Yaya Toure nevera, a Vidal koma.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Gol i asist. Poklonite se svi najboljem dmc-u svijeta.
Yaya Toure nevera, a Vidal koma.
Momak sa najviše presječenih lopti, oduzetih i pored toga česti strijelac ti maše i šalje poljubac.
I ako može neki protiv argument ?
Dobar je Guarin, baš dobar igrač. Trči dosta, brz, jak u duelima, ima fin pregled igre i kontrolu lopte, i naravno udarčinu samo takvu. Sigurno je najbolji igrač Intera na sredini, ako izuzmemo Snajdera koji jeste klasa ali ne znam što se dešava sa njim (povrede, loša forma, nezainteresovanost).
Ja nijesam isključio da je dobar igrač, nikako. Ali svi će se složiti koja su 2 igrača ispred njega, osim momka koji se smije, a ne zna čemu. Ajde da se smije Đakeriniju, ali Vidalu ... Strahotno.
Sto se snajdera tice, neki mediji pisu da je prakticno gotova stvar oko prelaska u psg i da je ostalo samo da se dogovore oko visine obestecenja (pominje se neka cifra od 15 milki).
Nek mu je srecan put...
Totalno smo se navikli na njegovo neigranje, tako da vise niko ni ne pominje kad prica o igri intera i rezultatima uopste da smo svo vrijeme liseni pomoci jednog od najboljih veznjaka svijeta...
momci neka vi ta prica...zna se ko je NAJVECI. Daiii Tiagoneeee miooooo
![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Majstor fudbala!
![]()
Yaya Toure je TENK, sa njim se niko ne može porediti trenutno
Guarin ima dobru sezonu za sad, napreduje, ima dobre fizičke predispozicije ali naravno važna je psiha/taktička inteligencija.
A što se tiče šutine, heheheh
Los Lazio u prvo. Ocekivano cim igra samo sa Kozakom mrtvim, a tu su jos dva prespora igraca-Mauri i Gonzales. Mora se rizikovat sa Kloseom, i od naredne utakmice obaveeeznod a se promjeni formacija, sa dva spica, jer je u nastavku nece stavljat Petko.
Evo koga zanima ono sto napisah juce...Mexes vs Robinho
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ne cini mi se nista ozbiljno. Neka rasprava, vjerujem da ce to lako razrijesit, uz pomoc saigraca.
DICIOTTO
posrani lacio... nisam ih igrao mjesec dana i eto me bacaju nocas... kakvi crnjaci :burp:
A neka no sam ja gaio iluziju da oni mogu dat 2 gola nocas!
Na osnovu cega sam gajio to ubjedjenje ostat ce za mene velika nepznanica!![]()
Takooo je malaaa!
Ovo sam htio da vam kazem da igrate da ce dobit crveni kad mu je prije dao zuti karton...jednostavno sam presrecan sto ga necu gledat naredne 2-3 utakmice.
E ovo mi je kao da su dobili...![]()
Kakav debil libor kozak. Mada je utakmica prava crnjacka - uzas. Ernanes, gonzales i mauri pojma o pojmu.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Samo jos jednom da kazem - katastrofa.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Dobro je ovo kolo bilo za nastri ekipe koje su iznad nas su kiksale
![]()
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Ko je igr'o Lazio, taj je pare bacio. Vazda bilo.
Slazem se.
Potvrdjujem. E ne moze Lacio opepeljit u gostima pa da ce smak svijeta bit. Sta ga ja igram svaki puta i meni je nepoznanica.
Milan 9 bodova od CL trenutno. Nadam se da ce uspjeti to da stigne i da se plasira do kraja sezone. Pa da iz Italije CL igraju Juve, Inter i Milan kao shto i prilici![]()
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks