Dje moze da se garazira auto?
Treba mi garaza da ostavim auto (na duzi period) uz odredjenu nadoknadu. Prednost da garaza bude u PG i da mi ne cacka niko oko kola.
Ako sto znaci (zbog prostora) treba mi za Ford Focus ka sa slike:
:
ima li ijedna prodavnica koja prodaje auto djelove i razne tehnicke dodatke iz cg sajt da se ceslja malo?
Moze li na Glavcinu 4*98 da se stavi Felma 4*100 ???
moze sa sarafima sa plivajucim glavama bez problema,drugacije ja ne bih![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
dje ima da se kupe ti Sarafi ??
Koje ulje sipat u 1.9 SDI mineralno ili sinteticko i zasto?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Sinteticko, 5 30.
Zato.
TAKUMI
Ne treba da znas koja je razlika. Samo sipaj ful sintetiku 5 30 i motor ce odmah osjetiti razliku. On odlicno zna da razlikuje ulja.
Prvi znak: lupanje uljne pumpe ujutro ce nestati.
TAKUMI
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ja sam u SDI sipao Esso Ultra 5 40, ful sintetika.
TAKUMI
Evo sad vidjeh, ispravljam se, prosli put je sipano Bixxoil 5w-40 sinteticko, cijena njegova je 6 eura litar pa zato misljah da je neko mineralno posto su ona jeftinija zar![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Istekla je registracija na kola pa je planirano do godine da se registruje (a do tad da odlezi nedje u garazu dok zena ne polozi vozacki)
Ako je duze od po godine neregistrovan da bi se registrovao placa se samo "kaznu" 20e i registruje se na godinu (od dana registracije) bez obzira kolko nije registrovan ili kako to ide?
ja cuh da je 50e doplata ako se ne produzi registracija nakon mjesec dana, e sad nisam siguran da li je to 100% tacno...
15€ ti je pa neregistrovao godinu
Koliko bi me kostao prevod vozila sa fizicko na fizicko lice, cijena vozila oko 8000eura?
Audii allroad 2.5tdi 2004
Dje ima ona kataloska vrijednost da se moze vidjet?
Ima li dje to online?
vjeruj mi ispod 650 vrlo tesko
Auuuuuuuuuu ko da si mi shamar opalio iskreno da ti rechemNema veze na koju je cifru kupoprodajni napravljen jel?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks