan (i Serie A) ponovo dovodi velike zvijezde, da se puca na veliko, da se umire nezadovoljni navijaci i tako dalje. Plus-momak je stvarno vanserijski igrac i kad igra onda ubija. Tu postoji samo jedan mali problem-lik je jednostavno mentalno nestabilan i to najvishe vremena (i utakmica) izuzetno negativno utice na njegovu igru i dovodi do toga da od 5 meceva na 4 ne pokazhe apsolutno nishta. Kad se to uzme u obzir, mislim da je ipak davanje visemilionske plate takvom liku jednostavno bacanje para. A koliko shvatam, MIlan tih para trenutno nema bash mnogo![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Od svih tih silnih napadaca ja racunam samo El Sharawy-ja kao extra klasu ove sezone.A golman pod obavezno.Pominjao se Pepe Reina ali mislim da ni to nije resenje.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
a smao neka debiloteli ne dodje u seriju A i sve ce bit u redu. mada su berluskoni, galjani i jos par menadzera rekli da je nemoguce da dodje baloteli jer je preskup za odrzavanje.
madridski AS pise kako juve zeli da dovede alexis sanceza...zaista bih mu pozelio veliki srecni put.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Constant moze odraditi tu poziciju lijevog beka, nije problem..Pozadi mozemo ojacati jedino ako kupimo nekog dobrog DMF-a (bio bih zadovoljan Essienom, to nam je neki max trenutno) ili nekog world-class stopera...
Ako ne uzmemo DMF-a, najkvalitetnija opcija bi nam bila da se vratimo na Ancelotiev romb i da Montolivo i Nocerino glume Pirla i Gattusa...
Montolivo
Nocerino Boateng
mister Z
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ali zato jedan od najboljih shto se simulacija tice![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Juventus trazi napadaca jer je vucko postao asistent tj slabo daje golove. Traze Levandovskog, a ko zna koga ce dovest jer se CL ne moze uzet sa Matrijem i kvaljarelom. Problem je sto nemaju para za top igrace.....
Ziva istina...S tim sto nam tada nije trebala tvrda sredina, jer smo mogli da drzimo loptu vjecno.
Ja Montoliva vidim kao solidnog tehnicara, sa dobrim defanzivnim karakteristikama, Nocerina i Boatenga kao 2 box-to-box drveta (obojica gaje defanzivne i ofanzivne karakteristike)...sa Mister Z, mislim da bi se dobio taj balans na sredini spojem kreativnosti i snage...
Mnogo sam se uzivio u ulozi trenera...
Last edited by Sandor Kolar; 11-12-12 at 21:16.
51 minut i 9-a sekunda, prof. dr. Pjanic 2 asistencije i gol.
Osvaldo je gori od Balotelija, Kasana, Materacija, Ibrahimovica i Pepea na gomilu...Ne vidjeh zasto je dobio crveni, ali sigurno nije do sudije.
Rutinski odradjena Atalanta i to sa igracem manje. Pjanic je majstor, kako igra ljudi moji. A Osvaldo je ***** kakvog nidje nema, veci je posro od Balotelija, kad Totti ne igra on umiali da je glavni i samo se setka i vice na svakoga. Jedva cekam da ga prodamo nedje, kako ga mrzim..
Sto bi sa Destrom, zna li se kakve je prirode povreda?
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Nedelju dana pauze, ali se Lamela vraca tako nije strasno.
Inace, 5 pobjeda Rome u nizu.
Evo smo se opet uvatili transfera ako akopa je red da se ponovim josh jednom, spisak zelja za Milan (realnih).
Valjalo bi nabavit shtopera i lijevog beka ali poshto Konstant igra kao zmaj zadnjih 8 utakmica, lijevi bek nije prioritet.
Shto se tiche shtopera (u igri su koliko ja shvatih Ogbona i rumenko iz Salkea, shto bi bilo vishe nego dovoljno a ne bi skodilo ni da ih dovedu oboje do ljeta. Jbga mrzim Meksesa nestabilnog, Jepes mi je premio ali je prestar za ozbiljne utakmice, Acerbi preeeesporrr, Bonera kesa nad kesurinama, jedino mi je krivo sto ovoga Zapatu vishe ne koriste. Cak mislim i da je rumenko jeftiniji od Ogbone jer se ovi iz Torina klepaju po nosu i traze nekih 20 miliona...
Treba sachekat i ovoga Didaca, gori ne moze bit od Antoninija, Mesbe i Taiwa, tako da bih volio da ga ostave da vidimo mozhe li shto.
Za vezni red se zna fizikalaca i box to box igracha imamo dosta (Boateng, Nocerino, Montolivo, Emanuelson, De Jong do prije par dana...), fali jedan izraziti kreativac, pa bio to Strootman, Eriksen, Kaka, Pastore (ako se bude vracao u Italiju, poshto u PSG sad od januara igra Lucas Moura a mozda kupe i Snajdera...) neko od ove 4rice bi bio pozeljan , nikakvi Naingolani i bakrachi.
Inache vidim da smo svi zaboravili dvije chadjave nozdrve ili ti Sulejmana Muntarija Velichanstvenog koji bi trebalo da je spreman brzo, koji moze posluzit u rotaciji.
Spic nije neshto puno potreban, sigurno ne Baloteli jer momak je prevelika cvecka i to je jedini tip kojeg mislim da ni Milan ne moze promijenit. Neki ok spic bi se mogao dovest ali to samo ako se proda Robinjo jer ih i ovako ima 6 u napad ako rachunamo Patka. Ja da se shto pitam vratio bi Paloskija iz Kijeva...
Treba pod hitno micat ove muchenike shto ne igraju a primaju finu platu kao mutant Flamini, Traore ne zapinje, Straser ne pepeli, Mesba prepelica, Taiwo dvokrilni shifonjer ovo je inace i idealno vrijeme da se otarase Bonere i Antoninija no ja to necu dochekat...
Zakljuchak - shtoper i kreativac na sredini , sve preko toga tipa lijevi bek, DMF i spic je premija...
Last edited by Tz-ObeLiX; 11-12-12 at 23:06.
Da ishapsimo Strotmana i Eriksena i da smo mirni na sredinu par godina...![]()
#fakenews
A ne taman, ako sto moze na 564 rate i to sto manja cijena. Naravno, prvo pozjamica pa onda otkup.
Taman mu je dosta sto mu se citav svijet smije, ne moraju ga kaznit' nista preko.![]()
Roma gazi, grande Zeman!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks