Komisija EHF je odlucila da Tomori zbog crvenog kartona nenigra mec sa Rumunijom, jos nije donesena odluka za Milenu i Andreu...
Komisija EHF je odlucila da Tomori zbog crvenog kartona nenigra mec sa Rumunijom, jos nije donesena odluka za Milenu i Andreu...
Treba sutra stisnuti zube i dobiti Njemice. Pa da protiv Spanije sve glavne igracice odmore.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
zasto onoliko vikanje,onolika dreka?zasto one grimase?oce nesto da pokaze?
zaista je velika crnogorka...vidjeli smo,ne mora vise dokazivat.
svako ima svoje misljenje...ali ova curica mi je strasno antipaticna
sve najbolje rep. i ako bog da da osvoje prvenstvo.srecno
Russia!
Ja nikako ne volim osobe koje napadno pokazuju koliko vole CG, a to je sa njom slucaj.To se samo kod nas radi.Zar ja treba da dokazujem nekom koliko volim zemlju u kojoj sam rodjen i ja i svi moji preci? Njena dreka, urlanje, vika i eksponiranje mi smetaju, ali je najbitnije da je jakoooo dobra rukometasica i to je jedina stvar koja me u ovom trenutku zanima.i ZLATNA medalja!!!
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
I meni je ovo išlo na živce do skoro, ali valjda sam navikao, pa mi je čak sada i simpatična. Ali, kad na kraju tajm-auta kaže ono "Za Crnu GOruuu" - uh... naježim se momentalnoTu me je kupila za sva vremena
Kneževićka ima slične agresivne note u gestikulaciji, izgleda mi kod nje nekako vještački, odbojno... Samo, nema to veze sa patriotizmom, pošto obje identično reaguju kad igraju za klub, to je njihova prirodna reakcija, tako motivišu sebe i ekipu, dižu energiju, duh itd.
Last edited by johnny bravo; 10-12-12 at 12:19.
In vino veritas
Trebalo bi nekim pravilnikom odrediti nivo energije kod sportista, i kojim intenzitetom se mogu radovati. Nema smisla da neki jedva micu usnama, a drugi da se dernjaju. I Kaću bi trebalo prevaspitati, da ne širi ruke onoliko kad da gol.
Sta sve nece covjek cuti... Neko je Federer, neko Nadal, ali to je izgleda tesko shvatiti...
E pa stvarno svakakvih komentara ođe ima...
Jeste ,oće da pokaže koliko je srce crnogorsko,oće da pokaže svima kako se igra srcem i bez rezerve,a kakve li su tebi "grimase" kad se veseliš nečemu ili kad doživiš vrhunac u seksu,a? ...ajd ne tandaraj...
..ova "curica" je za tebe serdar sa sve kuburom...
..tačno je da svako ima svoje mišljenje i to treba zabraniti jer ako ima pravo na mišljenje onda nema pravo na gluposti i treba tražiti da se uvede porez na budale...
![]()
Antipaticna je jer slavi golove!? Jer se raduje!? Ne dokazuje ona time da je velika Crnogorka. Jovanka svaki gol isto slavi, pa ga dala protiv Mozambika a protiv Norveske.
Forum cuda.
CdM je ovo, vremenom ces se naviknuti.
A posebna prica su mu tvitovi. Ne znam sta pokusava da dokaze. No, nebitan je u svakom slucaju.
Inace. Nasim reprezentativnim selekcijama pustiti prije meca - kako ove cure pjevaju himnu, mozda i oni nauce. Pa da ne bude da se namiguje prilikom intoniranja himne ili da se cuti i gleda u nekom lijevom pravcu.
I tako:
![]()
I don't get lucky. I make my own luck.
A sta je frka? Ko je pisao? Sta je pisao?![]()
Slazem se.
Čovjek je podijelio svoje misli sa prijateljima, followerima, za šta, je li, i služe društvene mreže. Isto važi i za forum, komentarišemo, diskutujemo, nekome se sviđa, nekom ne. Isto kao što Brad Pitta nije briga šta će mu o glumačkim kvalitetima reći Roy Fokker sa Cdm, tako ni Jovanku ne tangira Skočko, ili johnny bravo, niti je to relevantno uopšte.
'Bem mu miša, malo tolerancije ne bi škodilo.
In vino veritas
Mora da je ljubomoran što zna padeže za razliku od nejga...![]()
#fakenews
GENERALE!
Nastavi po duznosti! U inat dusmanima ZA CRNU GORU!
Ne bih rekao da im je to prirodna reakcija, jer da je tako onda bi svaka oduvjek tako radila. Pratim sport generalno, pa i rukomet, i takvu reakciju od naših igračica sam prvo primjetio kod Joke. Onda su i ostale, bilo im to prirodno ili ne, to kopirale da ne bi zaostajale čoče u načinu radovanja, kao da bi im se što zamjerilo ako tako ne reaguju, pa sada svaka makar ruke istegne u stranu već ako neće da sa licem pravi grimase. I da ti pravo kažem, to mi i izgleda malo vještački. Jer da je prirodno, svaka bi imala neki svoj način radovanja, a ne ovako, svaka jednako isteže ruke sa strane.
Dovoljno je brate što daju te golove i što se onako bore, što pobjeđuju i donose medalje- meni ne treba onako da prikazuju radovanje, dovoljno adrenalina osjećam i bez tih gestikulacija. Jedino ako njima to nešto znači, da tako međusobno podižu moral. Mada da sam ja trener rekao bih im da to ne rade, nego da protivniku ostavljaju utisak da je to sasvim normalno da ih napune golova, a ne da svaki put izgleda kao da su presrećne što su uspjele da daju gol, kao da je protivnik strašni favorit a one početnice.
Treba se radovati golu, ali ne prećerivati. Nije to fudbal. Zamislite onako tenisera (ili stonotenisera) posle svakog poena. Ili košarkaša- uraaaaa, dao sam koš!
Bravo mu ga...dobro se on našao da se sprda nečijoj glavi! Zbilja mi nijesu jasni neki ljudi...može da mu bude nesimpatična Jovankina energija i ima pravo da mu se ne dopada ni njena glava ni oko, ali jedan novinar koji će koliko sjutra imati emisiju u kojoj će mu biti ČAST da ugosti vrhunsku sportistkinju kao što je JOVANKA (vrhunska u svjetskim okvirima, a on?) nije smio svoje frustracije javno da iznosi na društvenim mrežama! Ne dozvoljava mu to posao kojim se bavi, a neka misli što oće!
Baš mi je mučno ovo...nijesam njegov obožavatelj bila ni ranije...ali sad, nemam riječi!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Eto, da ste gledali sinoc prenos na rts (gdje covjek prica o superlativima o nasoj reprezentaciji, uz povremeno napominjanje kako su neke nekad igrale za srbiju) culi bi kako izmedju ostalog o jovanki ( pored toga sto kaze da je igracina)kaze da u nasoj reprezenataciji ima ulogu nekog ko izmedju ostalog dize moral cijelom timu, i to radi besprekorno!
No, i da nije to rekao (to i sam znam) ne mogu da vjerujem da nekom smeta to kako se ona raduje i uopste njen odnos prema representaciji....
Da nam je po jedan jokin klon u svim sportovima, i zenskim i muskim sve bi mnogo bolje bilo...
Tenis i stonitenis nije jednako eksplozivan sport kao rukomet,rukomet je jedan od najeksplozivnijih sportova ako nijesi znao...kakve je sad to priča pa svako se veseli skoro tako u svim sportovima,košarci,rukometu,fudbalu,hokeju itd...
..da li si gledao kada dankinje i norvežanke kako se vesele a nemaju temperament sličan našem...tvoja priča nema veze nikakve...
Meni je ok radovanje, pa i onakvo, ali samo ako baš neku golčinu zabiješ, ako neki zvek potez napraviš. Ali baš uvjek...?
Jesi li gledao kad odbojku (a jesi sigurno)? Kad se osvoji poen zbog greške protivnika, ili nekim frljekom od lopte, onda ide radovanje po navici, ali zato kad se sprži neki smeč e onda idu onakve gestikulacije.
Last edited by hop; 10-12-12 at 13:01.
Da bolje pratis rukomet znao bi koliko je svaki gol bitan i vrijedan radovanja,koliko ga je 'lako' postici...I be alje temo vise!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks