ne moze ni on na silu da te natjera da vozis ako neces, osim da uperi pistolj u tebe![]()
ja mislim da se kazna pise suvozacu... znam da su me na granicu(slovenija) zaustavili jednom bili i upozorili druga koji je bio na suvozacevom mjestu da moze platit debelu kaznu ako se ne sveze... a momak izlazio iz kola 2min prije toga, pa zaboravio
u beogradu je jednom prilikom pred jednim mojim prijateljem trazeno da suvozac plati kaznu.... to su samo neki slucajevi pojedinacni...
mozda ipak nije tako... mozda nije ako vozite djecu, pa ste odgovorni za njih...ali ne mogu aj na silu vezat nekoga ko nece![]()
ne moze ni on na silu da te natjera da vozis ako neces, osim da uperi pistolj u tebe![]()
She is only here to annoy herself!
Napisase coeku kaznu jer mu nije radilo desno svijetlo (pozicija radi). I jos ga izvodi iz kola da mu pokaze. Jel realno da zbog toga pisu kazne? Pih na sta su spali.
To je sramota.
Meni sigurno ne bi pisao za to.
TAKUMI
Placa suvozac, ja licno provjerio na zabljak prosle zime
Vidio sam ja kod Gintasa, mecka i sto bi ono jos. imam i sliku nego me mrzi da prebacam sa telefona
the World's leading dance event
Sensation
ja 3 put u 2 dana izbjegavam cukanje, sve za dlakui to ne vozim kroz grad, no je sva 3 puta bilo kad sam krenuo za PG i za Kotor, mogu mislit sto bi me snaslo da jos kroz grad koristim auto.
jos nemam lance u PG...jesu li poceli da pisu kazne za to ?
za sad nisam naletio na policiju
Russia!
moram ,moram...ne valja se igrat![]()
Russia!
mene prije par dana zaustavi u Masline i nije mi trazio lance. Sve zavisi na koga na letis.
Kako je klizavo po PG pa to je bruka, a najgore od svega je sto legnu na kocnicu kao da je suvo.
danas su kod hotela cg zaustavljali a i kod katolicke na stari odma posle mosta sve traze od sijalica do lanaca...
Ja imam sve u auto, pa neka dodju da me izedu za ova moja mooda kilava![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ja pojas stalno vezempijeska imam u bubrege
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
ja imam gume za sva godisnja doba moram izmjerit dubinu sareda me ne fataju na to
a inace ljudi ne umiju da voze po snijegu, zalijecu se pa kad legnu na kocnicu kuku majko, ja brate lagano samo nidje ne zurim i 10oro ociju otvorim
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Imao sam krajem 2010. saobracajku i to ispred kuce. Vracao se sa posla, mrak. Iza mene dva auta, dam zmigavac i krecem da skrenem kad ovaj treci krene da pretice obojicu i raspali u mene. Nebitno sto se desavalo dok nije dosla policija, ali tada sam se sokirao, izlazi policajac i oslovljava ovoga sto me udario po imenu i dodaje ``sto je to bilo?`` Ne rekoh da je covjek na kilometar smrdio na alkohol. Na moje insistiranje da se radi alko test, odemo u hitnu (sve se desava u DG) cojeku uzimaju krv i policajac uzima ampulu a ovaj sto me zveknuo kaze policajcu ``baci to``. I naravno do danas mi nista od toga nije dolazilo za sud ili bilo sto. U stvari nije sve to ni bitno, koliko me iziritiralo ponasanje ovog policajca
Danas je kod Virtua milicajac naslozio 10 pjesaka da im pise sto su prosli na crveno na pjesacki![]()
pjesaci su izgleda sinoc i jutros bili zaboravili da je poledica na putu i da ,,mi,, vozaci ne mozemo bas tako brzo da stanemo, pa opet poceli da se guze preko pjesackog i to na crveno
f6
Kad pjeshak na bulevaru prelazi na crveno i auto regularno prodje na zeleno i toshne ga,je li kriv vozach ili pjeshak?
Vozac u bilo kojoj situaciji![]()
A vozac mrceni je kriv, zato par godina treba na svakom semaforu da stoji policajac pa ko god prodje od pjesaka na crveno da ga klepi dok nam to ne postane normalna stvar da cekamo zeleno kao pjesaci.
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks