A biće..Mada ne mogu ni da zamislim da je prvenstvo neđe krajem ljeta bilo ili tako neđe..Decembar je zaeban mjesec,da se ne lažemo..![]()
Ljudi je l polufinale u Beogradu ? Zar nije u NS-u ? Ako je u Bg-uuuuuuuuuuu bice haos majke mi![]()
BISOGNA VINCERE !
A biće..Mada ne mogu ni da zamislim da je prvenstvo neđe krajem ljeta bilo ili tako neđe..Decembar je zaeban mjesec,da se ne lažemo..![]()
Tebra ima da jurim Strajnica po tribini , zbog ovog pritiska koji mi je napucao za 1min i 32sek veceras .
oppaaaalaa djuskamooooo u Areni to mi se svidja , mislio sam da se igra u NS-u ... Napunimo cio onaj sektor i da grmi , Listaj Goro Cvjetaj Cvijece CRNA GORA U BOJ KRECE .
BISOGNA VINCERE !
danas:
grupa 1
16:10 ceska-danska
18:10 norveska-francuska
20:10 srbija-svedska
MOZE da zamijeni, Cehinje su cini mi se zamijenile igracicu. a ovome kralju sto ceka svoju reprezentaciju da razigrava za 5-8 mjesto nemoj da kopiras i nemoj da se bavis sa njim![]()
ALI ta zamjena ne znaci mnogo jer nije bas da imamo veliki izbor, to ce se uraditi ako Majdi bude konstatovana teska povreda i povratak kuci, pa da eto formalno to obavimo i popunimo ekipu, ta neka koja bi dosla sigurno da nece zapinjat . Ako Majda moze da se oporavi do nedelje onda sigurno da ce ostat jer bolje nju imat u borbu za medalju nego da je maknemo da bi popunili klupu.
Bas mi je zao... i prosle god se povrijedila pred finale LS sa Djerom. A hendikep je ogroman ako je ne budemo imali u nastavku prvenstva jer dolazimo u situaciju da nam prakticno trece krilo upada u tim jer Savicka je godinama bila prva opcija, a ova mala je fenomenalno zamijenila i pokazala talenat.
sto je tu je, hrabrosti, samopouzdanja i zelje za pobjedom ne fali!
Popravlja se,samo je jednom danas okachio svoje,nije ih forsirao kao sinoc![]()
...
Dobro je sto je vikend, pa ce se dosta ljudi uputit put gore...a sto bi tek bilo da je ljeto, ajme meneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...puna arena![]()
negdje sam procitao da sport kao sto je rukomet treba da spadne u zimsku a ne ljetnju olimpijadu![]()
Zna li ko dje se mogu nabavit karte za navijace Crne Gore za polufinale i finale (ako dabogda prodjemo)? Klub navijaca il tako nesto? IDEMOOOOOOOO!!!!!!
Moze li se znat ko ovo organizuje sto ova slika gore stoji ?
Para vrti dje burgija neće.
Rijetko iritantan lik...
![]()
^pi prasac jedan glibavi... PI!!!!! MRŠ!!!!!!
sad cu mu i tamo to rec...
-----
EDIT
evo izgleda da je obrisao taj tweet ili ga ja ne mogu nac :burp:
Last edited by darijan; 10-12-12 at 10:07.
Što je ovome? Jovanka je meni kako valja,dobro on vidi druge a sebe ne vidi,svašta..
vidji govvnara usmrdjelog..on nekome nesto da rece lipso masnoglavi/Dovolno ga je pogledat od pasa na nize sve je receno,lijepo li mu (Ne)stoje one gace,ka da se pochka,smrdja jedan
I on da je neki vodja navijaca CG??? NIKAD MOJA NOGA VISE NA ISTU TRIBINU SA NJEGOVOM...
tacno cu ga pljunut nedje kad ga vidim... da tako nesto kaze o igracu kakav je Jovanka?!?!
nije nesto pismen obzirom da je pravnik, novinar... gnjilov bezobrazni.
Berane, NK, i Kotor su pratili reprenzentaciju u grupnoj fazi u Vrscu. Ukoliko neko zeli da se pridruzi i za polufinale prevoz je organizovan.
Joke je naša lafica ljepotica kao i sve ostale..dotični gospodin neka sebe pogleda u ogledalo ako mu basta...
![]()
Neka briše kolko oće imamo mi to što je napisao![]()
a što je napisao
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks