Ma Rusija pojma nema, ko rece da mogu Ruskinje zakinut nekoga za koji bod?
Nema sanse, njihov rukomet se zasniva samo na snagu, to su sve zivotinje, a loptu ne umiju dobacit, vidjeli ste protiv nas..
Prije ce Rumunke nekog zakinut, mada su vec Spaniju, bice tesko i Madjaricama![]()
Pogrešno si razumio, za Šofra su primjedbe o poznavanju rukometa, a Radević da bi ispao što veći patriota mlati gluposti, ispušta neartikulisane zvuke i govori na 25min do kraja da je meč dobijen...
#fakenews
Nemojte mi Sofra i Radevica dirat, dobri su kakvih ima, mogo nas je Vlado Jovicevic, ili ne daj Boze, Vujisic dopanut..:hammer:
Evo se Ruskinje vratise.
Clara Woltering za 26:26.Mislim da je ovo odličan rezultat za nas.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Eto Njemice odigrase nerijeseno i vise nemaju sansi za prolaz tako da nam se je sve poklopilo.
Znaci mi smo prvi skoro matematicki dok ce Rumunija i Madjarska igrati za drugo mjesto.
Nismo se još teorijski plasirali u polufinale, ali smo najbezbrižniji pred posljednja 2 okršaja.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Last edited by Hari Krisna; 09-12-12 at 20:57.
Mozemo da izgubimo obje sad utakmice al sa nekom manjom razlikom,mada ja mislim da djevojke nece dopustit da se kockaju sa time i da ce ici na prvo mjesto.
Kako su me iscimale nocas, bruka xD
ja mislim da je to izvjesno, jer vala neće Rumunija valjda pobijedit sve tri utakmice?! Bolje da je Njamačka pobijedila RUmuniju, onda bismo bili sigurni...no dobro, evo na Vijesti ovaj reče da je izgleda Majdi koljeno povrijeđeno, e sad ne znam da li nagađa kao ovo mi, ili zna! Uglavnom Kaća je dala intervju i ne bješe mi nešto zadovoljna...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Zna li se je li pauza za Majdu ili je nesto lakse?
1. CRNA GORA 3 0 0 - 6
2. Mađarska 2 0 1 - 4
3. Rumunija 1 1 1 – 3
4. Španija 1 0 1 – 2
5. Rusija 0 2 1 - 2
6. Njemačka 0 1 2 – 1
Raspored:
09.12.2012 16:15 Španija vs Rumunija 26:31 (12:15)
09.12.2012 18:15 Mađarska vs CRNA GORA 26:28 (9:15)
09.12.2012 20:15 Njemačka vs Rusija 26:26 (16:13)
11.12.2012 16:15 Španija vs Rusija
11.12.2012 18:15 Njemačka vs CRNA GORA
11.12.2012 20:15 Mađarska vs Rumunija
13.12.2012 16:15 Španija vs CRNA GORA
13.12.2012 18:15 Njemačka vs Rumunija
13.12.2012 20:15 Mađarska vs Rusija
Evo da niisu ligamenti onda je sigurno neko ostecenje misica , njoj je na nogu pala djevojka koja ima minimum 80 kila
uh vala nalet! Imam i ja jednoga ranjenoga sa ukrštenim ligamentima koji se od marta liječi...tako da u detalje znam šta i kako i o zadnjim i o prednjim i kolateralnim i medijalnim pušti me! kad se ko ufati za koljeno ja skačem kao da me grom pogodio! zato sam i kad se Mesi povrijedio bila tužna...no nadam se da ima jake butne mišiće da će njeno koljeno izdržati i steznike je imala![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Vidjelo se odma da je koljeno. Samo je pitanje je li skroz sjebala ligamente. Nadamo se da nije.
Slazem se.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks