Page 329 of 723 FirstFirst ... 229279319325326327328329330331332333339379429 ... LastLast
Results 8,201 to 8,225 of 18051

Thread: Rukomet

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Ao.Uporedi li ovo odbojku i rukomet?
    I treba da se raduju ovako, to je od srca, vidi se.Zive za ovaj sport i za dres koji nose.
    Samo se pitam ko ima obraza pomisliti da se folira neka od njih.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mene je sramota što pročitah ozbiljno..Ovo je priča?! A još malo pa eto nas u polufinale..E kukali mi čime se opterećujemo.No ovako nam je sve u državi,no aj.
    Iskulirajte makar vi što ve ne zanimaju ovakve priče,i pišite o narednom meču..Valjalo bi za promjenu..

Thanks Thanks Given 
    9,775
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Ljudi dovoljno je da pogledate kakva je atmosfera u obje rukometne reprezentacije... Kako je bilo prije Kastratovića...? Kako je bilo prije himne u Švedskoj...? To su većinom đevojke ispod 25 god, nijesu one još dovoljno iskusne da bi mogle da se nose sa tolikim pritiskom samostalno, viđeli ste i Bojanu ova godine... Možete misliti kakve su to emocije i naboj, kad nakon jedne savršene karijere poslije svake utakmice plače... Možete mislit onda kako je ostalim đevojkama koje nijesu prošle ni deseti dio onoga što ona jeste... U rukometu ste većinom svi u liniji, pa ako se sve karike ne poklapaju savršeno nema nikog da ispravi grešku... Zato svi moraju disati kao jedno, moraju biti kao jedna porodica... Ako im je za to potrebno da vrište poslije svakog kontakta sa loptom onda neka vrište... Rukomet je stihijski sport, ako ste u naletu raznosite protivnika čak i kad je objektivno jači od vas, zato se mora održavati naboj konstantno... Dok god to rade, dok god ginu na terenu ne smijemo im ništa zamjerati... Vidi se da uvijek daju sve od sebe, pa ako je neko blji i zasluženo nas dobije svaka mu čast, ali našim igračicama nema zamjerke...

ZA CRNU GORU!!!
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    12,598
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Quote Originally Posted by hop View Post
    Ne bih rekao da im je to prirodna reakcija, jer da je tako onda bi svaka oduvjek tako radila. Pratim sport generalno, pa i rukomet, i takvu reakciju od naših igračica sam prvo primjetio kod Joke. Onda su i ostale, bilo im to prirodno ili ne, to kopirale da ne bi zaostajale čoče u načinu radovanja, kao da bi im se što zamjerilo ako tako ne reaguju, pa sada svaka makar ruke istegne u stranu već ako neće da sa licem pravi grimase. I da ti pravo kažem, to mi i izgleda malo vještački. Jer da je prirodno, svaka bi imala neki svoj način radovanja, a ne ovako, svaka jednako isteže ruke sa strane.
    Dovoljno je brate što daju te golove i što se onako bore, što pobjeđuju i donose medalje- meni ne treba onako da prikazuju radovanje, dovoljno adrenalina osjećam i bez tih gestikulacija. Jedino ako njima to nešto znači, da tako međusobno podižu moral. Mada da sam ja trener rekao bih im da to ne rade, nego da protivniku ostavljaju utisak da je to sasvim normalno da ih napune golova, a ne da svaki put izgleda kao da su presrećne što su uspjele da daju gol, kao da je protivnik strašni favorit a one početnice.

Treba se radovati golu, ali ne prećerivati. Nije to fudbal. Zamislite onako tenisera (ili stonotenisera) posle svakog poena. Ili košarkaša- uraaaaa, dao sam koš!
    e, majstore, to samo ove naše malograđanke rade kad ih puca adrenalin...no što ćeš PIH!
    Ja vjerujem da su i ove budale sve iz naših kraljeva čim ne umiju da se ponašaju kad daju go...čuš, kad puca adrenalin da se neko raduje...stvarno svašta!

http://www.novilist.hr/var/novilist/...6_ca_large.jpg

http://www.novilist.hr/var/novilist/...I_ca_large.jpg

http://www.rts.rs/upload/storyBoxIma...drea-Lekic.jpg

http://www.svevesti.com/images/sr/234981.jpg

http://www.mondo.rs/slike/vesti/002/698/v269841p0.jpg

http://www.vijesti.me/slika-519x316/...lika-90934.jpg

http://www.rts.rs/upload/storyBoxIma...krajina-10.jpg

http://www.index.hr/images2/norveska...LondonAFP.jpeg

http://www.nadlanu.com/upload/thumbs...3594_420x0.jpg

http://www.telegraf.rs/wp-content/up...402964_M01.jpg

http://www.sportske.net/text_images/...0807041902.jpg

http://www.novosti.rs/upload/thumbs/...bosa_620x0.jpg

http://www.jutarnji.hr/multimedia/ar...i_509059S1.jpg

http://sportsport.ba/assets/pictures..._85372_big.jpg

http://www.vijesti.me/slika-519x316/...lika-90934.jpg

http://www.jutarnji.hr/multimedia/ar...__360443S1.jpg

http://www.index.hr/images2/hrvatska...enAleksic.jpeg

http://sportsport.ba/assets/pictures..._93652_big.jpg

http://www.scsport.ba/userfiles/file...kometasice.jpg
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo View Post
    Ao.Uporedi li ovo odbojku i rukomet?
    I treba da se raduju ovako, to je od srca, vidi se.Zive za ovaj sport i za dres koji nose.
    Samo se pitam ko ima obraza pomisliti da se folira neka od njih.
    Ne kažem da se foliraju, samo kažem da nije prirodno, u smislu koji sam već objasnio.
    Po tebi je normalno da se igrač jednako raduje kad da gol iz sedmerca (i to na primjer na početku utakmice) i kad da neku golčinu koja prelama rezultat pri kraju utakmice?
    Ne upoređujem sportove, upoređujem povode za radovanje. I u drugim sportovima se od srca igra i živi se za dres koji se nosi.
    Ne misliš valjda da više voliš rukomet i da si veći navijač CG od mene, samo zbog ovakvog mišljenja o radovanju igračica?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    e, majstore, to samo ove naše malograđanke rade kad ih puca adrenalin...no što ćeš PIH!
    Ja vjerujem da su i ove budale sve iz naših kraljeva čim ne umiju da se ponašaju kad daju go...čuš, kad puca adrenalin da se neko raduje...stvarno svašta!
    Zato sam i napisao:
    Ne bih rekao da im je to prirodna reakcija, jer da je tako onda bi svaka oduvjek tako radila. Jer da je prirodno, svaka bi imala neki svoj način radovanja, a ne ovako, svaka jednako isteže ruke sa strane.
    Jedino ako njima to nešto znači, da tako međusobno podižu moral.

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Kad pomenuste odbojku, oni koji su nekad gledali nasu staru reprezentaciju znaju kakva je uloga bila Vanje Grbića, koji se uvijek radovao glasno i snažno. To i jesu ljudi koji podižu moral u ekipama, i koji takođe dižu publiku. Jovanka je naš lider na terenu, i najviše njena energija diže publiku, i svaka joj čast na tome.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Em što diže moral,em što diže publiku da navija jače..To samo onaj koji se nije bavio sportom ne razumije..Ali hebiga...Jači si makar 2 puta psihički kad ti onako saigračica istrči kontru,i zabije golčinu,i izdere se golmanu i ostalim igračicama što ih je opuvala iz najjače u facu!..To je timska igra,to je sportski bezobrazluk,koji opet velim ne razumiju pojedini likovi..a to što skočka nervira njena pojava je njegovo mišljenje,i ne znam što vas je to dotaklo toliko,kad je lik totalno nebitan..
    Last edited by Markouskas; 10-12-12 at 13:23.

Thanks Thanks Given 
    12,598
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

Zato sam i napisao:
    dosta si napisao...ja ne bih više da sam na tvom mjestu...čuješ, smeta ti radovanje đevojaka, đevojaka koje u 60 minuta igraju igru koja je za infarkt i potroše više energije na jednoj utakmici no što si ti u životu?!
    Ne pitaj me okle znam, jer da imaš blage veze sa sportom ne bi ovako pričao!

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Polovini forumasa se ne sviđa kako radi Adžić, drugoj polovini kako se đevojke raduju Ne možemo se složiti, ne...

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Ne kažem da se foliraju, samo kažem da nije prirodno, u smislu koji sam već objasnio.
    Po tebi je normalno da se igrač jednako raduje kad da gol iz sedmerca (i to na primjer na početku utakmice) i kad da neku golčinu koja prelama rezultat pri kraju utakmice?
    Ne upoređujem sportove, upoređujem povode za radovanje. I u drugim sportovima se od srca igra i živi se za dres koji se nosi.
    Ne misliš valjda da više voliš rukomet i da si veći navijač CG od mene, samo zbog ovakvog mišljenja o radovanju igračica?

Prvo da se ogradim od poslednje recenice To nisam napisao!

Mislim da je svaki gol podjednako bitan, jer da nije bilo tog sedmerca u prvom minutu mozda onda ovaj gol u zadnjem minutu ne bi imao takvu vaznost
    To je sport u kome svaka sekunda znaci zivot pogotovo kada se igraju ovakve utakmice gdje su male razlike izmedju ekipa...
    Naigrao sam se toga fudbala pa smo se za svaki gol radovali kao idioti iako je bio u 3 ligu CG
    Radujem se i sad na termin , tako da mogu samo da zamislim koliko svaki potez znaci kad obuces dres reprezentacije!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    To samo onaj koji se nije bavio sportom ne razumije..Ali hebiga...To je timska igra,to je sportski bezobrazluk,koji opet velim ne razumiju pojedini likovi..
    dosta si napisao...ja ne bih više da sam na tvom mjestu...čuješ, smeta ti radovanje đevojaka, đevojaka koje u 60 minuta igraju igru koja je za infarkt i potroše više energije na jednoj utakmici no što si ti u životu?!
    U redu, evo povući ću se. Nemam više pravo da pišem. Ne uklapa se u potpunosti.
    BTW, ja sam se aktivno bavio sportom (i radovao), a vi?
    Hebiga, kad ne razumijem, kad nemam veze sa sportom.
    Praštajte.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Ma pusti...
    Neki bi izgleda radije gledali kako se djevojke vuku po terenu, kako ne proslavljaju pogodke, kako ne pjevaju himnu....uh, cekaj....da je tako onda ne bi ni imali priliku da ih gledamo u zavrsnicama svih takmicenja...

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Gledam sad snimak drugog poluvremena, i veli Šofro ladno kad se povrijedi Majda: "Dobro je da nije zglob, nego koljeno". E pa...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam što da ti rečem.Priča ti je nikakava..Kad si se već bavio sportom,daj neki malo bolji post,o samoj igri naše repke,o napadu o rotacijama o odbrani...Ne znam ta priča oko radovanja ne ide drug.Baš nikako..To ama baš nikako ne ide,niti nas ne zanima trenutno..Trenutno nas zanima da odemo u polufinale i izborimo se za finale..Pa onda što bude..A to kako se ko raduje kad postigne gol je samo prazna priča,koja ničemu ne vodi..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo zamisljam kobe brajanta dje skace ka jovanka pri svakom kosu i slavi ...kapiten,bog kosarke....hahahahahahhah vjerovatno bi ga vise voljeli jer bi pokazao kako igra srcem sto se radi?
    Russia!

Thanks Thanks Given 
    12,598
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

U redu, evo povući ću se. Nemam više pravo da pišem. Ne uklapa se u potpunosti.
    BTW, ja sam se aktivno bavio sportom (i radovao), a vi?
    Hebiga, kad ne razumijem, kad nemam veze sa sportom.
    Praštajte.
    da ti je prosto
    Mora da si igrao golf aktivno...ili karling...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Mufljuz View Post
    samo zamisljam kobe brajanta dje skace ka jovanka pri svakom kosu i slavi ...kapiten,bog kosarke....hahahahahahhah vjerovatno bi ga vise voljeli jer bi pokazao kako igra srcem sto se radi?
    ..e baš si mufljuz dobro si izabrao ime...

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

D'ako se prekine ova priča, evo nešto relevantno: Knežević i Klikovac prošle bez kazne, a Majdina povreda nije teže prirode.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Prosto me odusevljavaju ljudi koji povlace paralele sa stvarima koje veze jedne sa drugima nemaju... A sve da bi opravdali stav po svaku cijenu.

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    D'ako se prekine ova priča, evo nešto relevantno: Knežević i Klikovac prošle bez kazne, a Majdina povreda nije teže prirode.
    Smijem li se radovati, oce li ko zamjeriti?

Thanks Thanks Given 
    34
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    6 Posts

ne prica se o kosarci.. a ni o odbojci..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja da pitam. U narednim mecevima kad Kaca ili bilo koja cura postigne gol, smijem li slavit'?
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Smijete se radovati..Ali ne onako sa raširenim rukama i usta da ne otvarate..Pošto to nije prirodno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Ne znam što da ti rečem.Priča ti je nikakava..Kad si se već bavio sportom,daj neki malo bolji post,o samoj igri naše repke,o napadu o rotacijama o odbrani...Ne znam ta priča oko radovanja ne ide drug.Baš nikako..To ama baš nikako ne ide,niti nas ne zanima trenutno..Trenutno nas zanima da odemo u polufinale i izborimo se za finale..Pa onda što bude..A to kako se ko raduje kad postigne gol je samo prazna priča,koja ničemu ne vodi..
    Ne bih da zamaram sa mojim "stručnim" komentarima. A i da ti pravo kažem ustručavam se, jer kao i za ovo radovanje posle gola, tako bi uvjek bilo i onih koji se ne slažu sa mojim viđenjem igre, pa bi onda krenula osporavanja prava na iznošenje svog mišljenja i omalovažavanja, a ja nešto nemam živaca za nadgornjavanja i prepucavanja.

Evo da dam jedan mali pokušaj. Vidi li ko Adžićev doprinos našem rukometu. Ja vidim i to konkretno. A neki koji su ga nekad pljuvali, kad nije sve u Budućnosti i reprezentaciji bilo sjajno, vjerovatno više to ne rade. Evo da izdvojim jednu veoma bitnu stvar u rukometu, koja odlično funkcioniše kod Adžića, a prije toga je to bio strašni problem u Budućnosti- disciplina u igri i posebno disciplina u brzom vraćanju na svoju polovinu i sprečavanje kontri protivnika. To je bila bolna tačka ranije, punili su nas tako protivnici, a sada više toga nema.

Page 329 of 723 FirstFirst ... 229279319325326327328329330331332333339379429 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)