Quote Originally Posted by castel nuovo
ja moram da kazem da mi NIJE ZAO sto je spaljena dzamija. znam da nije hriscanski, ali nije hriscanski sjediti i pustiti da nas kolju i ubijaju i unistavaju sve sto je nase. beogradski muftija tek sad kritikuje, a gdje je sve ove godine njegov glas kritike, bar od `99 na ovamo, da digne glas protiv onoga sto ljudi njegove vjere cine protiv svega hriscanskog i pravoslavnog na kosmetu za sve ove godine?!?!?!

http://www.kosovo.com
Ja moram da ti kazem da prestanes da lupas kao Maksim po diviziji, e momenat nije primjeren da ti izrazavas svoju blagost i ekspertsko misljenje sto jeste a sto nije hriscanski.

Dok nam gori sve sto se zapaliti moze, dok ne znamo ko je od onih tamo pretekao, dok nekontrolisano tece pogrom koji medjunarodna zajednica pokusava da sakrije kao zmija noge, zadnja stvar koja mi treba u zivotu je prdnjava da ja sebi mogu da dozvolim da za mene zivotinjski nagoni vaze i da treba da se opoganim u ovo javno razapinjanje zivih ljudi u XXI vijeku.

Svezi i prsmrdi na "zaklat, pobit" teme. Nas kolju i nas ubijaju, ako slucajno nijesi shvatio.