E nisam gledao pa ako neko moze da mi kaze zasto s nase dobile dva crvena kartona???
P.S. Bravo macke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Lavice volim i ja vas, nemojte da mlad umrem od stresa!!!!!!
Ne bih da budem patibrejker, ali sudijski kriterijum je bio relativno ujednačen.
Odbrana nam je kriminalna bila u zadnjih 15 minuta i to protiv rezervnih mađarskih bekova.
Iskidale su mi živce, ali ovako je možda i slađeNadam se samo da je Majda dobro... i da je izvučena pouka
![]()
Last edited by johnny bravo; 09-12-12 at 19:08.
In vino veritas
Adzicu adrzicu i ti znas nekad da zatrokiras i to junacki
No da pustimo to sad nek je sa srecom, mada se moglo mnogo vise energije ustedjet na +7 i 4min igraca vise
Svaka čast na ovakvoj pobjedi, ali nije ni trebalo da dođe do ovakve završnice. Šteta zbog opuštanja kod +7 i 4 minuta sa igračicom više. Paradoksalno, crveni za Tomori je više koristio Mađaricama nego nama.
Slazem se da je Adzic zatrokirao nocas, jednostavno ne zna covjek kad treba tajm aut da zatrazi. Imamo 4 min igraca vise, i ne dajemo bez jedan gol a primamo 3, i nikome nista... I kad se vec vodi po 7 razlike, uvedi neku drugu postavu tj malo Nikcwvicku, Toskovicku eto cisto da odmore ove standardne 2-3 napada.... Al uhhhh dobro je proslo. A kako bi onome Frankenstajnu od Tomori okinuo onaj srednji prst!!!
katastrofa teska utakmica za gledanje, sudjenje u najmanju ruku cudno. igrale su nase grubo u odbrani ali ni madjarice nisu nista bolje bila mada se to po iskljucenjima ne vidi nesto hm. ona dva crvena posebno prvi mozda i nije trebalo suditi. totalno nije imala namjernu da onako faulira Knezevicka dok za Klikovac i nisam siguran to je skoro opravdano. a madjarski crven opravdan jer je prigovorila sudiji i unjela mu se u facu poslije iskljucenja.
mi sa totalnom poremecenjom odbranom tesko smo mogli bolje zadnjih 15 minuta. nije lako kada uigravas svo vrijeme jednu odbranu a igras sa drugom. zao mi Majde i mislim po vidjenome da ce ono biti duza pauza, mada se nadam da nece jer je veoma bitan sraf kako u napadu tako i odbrani.
predvidio sam da cemo ih dobiti mada lakse nego sto je bilo, ali sa obzirom na sva iskljucenja, crvene kao i povrede i ovo je odlicno. sada lagano sa Njemicama i u BG
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Vrlo loše vođenje utakmice. Od 14:21 dozvoliti da se napravi serija od 7:0 je stvar loše taktike trenera. Iz aviona se viđelo da će ući u lošu seriju nakon povrede Majde i crvenog kartona.
Srećom, pa smo se izvukli na Kaćin individual ni kvalitet.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Odbrana je bila kriminalna jer su nam iskljucili direktno dva mozda najbolja beka koja igraju odbranu i morali smo da se oslanjamo na rezervne igracice. koje nijesu toliko uigrane u odbrani.Nakon onog udaranja koljenom u ledja Kace Bulatovic gdje se jedva faul dobio a nase djevojke za guranje dobijale iskljucenja tesko da se moze takav kriterijum nazvati ujednacenim.
Problem je sto su nase djevojke odigrale lose dionicu kad je tek iskljucena Tomori i kad smo imali 4 min igraca vise, tu je trebala da se prelomi utakmica i nije trebalo dozvoliti da utakmica postane ovako neizvjesna jer Madjarice nijesu zasluzile ovako mali poraz jer su bile nadigrane u svemu do tada.Nakon iskljucenja Tomori nastupio je neobjasnjiv pad u igri,kao da su mislile da je gotova utakmica i to nas je umalo kostalo utakmice.
Za Beograd (za Beograd)
firmom Krstić (firmom Krstić)
Upravo se narod sprema
Sve razloge za put ima
Majstoricena kvadrat
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ako sledecu dobijemo Njemice onda smo 100% prvi i igracemo sa drugim iz druge grupe.To bi bilo odlicno jer bi se odmarale protiv Spanjolki.
Dobro je ljudi, ne napusavajte Adzica odma'. 2 crvena, a najvise ih je presjekla Majdina povreda, morao je uslijedit' pad u igri. na kraju ih Kaca sam dobi, mnogo nam ona znaci... najvise.
Zna li ko sta je Majdi? Po onome bih rekao da su ligamenti otisli, nadam se da se varam.
Slazem se.
mi sto stali kada su odigrale duboku 5 1 sa izlaskoma na Kacu. tu nam je falila Milena posto ona ima dobar dribling i asistenicu dok Jovanovicka ima dobar sut sa 9 m koji je bio onemogucen sa tako dubokom odbranom.
kako me nekad Šilo mali nervira kada promasi sut sa 6m , popizdim skroz
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
KOliko ja svatih Sofea valjda postoji mogucnost za igracice koje su dobile crveni karton, da ne mogu jednu narednu utakmicu da igraju
Mađarska vs Crna Gora ...snimak utakmice...RTS2...
Meni nije jasno zasto se mijenjaju Radmila i Jovanka po poluvrijeme? Nisam strucnjak vala ali zar ne bi trebalo pustit Jovanku kad je krene onako i kad ne promasuje, uz to je dobra i za moral ekipe pa ubacit Radmilu kad je ne ide ili kad se umori? Ovo se posebno odnosi na situaciju kad su nam se primakle na gol, kad je Radmila promasila par zicera a on je drzi na teren jer je zacrtaaa da kako god da igrala ona igra citavo drugo a ova citavo prvo poluvrijeme. Nije li ovo "malo" debilno?
Svaka cast djevojkama, kakvo srce! Sigurno cemo bit prvi u grupu i u polufinale nam vjerovatno dolazi Francuska ili Norveska...Uf, samo da sa Majdom bude sve u redu, valjda nije teza povreda, ako neko nesto sazna neka napise.. I red bi bio da napravimo invaziju na Beograd, mogla se i Zeljznica otvorit za 2 voza![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks