Uh nemamo dobru zamjenu za lijevo krilo.Biće zaebano..Pavićević nije toliko loša ali baš klasa ispod Majde.
Laficeeeee
![]()
Uh nemamo dobru zamjenu za lijevo krilo.Biće zaebano..Pavićević nije toliko loša ali baš klasa ispod Majde.
Isto da ne prećerujemo...![]()
#fakenews
Kako su ishklepale ove Madjarice sve je smijeshno i vrati im se u vidu ove povrede Majde... Milena Knezevic jos jednom pokazala da nema grama mozga ni kontrole. Sad je probijanja u napadu zamijenila sa iskljuchenjima.
Ima valjda pravo adzic da zamijeni igracicu ako se povrijedi...samo ne znam koju bi pozvao?
Bojanu ili Maju...![]()
#fakenews
Kad cujem one komentatore sa rts ili na hrt jedan sto je zene prenosio, kao da su na pokajanje, nasi su odlicni
Vujisic ne prenosi rukomet prema tome ne znam sto ga pominjete a celavi nema pravo prenosa jer radi u drugoj TV kuci. Nije problem u Shofru na kojeg je cijela CG navikla na njegove ispade i prichu nego na ovoga muchenika shto kreshti iz svega mozga i "zaradjuje" neke poene iz patriotizma.
Ja bih pozvao Ivanu Stojanovic - onda je bila odlicna u juniorskoj reprezentaciji, ne bi bio lose da imamo jos jednog lijevog/srednjeg beka u rotaciji, a lijevo krilo po potrebi moze pokrivat i Kneževićka.
I to što veliš, posebno na RTS. Nema mi ništa gore no kad se komentator konstantno žali na sudije.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Iakon ima ispada u ishitrenim sutevima i grubljim startovima ( iako je ono danas bilo za 2 min ne i direktni crveni ), milena je mnogo bitan igrac, a widjeli smo to i nocas. Ne bi zalud bila prvi asistent prvenstva do sad sa 15 asistencija.
Bejale tamo sa komentatorima..
Utorak u 18:15 protiv Njemačke ..
Mehmedović preskače Njemačku, u ponedjeljak tačna dijagnoza... izbacise na vijesti
http://www.vijesti.me/sport/mehmedov...-clanak-104045
Mora izgleda na magnetnu da se vidi kolika je povrijeda, a neka Despotovicka upada
Je li jos neko cuo Majdu kako se dere kad se povrijedila osim mene? Odma sam znao da ga nece nastavljat...![]()
http://www.zcg-prevoz.me/Povlastice.html
Evo ovdje pise da je za grupoo od 6 ljudi popust 30% , sto bi reklo desetak eura karta D:
EVO VI MOMČAD!
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks