View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Samo napomena za malog Stijepovica on je standardan u Sutjeskoj, bice od njega vrhunski igrac...
    Zasad je počeo 8 susreta, a 5 puta ušao sa klupe. Prošle godine je bio standardniji - 22 počeo, a samo 4 puta ušao sa klupe.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

svaka čast amnesiac.
    dušku ističe ovih dana ugovor, valjda se konačno smiluju (i igračima i nama) pa ga pušte da odmori malo, evo je ostao jedini selektor koga gledamo od 2007.
    đorđević će vjerovatno rijetko igrati za mladu, nadam se da će i bakić brzo njegovim stopama, ali opet mora se reć da imamo jako talentovanu generaciju.
    ovo bi morao da iskoristo kosović, pa iako je 3 god mlađi mogao bi da postane jedan od vođa ekipe i krene stopama pomenute dvojice, pogotovo što je ovo profil igrača koji nam već godinama nedostaje u A timu. u par utakmica što sam gledao kad je igrao sa vršnjacima u reprezentaciji baš je odskakao, već su i tada gledali đe je i uvijek prvo njemu lopta išla. i protiv cz prošle neđelje odličan bio, moreira mu grijao klupu.
    boljeviću je još ovo važniji ciklus - s obzirom da iduće god zeta neće igrat evropu, u21 mu ostaje najvažniji izvor utakmica da se nametne za dobar transfer i bježi glavom bez obzira čim 18 napuni. isto važi i za petkovića, pogotovo što ove godine brani po brljakama segunde.
    da ne ponavljam o ostalima, uglavnom odlična analiza, samo mi se čini da si zaboravio još jednog potencijalnog kandidata - igor vujačić, 94, štoper koji je za zetu odigrao sve evropske ljetos, a uglavnom je standardan i tokom jeseni bio

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Uh, kakav previd za Vujačića. Previd se zapravo dogodio prije pola godine jer je on već u prošloj sezoni prekomandovan iz omladinaca i startovao na 10 utakmica. Zbog toga sam zaboravio da ga pomenem sad jer se podrazumijeva. Vjerovatno naš najtalentovaniji štoper. Editovah. Hvala, Draško.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Kako prenosi list ’Sport’ defanzivac Partizana Vladimir Volkov će prvi napustiti redove šampiona Srbije i karijeru nastaviti u Metalurgu iz Donjecka.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta je ovo sa Mirkom?????
    dva put stativu, cak je i jedan put bio sam ispred gola i ne umije da je ubice nema te sile!
    Isto ko da ga je ne prokleo .

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Covjek je poceo da se zadovoljava ovakvom situacijom da samo pravi asistencije,sto nama ne odgovara ,izgubice osjecaj za golove

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Covjek je poceo da se zadovoljava ovakvom situacijom da samo pravi asistencije,sto nama ne odgovara ,izgubice osjecaj za golove
    Munuce ga on kad bude trebalo , znas onu pricu
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Neka ga brate neka namjesta i u reprezentaciji i svi zadovoljni
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Majstor je on i kad ne daje golove.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sretoh veceras Kasalicu u nekom klubu i popricasmo , kaze da ne ide nidje ove zime sigurno .. Na kraju mu govorim ti si moj brat Crnogorac a govori on nego sta sam
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Povratak u Izrael: Pavićević potpisuje za Hapoel Tel Aviv

Savo Pavićević vraća se u Tel Aviv, ali ne u bivši klub Makabi, nego da potpiše ugovor sa najvećim gradskim rivalom – Hapoelom!

- Razgovarali smo u nekoliko navrata i blizu smo konačnog dogovora. Poslat mi je ugovor i danas-sjutra trebalo bi da otputujem na ljekarske preglede, a nakon toga da potpišem saradnju sa Hapoelom – kazao je Pavićević juče za Arenu iz porodičnog doma u Subotici.

Crnogorski reprezentativac odigrao je dvije sezone za Makabi, u čijem je dresu stekao reputaciju jednog od najbolje ocijenjenih defanzivaca lige. U neku ruku, povratak u izrealski fudbal dođe mu kao već viđeno.

- Znam grad koji je jedan od najljepših koje sam upoznao, igrače, ligu, tamošnji život, način razmišljanja… Mislim da neće biti nikakvih problema oko adaptacije – dodao je iskusni defanzivac.

Veliko rivalstvo

Prelazak u redove omraženog Hapoela mogao bi navijače „žutih“ da ubode u oko. Kakva će biti reakcija?

- Riječ je o klubovima između kojih vlada ogromno rivalstvo. Ono što su dva Mančestera u Engleskoj, Zvezda i Partizan u Srbiji ili recimo Olimpijakos i Panatatinaikos u Grčkoj – to su Makabi i Hapoel u Izraelu. Siguran sam da mojim bivšim navijačima neće biti svejedno što prelazim u redove najvećeg rivala, ali šta da se radi, to je fudbal. Profesionalac sam i daću sve od sebe da što boljim partijama doprinesem dobrim rezultatima Hapoela – ističe jedan od najstandardnijih crnogorskih reprezentativaca.

Ako sve bude onako kako sada izgleda – titula u Izrealu lomiće se između budućeg i bivšeg Pavijevog kluba. Hapoel je lider sa 28 bodova, dok Makabi ima svega bod manje.

- U posljednjih 10-ak godina Hapoel je uspješniji, prije tri sezone bio je šampion, a u prethodne dvije vicešampion. Makabi je posljednji put bio prvak 2002, ali čini mi se da je došlo vrijeme da dva kluba iz Tel Aviva odluče ko će biti najbolji. Kvalitet je ujednačen, ali ipak dajem prednost Hapoelu – ističe 31-godišnji desni bek koji je u Izraelu igrao štopera.

Igra od prvog januara

Kada bi imao pravo igranja za „crvene đavole“ sa Blumfilda?

- Od prvog janura, jer tamo nema pauze. Odmah bih se uključio u trenažni proces i čim steknem pravo konkurisao bih za prvu postavu. Trenirao sam prethodnih dana, tako da nijesam nespreman. Neće mi trebati puno da uhvatim formu – kazao je Pavićević koji je prije mjesec zavšio misiju na Kipru i od tada je bez kluba.

Na stolu ima još nekoliko finansijski primaljivih ponuda, u prvom redu poziv od jednog turskog prvoligaša. Ali, sve to drži po strani, u slučaju da – ne daj Bože – sa Hapoelom zapne na kraju pregovora.

- Sve je to u drugom planu naspram opcije da karijeru nastavim u Hapoelu. To je odličan klub, jedan od najvećih u Izraelu, a iznad svega tu je i moja želja da se vratim u Tel Aviv. Čelnici kluba ponudili su mi ugovor na 18 mjeseci, što mi takođe odgovara. Vjerujem da ćemo tu priču uspješno završiti za koji dan – poručio je Pavićević.

Ipak je u Tel Avivu mnogo bolje nego u Nikoziji, aludiramo na Omoniju, Savov prethodni klub, koji je zbog besparice napustio nakon nekoliko mjeseci…

- Sve je to prošlost. Nije bilo onako kako sam mislio i raskinili smo saradnju na moje insistiranje. Nadam se da sada kreće novo uspješno poglavlje – zaključio je Pavićević.

http://www.pobjeda.me/2012/12/11/pov...poel-tel-aviv/
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Učinak naših internacionalaca proteklog vikenda (7.12.-9.12.)

AUSTRIJA
    Nikola Vujadinović (Šturm Grac) – Igrao svih 90 minuta protiv Salcburga (1:1). Šturm već sedam mečeva ne zna za poraz.
    BUGARSKA
    Pavle Velimirović (Etar) – I pored dobre partije nije uspio da spriječi poraz svog tima od Boteva 1:2.
    HRVATSKA
    Ivan Vuković (Hajduk) – Zamijenjen pet minuta prije kraja duela protiv Intera iz Zaprešića. Hajduk slavio sa 1:0.
    FRANCUSKA
    Marko Baša (Lil) – Odigrao cio meč na gostovanju Sošou. Lil remijem 1:1 nastavio sa lošim igrama.
    NJEMAČKA
    Hasan Pepić (Dinamo Drezden) – U igru ušao u 69.minutu, al je već bilokadno za Dinamo koji je poražen na svom terenu od Bohuma sa 0:3.
    IZRAEL
    Stefan Denković (Hapoel Haifa) – Na terenu proveo svih 90 minuta. Hapoel osvojio bod na gostovanju imenjaku iz Ramata Gana (1:1).
    Vladimir Gluščević (Hapoel Haifa) – Protiv Ramat Gana u igru ušao pola sata prije kraja meča.
    ITALIJA
    Mirko Vučinić (Juventus) – Asistirao Lihštajneru za pobjednički gol, igrao cio meč protiv Palerma.
    Stefan Savić (Fiorentina) – Naš reprezentativac protiv Rome nije odigrao kako zna, kompletna odbrana Fiorentine bila loša. Rimljani slavili sa 4:2.
    POLJSKA
    Miloš Dragojević (Viđev Lođ) – Dva puta savadan u remiju an gostovanju Podbedskiziju (2:2).
    Luka Pejović (Jagelonija) – Odigrao posljednjih 15 minuta u remiju protiv Ruha u Horcovu (1:1).
    PORTUGAL
    Vlado Giljen (Nasional) – Primio dva gola na gostovanju Maritimu (0:2). Zaradio žuti karton u 47.minutu.
    RUMUNIJA
    Vladimir Božović (Rapid B.) – Odigrao cio meč protiv Ocelula. Rapid poražen na svom terenu 2:3.
    ŠVAJCARSKA
    Samel Šabanović (Bril) – Strijelac počasnog gola za Bril protiv Lozane koja je slavila u 1/8 finala Kupa 1:3.
    TURSKA
    Ivan Kecojević (Gaziantepspor) – Igrao svih 90 minuta protiv Karabukspora 0:2.

http://cg-fudbal.com/ucinak-nasih-internacionalaca-proteklog-vikenda-7-12-9-12/
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

55'

Gol! Lille dolazi u vodstvo od 1 - 0, jer je Marko Basa glavom pospremio loptu u mrežu.

sa rezultata

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Basa opet gol! Svaka mu cast!
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

bakic je trebao da igra ali se opet povrijedio

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    bakic je trebao da igra ali se opet povrijedio
    mali je bas svilenko kad se svako malo povrijedi, i to na treninzima. ne znam igra li za neku B ekipu ili mladu?

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    mali je bas svilenko kad se svako malo povrijedi, i to na treninzima. ne znam igra li za neku B ekipu ili mladu?
    ne igra, trenira sa prvim timom mada koliko sam ukapirao desno koljeno je u pitanju. nisam siguran ali moguce da nije dobro proslu povredu zalijecio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Volkov ipak mozda podje u Francusku, St.Etienne i Nica se pominju. Bolje bi mu bilo tamo nego u Metalurg.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by funky^junkie View Post
    Ja se obradujem da ga vidim konacno da za igra, a ti mini nesto ovako....

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bakic se povrijedio kad ja za mladu protiv Madjarske igrao.Od tada se vise nije povredjivao,ali Ventura misli da jos uvijek nije spren da debituje. A prije povrede je trebao da bude starter u kupu.
    TU SEI TUTTA
    LA MIA VITA
    AC MILAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ok, super onda.. ja sam mislio jos jedna povreda.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by xxxx007 View Post
    Ja se obradujem da ga vidim konacno da za igra, a ti mini nesto ovako....
    sto je brate, sto ti je

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidis da nije povrijedjen.... ne moj vise dame plasis:worked_till_5am:

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

vjerovali ili ne Vukcevic pocinje u prvih 11 ko zna poslije koliko godina

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    vjerovali ili ne Vukcevic pocinje u prvih 11 ko zna poslije koliko godina
    Ja ga ne vidim na teren...

edit: evo ga 33 broj
    Last edited by night_silence; 15-12-12 at 15:10.
    deuscroix

Page 1204 of 2253 FirstFirst ... 20470411041154119412001201120212031204120512061207120812141254130417042204 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)