oni uzimaju ja mislim iskljucivo katalosku cijenu.
Tacno je da izdaje amscg ali okvirne cijene imaju osiguravajuce kuce, pa se tu moze malo raspitat
Problem je sto ne znam koji dio te zeza.
Passat nema senzor ali ima letvu i mislim da je ona problem. Ona se mora zamijenit, kosta oko 150 polovna. Nemoj da se salis sa tim
TAKUMI
Moze li da se uvede audi a4 96 iz njemacke? ili passat 97? benzinci
Ne mozes da ih regujes, a uvesti mozes. Euro 2 su
koliko se krecu akumulatori npr 74ah ? Konkretno Bosch ili tako nesto 'jace' ?
ja bih se zakleo da sam placao 80 eura Bosch u blok za a4 (ili clia, pa moze bit da je manji bio)
Originally Posted by my name is ...
Otprilike koliko ampera toliko eura...
f6
Od 75-80 eura... Auto Kreso na Starom ti daje 20% popusta ako donesec stari akumulator. Isto vazi i za Castellanu.
meni je za moga audi-a fabricki isao od 95ah i taj sam sad uzeo.
110e u castelanu i dao im moj stari, tako da mi je ispao oko 88e.
banner je marka i zadovojan sam. htio sam vartin ili boshov ali ajde ti kupi original ovdje![]()
btw ne gledaj one knjige njihove jer su i meni rekli da ide boshov od 74ah..
the World's leading dance event
Sensation
Mislim da je 74ah sasvim dovoljan
ne gledam knjige nego je u njega sad taj 74ah valjda banner, ali ima par godina u njega, a gura i 2 pojacala, umorio se malo
Castellana ima samo banner ?
A auto kreso zna li se?
Originally Posted by my name is ...
dje da kupim rotkapne za seat
Kolika ce bita carina na vozila(nova i polovna) od 01. januara , a ako se nece mijenjati onda koliko iznosi trenutno ?
ima li koja radnja sa auto-djelovima da provjeri onu tačku mržnjenja za antifriz?
Zna li neko br MP auta, tj Mitsubishijevog servisa? Ili mozda i bolje ako neko zna ima li ko drugi da radi njihova kola? Treba mi dijagnostika...
Hvala
castelana banner samo, a auto kreso drzi kao vartine proizvode (a nidje na pise varta na njih) "naki enerdzajzer" i sl.
zovni u roksped i pitaj od koliko ti AH ide akumulator, daj im br sasije ako te nemaju zavedenoga tamo.
uzmi banner u castelanu npr powerbull tako nesto kao sto ja uzeh oni imaju vise ampera jer su pojacani.
the World's leading dance event
Sensation
Sto moze bit:
Land Rover freelander 2 dimi motor.
Tacnije dimi bjeli dim ispod haube, i to je nešto povezano sa klimom kada je ovako hladno. Ako ugasim klimu sve je ok
Blokirao kompresor.
TAKUMI
Drugu 107 trosi do 5l u gradu sa klimom i cudima. Bas malo trosi taj 1.0 benz koji je u ta 3 modela. A sto se te gradske voznje tice, ide kao zmaj!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks