Imaju i ovi taj fleksi pod pa nista...
I daleko od toga da im je Ferkan katastrofa.
zato sto im je bolid katastrofa, pogotovo u prvih 5-6 trka...i zato sto RB ima taj flexi a protiv toga se ne moze
She is only here to annoy herself!
Imaju i ovi taj fleksi pod pa nista...
I daleko od toga da im je Ferkan katastrofa.
TAKUMI
pa relativno je OK u zadnjih nekoliko trka, ali opet je daleko iza McL i RB
She is only here to annoy herself!
Pa upravo zato sto gledam i pitam
Vozio je svaki put i sam i sa vetelom u tim GER. pobjedjivao je mnoge ali i mnogi njega, samo cu ti rec, ako ne znash (a vjerujem da znash) da NIKAD nije taj ROC triumfovao kao solo vozac
I nije zacementirani drugi vozac Loeb, nego ubjedljivo prvi, po svim kriterijumima, pa i vashim![]()
Pogledajte ovo... od pocetka do kraja.
Sjajna trka, i vrhunski komentator.
Uzivajte.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
7 28...
Na taj nacin je skinuo Fizikelu 2006e u China, i muBUDALU 2010-e u Monaco.
TAKUMI
I Montreal 2011...
Ali kako ON vozi... gledao bih to dozivotno... Bukvalno 30-40 cm od auta ispred sebe po citavu trku...
Koji nivo koncentracije treba da imas za tako nesto... to je ROBOT.
Last edited by Petronas; 03-12-12 at 21:02.
Pogledaj razmak kad je skinuo Mikku u Monzi 2001e...
TAKUMI
ŠAMPIONSKE AMBICIJE
Kimi Raikonen želi titulu sa Lotus Renaultom
Finac keže da u timu vlada dobra atmosfera sa "vrlo malo politike", te da je akcenat na trkanju, a ne na kalkulacijema, za razliku od njegovih prethodnih timova
Uvecaj!
Nekadašnji prvak Formule 1 i jedan od najboljih vozača današnjice Kimi Raikonen prezadovoljan je svojom povratničkom sezonom u "najbržam cirkusu".
Iako je ove godine uspio da ostvari samo jednu pobjedu, Finac je u čak 19 od ukupno 20 nastupa ostvario plasman među prvih 10.
Kimi ipak smatra da može znatno više: "Osvojili smo dosta poena tokom godine, ali nas je loš start spriječio da se za titulu borimo do samog kraja", objasnio je on. "Smatram da ćemo naredne godine imati bolji start koji bi nam omogućio da ispunimo ambicije."
Uvecaj!
Popularni Iceman je dodao i da uživa u Lotusu, da u timu vlada dobra atmosfera sa "vrlo malo politike", te da je akcenat na trkanju, a ne na kalkulacijema, za razliku od njegovih prethodnih timova (Zauber, Meklaren, Ferari).
Uvecaj!
Raikonen je prošlu sezonu završio na trećem mjestu, a u igri za titulu teoretski je bio sve do predposljednje trke.
Procitao sam juce ono. Sa onako sarenim tempom i nekonstantnim krugovima, moze da sanja o tome.
Pocinuo je ovaj topic od dede, nema viiiiiiseee :miserable:
Mislis??
http://f1racing.com.hr/formula-1/nij...-najbrzi-bolid
evo ono sto ja rekoh..da ferrari nije imao ni treci najbrzi bolid...
ko je pratio F1 ove sezone jasno je bilo da su meklaren i rbr najbrži bolidi i da ostali imaju šansu jedino kad ove dvije ekipe zadese kiksevi..
nego ima "stručnjaka" ođe koji rekoše da bi se pojedini vozači prošetali sa ferarijem i lotusom do titule..
ovo samo pokazuje koliko su dobru sezonu imali ICEMAN i Alonso.. ako su imali sporije bolide, onda su 2. i 3. u poretku zbog KVALITETA..
Odkrili su toplu vodu!
Ada svakom laiku je jasno bilo da je ferari (a i lotus) sporiji i od meklarena i od redbula.
Hvala bogu pa su ljudi iz ferarija angazovali alonsa pa fanovi mogu biti koliko toliko zadovoljni sa ovom sezonom.
nickname.... ovo je na racun ljudi koji su se sprdali odje kad smo pricali da je ferrari los i sporiji od drugih...
Hahahahaha, jes, drugo i trece mjesto zbog kvaliteta
Ne znam jeli se neko od vas amatera potrudio da nadje kako su uradili analizu ovi iz Speed Week-a. Da jeste, nikad nebi lupali ovako.
Last edited by Petronas; 06-12-12 at 15:56.
bitno je da si ti profi i da ti je sumaher najbrzi bio ove godine
a i ne znam u cemu se razlikuje ova procjena od stanja kakvo je bilo??? nisu rekli da je HRT bio medju najbrze...
Ma ti mlatimudi bolje znaju od svih strucnjaka Sa Sky-a, FIA,.....
Ja vas jos jednom pitam, jeste li procitali na koji nacin su radili analizu? Znam da metabond nije, to je tesko za njega, ali vu?
To nema veze sa vezom, niti moze biz relevantna. FIA nije u stanju sa svom tehnologijom da izdvoji najbrzi bolid, a ne casopis.
Najbrzi bolid izdvajaju po vremenima sa kvala i trenutnoj poziciji u slucaju odustajanja ili kvara... Alo..
Sent from my GT-I9300
Ali vu?
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks