Totti kao da ima 25 godina. Svaka cast. Nisam ocekivao bas ovakav rezultat. Odlicna utakmica, atipicna za Serie A.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Nokautirashe ih, zasluzheno.
Deserve's got nothing to do with it.
Totti kao da ima 25 godina. Svaka cast. Nisam ocekivao bas ovakav rezultat. Odlicna utakmica, atipicna za Serie A.
DICIOTTO
Uff 4 pobjeda u nizu! Teska, ali odlicna utakmica. Totti objasnio, kakav gospodar! Inace, sa ova dva gola dosao je do 221. gola u seriji A!
Destro uzasan, kao da je lud. Pjanic odlican i on je objasnio. Osvaldo na kraju usao, dao go i priveo sve kraju. Markinjos i Kastan se pokazuju kao odlican stoperski par.
A Balzareti je rupa obicna.
Markinjos ima samo 18 godina a ubija kako igra, cak su mu nocas ponistili regularan gol. Brzo ce on u neki veeeeliki klub. Zamisljam ga u paru za Juanom on 18 a Juan 20 godina, kako bi jeli aaaaaaaaaaaaaaa Moratii reaguj.
Eto Brazilu jos odlicnih stopera.
Piris je dobar ofanzivno, brz je zna da igra ali ga zato ebe defanziva.. Balzareti je jedna rupcaga, odavno ja to govorim, dako da Zeman sansu Dodou (jos 1 Brazilac, mlad) igrao je 2 utakmice i dobar je bio , ne znam sto ga vise ne koristi... Tog Dodoa je prije povrede trazio United, dobar posao Rome samo treba vise da ga koriste a ne Balzaretija.
Fenomenalna utakmica, iako mozda previse haoticna, ali prava reklama za italijanski fudbal. 2 ekipe koje igraju odlican fudbal, vjeruju u ono sto igraju, ne odustaju od toga. Zbog toga su obje odbrane na 40m, zbog toga i dosta gresaka. Roma je realno bila dosta bolja, Fiorentina platila izostanak Jovetica i Pizarra, a i Ljajica, koji bi bio nezgodan za Rominu odbranu. Moglo je da bude 8:4, i Olivera je morao da bude iskljucen za ono gazenje Pjanica, uzas. Nadam se da ce mu ovo bit zadnja utakmica za Fiorentinu.
Montella pogrijesio na pocetku sa Cuadradom kao drugim spicem [a uz to, Cassani i Olivera su bili slabi]. U drugom dosta bolje, ali Roma je prosto bila fenomenalna, najbolja njihova utakmica ove sezone, ubjedljivo, i zasluzena pobjeda.
Cestitke navijacima Rome na forumu.
Totti je profesor.
Fire in the hole!
Ma, meni je onaj Pjanic strasan igrac, i ponajbolji u tu Romu (uz Tottija, stvarno, prevario sam se u ranijoj izjavi). I njega bih rado vidio u Milanu.
DICIOTTO
E kad bi Pjanic dosao u Milan, mnoge bi o jadu zabavili...Kako bi nam $eo u Januaru...Mastaj, sine, mastaj...
steta sto nema napolitanaca na topiku da se malo zakuva ovdje pred derbi nocas!
vala, ovi sto imaju vise naloga mogli bi otvorit jos jedan sa koga ce "navijat" za napoli, cisto da bude zanimljivije odje malo!
snajder opet izostavljen sa spiska, zvanicno obrazlozenje je da nije jos 100% spreman.
epic momenat od prije neki dan kada je njegova supruga (dobro ste procitali) na svom twiter nalogu objavila da je snajder potpuno spreman (upucena je zena u njegovu formu, zasigurno).
no, doci ce i taj januar...
znaci molim vas je li neko vidio gol torina sad i sta je uradio nocerino.... ja ne znam sta je ovo... to se ne bi desilo igracu iz nase lige, bruka kako primamo golove
AJMO CRNA GORO !!!
Kakav debil ! Citavo poluvrijeme ga psujem jer se odbija lopta od njega ka' od drveta, ne umije loptu strefit' i on ovo uradi. Prosto nevjerovatno.
Kakav majstorija Robinja!!! A i dobio je dobru loptu. Forza ragazzi!!!!!!!!!!!!!!!
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Dodavanje Lichta za Pirla - ubi coeka. Kakvi antitalenti uzimaju pare...
Ovaj Vucinic je majstor fudbala, kakva asistencija!
I can't explain and I won't even try
Kakav doktorat od asistencije!
I dade ga antitalenat. Steta ako se i Mirko ne upise, bas nema srece.
Kakav doktor, kakvo primanje lopte prije svega!!
a htio da je da prebaci stranu i napucao ga![]()
crveni za palermo
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
A sto cini Bonucci hahahaha
I can't explain and I won't even try
Vi Bonuccia ahahahahahahaha
E Mirko, Mirko. Odje mu sreca nije bila potrebna.
Last edited by clapton; 09-12-12 at 15:50.
misa je totalno izcrpljen bio zadnjih desetak minuta, zato je onako slabo i reagovao kod one sanse.
u svakom slucaju, danas on, pirlo ________________________________ pa ostali.
Juve dobio zbog Vučka, mada je moglo i uvjedljivije. Teren očajan.
Sve u svemu, sjajna 3 boda na teškom gostovanju. Kompleks zvani Palermo izliječen, sad se može sa sigurnošću tvrditi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks