dobro,nije lose i sedat doma...eo kisa vani...a i ko ce izlazit po ulica i cuda cinjet kad se nikome ne izlazi...svi su umorni
Da
Ne
Bullshit.
Koliku podršku misliš da bi imala politička partija u Crnoj Gori koja bi se zalagala za smanjenje državne uprave za 50% i privatizaciju zdravstva i obrazovanja? 0 glasova.
Ljudi ovdje ni ne žele dobru ekonomsku politiku, nego nekakvu pseudo-socijalističku utopiju.
Edit: ups, dupli post.
dobro,nije lose i sedat doma...eo kisa vani...a i ko ce izlazit po ulica i cuda cinjet kad se nikome ne izlazi...svi su umorni
ne u nato ako boga znate,
primjer dobar nekome da date
dobro nista donijeti nam nece
Crnogorci imajte umjece.:hopelessness:
Ниједан конкретни аргумент, ниједан.
Како заблиста онај антицрнограц Кнежевић данас у својој мржњи.Зло му из очију вири.Имам потребу да бијем.
Е вала кад се он и балавци са ин4с залажу против чланства Црне Горе у НАТО то само може бити аргумент више за чланство.
И да ја бих највише волио да ми можемо бити ко Швајцарска, Аустрија и Финска.Вјерујте ми да би и Аустрија и Финска одмах ушле у НАТО да им то позиција и историјске околности омогућавају.Јер та неутралност која је суштинска (а не као Србија само на папиру) кошта.А запамтите да НАТО није само војни већ и политички савез, који ће Црну Гору коначно позиционирати у друштво европских нација.
Last edited by BAR; 04-12-12 at 18:28.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Medo je na tribini in4S i Nove omladine,rekao da ako se bude glasao u parlamentu,PZP će biti protiv učlanjenja CG u Nato.Do juče je govorio drugačije.
Medo postaje Manda.Pajović se još drži principa da je ZA,i trenutno je jedio njegova partija iz opozicije za Nato.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Medo je dobar sluga svakog gospodara i njegova rijec i obećanje je stalno i sigurno ka mackin muz. Treba biti zestoko neozbiljan pa ozbiljno shvatati laprdanje Medojevića.
Gdje je onda problem u tome da i zaposleni u vojsci krvavo zarađuju svoj (odnosno tvoj, kao poreskog obveznika) novac?
Za nekoga ko krvavo zarađuje svoj novac, moram priznati da si priliko velikodušuan u trošenju istog ako ti ne smeta to što bi vojska van NATO-a i van operacija alijanse bila ogromna rupa u budžetu.
Last edited by MadGod; 05-12-12 at 12:07.
Onda, nakon takvih izliva emocija nek zapamti zadnju posjetu USA, a bogami i GB..
Hvala Lepo
ne shvatas poentu drug.ja se dobro oznojim da zaradim svoj novac posteno.sa operacijama alijanse bojim se da bi bilo i kovcega nasih vojnika.ko to prizeljkuje,na cast mu bilo.
za takve operacije mozes se prijaviti i bez Nato-a.zanimljivo koiko to brines o budzetu,vjerovatno imas platu iz tog izvora.i ne znojis se puno da je zaradis.neka kancelarija i kafica,ili si pripadnik nekog drugog miljea?
U vojsci je rizik u opisu radnog mjesta. Najspremnija vojska na svijetu je vojska koja ima iskustva na terenu, i konstantno učestvuje u "živim" operacijama. Vojska koja to izbjegava i nije operativno spremna je teret na grbači države i građana koji je plaćaju.
Vojna profesija nije jedina profesija u kojoj ljudi rizikuju život. Taj rizik je, između ostalog, i razlog što su plate u tim profesijama veće.
Za takve operacije se možeš prijaviti i bez NATO-a ili samo kroz članstvo u PZM, naravno. Samo u tom slučaju nema nikakve logike u izostanku iz punopravnog članstva u alijansi.
Brinem o budžetu zato što moj novac i novac svih ljudi koje poznajem ide u njega, i prirodno je da me interesuje gdje i na što se te pare troše. Ono što je zanimljivo je koliko ljudi u Crnoj Gori ne brine o istom. Budžet Crne Gore puca po šavovima, i ako već vojni budžet ne doprinosi bezbjednosti države i ne služi njenim interesima, svakako da se te pare mogu bolje iskoristiti.
Last edited by MadGod; 05-12-12 at 13:06.
Jokac, razlozi su ti smijesni i djeci iz osnovne skole. Ti se bojis da bi moglo biti kovcega i zbog toga ne treba u NATO.... Neko se boji da brod mogu zarobiti pirati pa drzava iz budzeta plaća otkupe, a to je totalno nepotrebno jer moreplovci mogu zaradjivati plate i na drugi naci.... znaci tvojom logikom najbolje da se zabrani da nasi plove na nekom brodu? To sto se znojis za svoju platu opet nije nikakav razlog jer bolje da nadjes posao koji će biti plaćen a da se ne znojis. Svaki zaposleni gradjenain ove drzave mora da se brine dje idu pare iz budzeta jer cim drzavi zafali ona podize poreze, a kad se plaćaju porezi manje ostaje onom koji mora platiti i niko ga ne pita za dobrovoljnost. Vojnik takodje ide dobrovoljno u te akcije ka i ti na brod i svak zna koji su rizici rabote, pa kako se niko ne treba śekirati sta ti radis na brodu i da se nesto ne desi, logicno je da se i ti ne śekiras za vojnika.
Usput nijesi dovoljno informisan i pricas tek onako jer se vojnik vojske Crne Gore nikako i nidje se ne moze prijaviti za ucesće na vojnim operacijama, ako drzava to ne regulise i nije clan organizacije ili ima ugovor.....
Zvao Meda Njemački ambasador pri Nato-u da pojasni svoju histeriju,i da uživo vide ono o čemu im pričaju ambasadori u Pg.Medo je na tribini in4S i Nove omladine,rekao da ako se bude glasao u parlamentu,PZP će biti protiv učlanjenja CG u Nato.Do juče je govorio drugačije.
Sem što se izlupao,ishisteriosao,isklevetao u Briselu,zalupio je i vrata za sobom za svaku saradnju.Od sada, samo se sa Mandom druži.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
boji da brod mogu zarobiti pirati pa drzava iz budzeta plaća otkupe, a to je totalno nepotrebno jer moreplovci mogu zaradjivati plate i na drugi naci.... znaci tvojom logikom najbolje da se zabrani da nasi plove na nekom brodu? To sto se znojis za svoju platu opet nije nikakav razlog jer bolje da nadjes posao koji će biti plaćen a da se ne znojis. Svaki zaposleni gradjenain ove drzave mora da se brine dje idu pare iz budzeta jer cim drzavi zafali ona podize poreze, a kad se plaćaju porezi manje ostaje onom koji mora platiti i niko ga ne pita za dobrovoljnost. Vojnik takodje ide dobrovoljno u te akcije ka i ti na brod i svak zna koji su rizici rabote, pa kako se niko ne treba śekirati sta ti radis na brodu i da se nesto ne desi, logicno je da se i ti ne śekiras za vojnika.
Usput nijesi dovoljno informisan i pricas tek onako jer se vojnik vojske Crne Gore nikako i nidje se ne moze prijaviti za ucesće na vojnim operacijama, ako drzava to ne regulise i nije clan organizacije ili ima ugovor.....[/QUOTE]
prije nego sam poceo da pllovim probao sam ti ja sve da radim da ne plovim,pa morah ponovo da podjem,jer sve sto sam probao da radim u ovoj zemlji probao sam na posteno,pa me rasturise,vrhunac je bio kad mi je dosao trzisni inspektor i ne mogavsi u butiku da mi nadje nijedan razlog da mi naplati kaznu,ustao se ISCIJEPAO deklaraciju sa pantalona zenskih i rekao mi da mora da naplati kaznu od 250e.vidjevsi da sam popizdio rekao mi je da idemo na pice itd.na picu mi je pokazao spisak od 25 firmi koje mora da obidje potpisan od njegovog sefa,svaku sa odredjenom sumom,moja firma je bila tu isto.i rekao mi je da on nema nista protiv mene da i on mora da cuva svoj posao.Od tada sam definitvno na poslu dje i sada.Priznaces da pirati i slanje u prve redove dje se gine nije bas isto.E sad zaposleni gradjani ove drzave koliku platu primaju i da li i kako od nje mogu da zive i kako zive,mislim da znas.Informisan ili ne dovoljno,znam da je to sto pricas tako trenutno,ali sa ulaskom u Alijansu sve se mijenja.Koliko se sjecam da su nasi vojnici bili blizu pucanja zadnje pute......Prosao sam ti ja ipak malo vise u zivotu.Znas imam malo godina,itd.Nije u redu da me poredis sa djecom iz osnovne skole.E,za ove pare iz budzeta,mi mozemo da se brinemo koliko ocemo.Oces da kazes da ja i ti STVARNO mozemo da kontrolisemo pare iz budzeta dje STVARNO IDU I NA STA SE TROSE I DA UTICEMO NA TO?a ovoj drzavi koliko ja kao neinformisan i zaostao po tebi vidim,uvjek fali para.Ako to mislis onda...........:02.47-tranquillity:
iskopirah pogresno ali vidjece se.pozdrav![]()
Ako dobro shvatih ti si protiv clanstva u NATO jer ti inspektor izbuca deklaraciju sa pantalona zenskih. Sreća da nije jos i sa muskih jer bi bio i protiv clanstva u UN. Ne poredim ja tebe sa đecom iz osnovne već ovo sto pises kao argument nije razlog ni za njihov uzrast. Ako se ne varam ti si pominjao da brines o budzetu, a sad kazes da nemamo uticaja na to.
Iz budzeta vojsku plaćamo pa sve da povazdan igraju klikera ili se za te pare skoluju (za poziv koji su odabrali ) medju najsavremenijim i najbolje obucenim kolegama te rabote. Vojnika imamo koliko imamo, a clanstvom u NATO obezbjedjujemo da nasu drzavu brani visestruko vise vojnika nego mi imamo stanovnika. Mozda je to mali argument u poredjenju sa izbucanom deklaracijom, ali.....
Napisi onda precizno zasto si protiv NATO jer butik, inspektor, deklaracija.... nema valjda sa tim zive veze.
Uzdrzan sam,ali mislim da nam nije potreban.Mada,kao da se mi ista pitamo u nasoj zemlji.
Steta sto mnogi koji sebi daju za pravo da kazu NE nisu gledali poslednju emisiju "Cirilica" od g. Marica i nazalost nisu culi sta je govorio General KOS-a iz vremena vladavine Milosevica. Sta je Srbiji nudjeno i sta je propustila. Od ex YU i ponude da rijese problem slovenije u blic akciji, do ponude da Srbija ocisti Kosovo od tada proglasenih terorista UCK u roku od 3 mjeseca, i biser zasto je Kosovo izgubljeno. Ameri su lijepo trazili bazu na Slatini zbog povlacenja vojske iz Njemacke i strateskog pozicioniranja na Kosovu, a Drcni glavasi pregovarali, caskali, lupetali, gubili vrijeme i povlacili USA za nos... ili za nesto drugo da ga povuce- kako kazu svedoci izjave Milosevica kao poruku za g. Cimermana..
Prema tome.. Malo razuma, saznanja, i bez igrarije sa svjetski najjacom silom na svijetu. A Milosevicevska igra - umiljato jagnje dvije majke - i flerovanje sa Rusima.. Nadam se da nece nekome pasti na pamet. Sut s rogatim - ne ide, iako se "isutirani" posle zali na "nepravdu" a sanse propustio i lijep savjet..he.. Pragmaticnost, i sto prije resavanje pitanja ulaska u NATO, i ono sto je odgovornost CG politicara - pozicije i opozicije - da se ne igraju uzickog kola, sve sa manipulacijom javnog mjenja i nerealnim mitomanskim glupostima. Zna se da su i Sadam i Milosevic i mnogi drugi - ispameceni naknadno - bili miljenici USA, dok su ih smatrali razumnima pa im i zmurili za svasta ali nisu zaboravili nista. Posle su mogli da prave "makete" i da se igraju "pravde" po sudovima sve sa mEleardama i zlatom..A na narod i kolateralne greske je trebao stranac da brine a ne uspaljeni faraoni koji su gubili svijest o realnosti i percepciji mjere.
No, vidi se kakav je uticaj "bistrih" politicara na javno mjenje u CG cim je rezultat Poll-a ovakav kakav jeste.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 11-12-12 at 22:33.
Majo, jeste gledali možda gostavanje bišeg direktora CIA za Balkan, isto u Ćirilici?
Inače, odlična emisija, zanimljivi gosti, a o voditelju da ne pričam![]()
In vino veritas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks