Zakljuci...
Kako nas kladionice opuvaseJos ja ima uz ovo Celzi 2 i Dortmund gg3+ za preko 400e :/
Po ovoj kisi samo treba bucat na golove.
Samo me zanima kakva je reakcija onome liku sto je navodno 2k uplatio.
Molim te kotor, mozes li nam c/p to?
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Neka ne sprdajte se ljudi koje 2.500 na prelaz 1-x...
eo nesto sto nadjoh maloprije:
19:00 rijeka vs slaven b. - 1 - http://www.maxbet.rs/slaven-bez-7-igraca-u-rijeci-1057/
takodje valja rec da bi rijeka pobijedom preuzela 2.mjesto http://www.betexplorer.com/soccer/cr...atchid=1337659 nije neka velika kvota, al' se moze kombinovat s necim.. ja sam mislio da vezem sa: malagom 3+, galatom 3+ i werderom gg.. da se na nesto baci ovih 2eura bonusa sto mi meridian dadnu
edit: mogo bi se ovaj real probat gg3+ i IIgg, neznam koje su kvote, jer nema teorije da udjem na meridianov sajt dok englezi ne zavrse..
Last edited by Shadow'91; 08-12-12 at 16:21.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Zato sam i stavio NAVODNO
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Pustite dojavu. Gledam Norič 3:0![]()
I sinoć par puta zapinjem da ga opalim 2, kvota 4.20...i odustanem. Piiiiiiiiii!
Stavim samo g1+
A vazda se pretrgnu od bonusa.
Ja okrenuh u zadnjih par dana 200e, podjoh u plus 600e, a oni me kao vjernog igraca castili 3e..Tacno ne bih ni skontao da nisam usao na mail![]()
Ljudi, evo vam jedna fix od mene - uživo over 5.5 goals Svonsi 2.25 kvota! Gledam utakmicu, svaki čas šansa
Ko je stiga da uplati eto para, već je pao jedan![]()
Gleda li ko PSG?
Ovi iz Eviana diraju loptu na svakih 10 minuta.
Ali tacno im ga Parizani nece davat u prvo.
Je li potrebno taj bonus da se potvrdi na link u mailu?
ja odigrah :
chelsea h2
psg h1
ajax h1
real h2 kv 13
Moze li ova Malaga dobiti, red je da krenu ponovo![]()
Trebalo bi da dobije,fina je kvota,poklon,kao i 1.80 na Chelsea,vrijeme im je bilo vise![]()
e jebo me lester i kvota 1.40
moze li iko od vas da otvori meridianov sajt ?
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
There are currently 27 users browsing this thread. (0 members and 27 guests)
Bookmarks