AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
presmijesne reakcije defanzivaca Napolia. Inter, s druge strane, se brani s 11 igraca i imaju vise srece no pameti.
Ofsajd pandeva...
Ovaj Kavani je vrhunski spic! Koliko ce ga jos zadrzati Napoli pitanje je!?
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Pitanje je samo ko ce dat jedno 50-60 meleona eura nishta vishe.
Jeste provalili Pandev od kad je usao jedan tacan pas nije dao
jos jedan derbi arhiviran!
ko je sledeci?
lacio?
![]()
E oca im *****, zivaca su me kostali. Pogledajte tikete, moram se izjadat.
City - United 2 3.10
Torino - Milan x-2 5.00
Palermo - Juve 2 1.65
Inter - Napoli 2 3.10
Kvota 79. I odlucih da odigram 20 eura na Inter 1, i to me spasi
Drugi tiket:
City - United GG3+
Tott - Everton GG3+
Torino - Milan 2
Palermo - Juve 2
Marsej - Lorien 1
At. Madrid - Deportivo 1-1
Inter - Napoli GG
Kvota 40. I Marsej posrani doma, od Loriena koji je 3 otpozadi, 3:0 izgubi. E pa...
DICIOTTO
:lolblue::lolblue::lolblue:
Kakav genije,jos traze tipa koji ga puskom pogodio.Ja samo da se zahvalim nickname sto me odgovori da singlam Intera danas![]()
A sto si htio da singlas? Ja ga evo 1 singlah, i to me izvuce![]()
DICIOTTO
A ja eto igrah 2 na ovaj tiket, nesto sam siguran bio. Ali kako se vrijeme primicalo, sve mi je u glavu kljucalo "Inter dobro igra derbije, u kakvoj god da je formi, jos kuci igra." I odlucih da singlam 1. I kad su 2:0 poveli, znao sam da cu drhtat do kraja samoga, i u par navrata me iskidase. Onaj Pereira, UHHH. Jeba bi mu majku sad, 10 godina zivota me kostao. A Ranokiju bih u glavu poljubio za blok Cavanijevog suta.
DICIOTTO
Dosta dobacha onaj blavor iza gola shto nije vidio ruku , josh se natrtio bio da bolje vidi , no je zaboravio naochare doma.
Guarin odlično igra, znao sam na početku sezone da će biti glavna mašina. Odbrana dobra, Kambjaso kao libero i Ranokija-Jesus koji su na nivou konstantno. Gargano isto na sredini pretrčao dosta i osvojio dosta lopti, Zanetti šta reći - 39 godina i igra ka momak. Bekovi OK, napad solidan.
Sve u svemu, Inter iskoristio svoje šanse. Nemaju ekipu da drže loptu i napadaju konstantno, al zato na ove kontre i prekide mogu biti opasni. Zato se muče protiv bunkera, ali bolje prolaze protiv napadačkih ekipa jer se dobro zatvore i onda udaraju naprijed na klasu napadača.
Napoli dobar, al vrljava odbrana neka im je zdravo. Dok im god igraju Frateli di Gambe & co, nikad neće trofej uzet. Gol su inače dali iz ofsajda.
A sudija Roki, ako se ko sjeća, prošle godine je na Meaci tako žalosno pokrao Inter (faul van kaznenog svirao kao penal, i još isključio neopravdano Obija). Divan jedan sudija, oči mu se iskopale.
Sere mi se od tih kompenzacija a i Ricoliju se ne sviraju vishe ove ruke, opeka se dobro, gabelj.
De Jong zavrsio sezonu (povreda Ahilove tetive).
Last edited by Recordare88; 10-12-12 at 10:23.
Deserve's got nothing to do with it.
http://ibnlive.in.com/news/ac-milans...9714-5-21.html
E ako sad Milan ne kupi nikog na sredini, neka slobodno izvrse kolektivno samoubistvo.
Deserve's got nothing to do with it.
Ne bi me cudilo da ne kupe, sad ce ici standardna prica imamo tu Ambrozinija, Flaminija....
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
dako se vrati muntari vise...![]()
nocas zajeban mec protiv bolonje...klose je valjda fit ali petkovic ne zeli da ga rizikuje. flokari i ederson (2 igraca u najboljoj formi) su povrijedjena tako da ce , sva je prilika, opet mazguljan kozak u spic.
ako se dobije bolonja onda inter iduce kolo - da se udje medju 3 najbolje ekipe. nakon intera imamo fin raspored.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks