Page 362 of 666 FirstFirst ... 262312352358359360361362363364365366372412462 ... LastLast
Results 9,026 to 9,050 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Komšiluk aktivan,sem što se makljaju u Sloveniji,Hrvati i Srbi po svome, grijanje poskupljuje 26%,željeznica 15%,srpski ambasador se "ubio",.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ovo sa Ambasadorom je sok ovdje u BG.. Kazu izuzetan covjek, profesor, sve naj i ogromna steta za Srbiju...Dugo im je trebalo da objave tu vijest, ali o razlozima za tako nesto, bas u vrijeme razgovora sa Tacijem itd. Za sada nista preciznije od info..
    Strasno...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

valjda imaju videonadzor tamo, svakako je ako nista drugo vrlo cudan nacin da se izvrsi samoubistvo..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Da, a kako ovdje kazu, najcudnije jer je u pitanju besprekorna licnost..
    Da li mu je neko "pripomogao" i na koji nacin.. Sumnjam da ce se saznati, ali u svakom slucaju steta.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

pa moguce je da nije cijeli parking pod videonadzorom(nekad je tesko pokriti svaki cosak cak i sa vise kamera), ako nema snimka onda znaci da je neko dobro osmotrio koje su zone nepokrivene..zvuci kao teorija zavjere ali DB je radila i gore stvari

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DRUŠTVO - VIJESTI
    Radončić: Hajka na mene nastavljena u emisiji TV Vijesti
    05. decembar 2012.

Novinar i publicista Šeki Radončićreagovao je povodom posljednje emisije „Iz mog ugla sa Tinom Raičević“, emitovanoj na TV Vijesti 30. novembra.
    U tekstu objavljenom u današnjem broju Pobjede, Radončić tvrdi da je ovom emisijom nastavljena dvogodišnja hajka koju protiv njega vode profesor Miodrag Perović i Slavoljub Šćekić, direktor TV Vijesti, ovoga puta - izjavama koje su u emisiji izrekli advokat Velija Murić i novinar i publicista Duško Vuković, te voditeljka i autorka emisije Tina Raičević.
    Radončić pita autorku emisije na osnovu kojih činjenica je u emisiji iznijela tvrdnju da su „porodice žrtava deportacija bukvalno amnestirale crnogorsku vlast za taj zločin“.
    „Na osnovu kojih činjenica ovo tvrdi? Jer, ako su je ’bukvalno’, to jest doslovno, izričito ’amnestirali’, neka navede, bukvalno, to jest, doslovno, kao dokaz, bar jednu izjavu porodica tih žrtava ili njihovih predstavnika. Tvrdim da je ne može navesti, jer ovo je laž, koju odavno papagajski ponavljaju Šćekićevi i Perovićevi medijski snajperisti, a novinarka Tina Raičević drži se one Gebelsove: stoput ponovljena laž postaje istina. Ja, koji odlično znam te porodice, tvrdim da će naredbodavce i izvršioce zločina juriti dok su živi“, piše Radončić.
    Radončić potom reaguje i na tvrdnje koje su u pomenutoj emisiji izrekla dva gosta – advokat Velija Murić i novinar Duško Vuković.
    Radončić Murića naziva „bivšim policijskim inspektorom, sada maskiranim u advokata“, uz opasku da Murić „ima demokratsko pravo da se solidariše sa svojim nekadašnjim radnim kolegom iz policije, inspektorom Pejovićem, ma koliko time vrijeđao žrtve deportacija“.
    On dodaje da mu je čast što je Murić, kojeg naziva „gulikožom“, navodeći kao dokaz neke primjere iz Murićeve advokatske prakse, zatražio od Tužilaštva da procesuira Radončića zbog filma o Slobodanu Pejoviću.
    „Pa i ja pozivam Tužilaštvo da to učini prije nego što protiv Pejovića podnesem krivičnu prijavu Tužilaštvu za ratne zločine BiH, jer ga crnogorsko dobro štiti“, piše Radončić.
    Radončić negira i tvrdnju novinara Vukovića izrečenu u emisiji da je on (Radončić) snimio dva filma o Slobodanu Pejoviću, te da je „iza prve verzije stojala jedna politička odluka a iza druge verzije druga“.
    „Neslana je laž da je Šeki Radončić snimio dva filma o Pejoviću. ’Karneval’ je režirao Alen Drljević, a koscenarist je Šeki Radončić. Ko god je odgledao ’Karneval’ zna da je to film o deportacijama, tragičnoj sudbini deportovanih ljudi i njihovim porodicama, a ne o Slobodanu Pejoviću, koji se tu pojavljuje minutu i po. ’Heroj našeg doba’ jeste MOJ film o Pejoviću, lažnom heroju koji, s leđa mrtvih kolega dobija brojna priznanja za pokazanu građansku kuraž. Šeki je taj film napravio po diktatu istine, to jest na osnovu novih saznanja i potresnih svjedočenja žrtava koje Pejovića, na pomen čijeg imena Murić danas skače kao juče na pojavu ministra policije, prepoznaju kao brutalnog hapsitelja, koji je njihove najbliže slao u smrt“, piše Radončić.
    On zaključuje tekst opaskom da su Murić i Vuković samo iskorišćeni u, kako tvrdi autor, već dvogodišnjem linču koji vode protiv njega Miodrag Perović i Slavoljub Šćekić.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako će izglasat umanjenje plata za jedno 20%, jer je zemlja izgubila na kreditnom i investicionom rejtingu toliko...od stabilne postala je "rovita", a to košta, i račun stiže vrlo brzo.

A mnogo im je dobro! I na prvu KRIZICU su počeli da graju i štrajkuju...a svaki deseti štrajk je stvarno društveno koristran. Uvjek je koristan bukačima i tobožnjim tribunima, koji brzo i trajno profitiraju, a onda odmjere od šake do lakta bivšim drugovima...i smiju im se iz potaje, kao naivčinama (što bu Ameri psovkom rekli, smatraju ih da su: sucker!)

Bar je ovakvo moje višedecenijsko iskustvo sa raznim štrajkovima, "tribunima" i štrajk-breherima....

Pozdrav,
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pale su bezbjednosne službe na procjeni. Sud u Ljubljani (ne uazeći u razloge) oslobodio je 13-to osumljičenih u operaciji Balkanski ratnik,za koje je osuđeni u Crnoj Gori Duško Šarić mala beba.Čim su pušteni,ubacili su ogromne pare u opticaj bosanskim bandama koje operišu sa njima u SLO,i ovi sa neonacistima iskorištvaju proteste za nemire i rušenje po gradovima.Uglavnom,sve službe regiona su na nogama zbog puštanja Šarićeve 13-torke iz pritvora u Ljubljani.Pi,taloga balkanskog...
    Last edited by minjo; 05-12-12 at 17:21.

Thanks Thanks Given 
    1,423
    Thanks Thanks Received 
    5,660
    Thanked in
    2,663 Posts

"Državljanstvo Albanije za sve Albance širom sveta"

Premijer Albanije Salji Beriša objavio je plan za dodeljivanje državljanstva te zemlje svim Albancima u svetu - uključujući milione na Kosovu i Metohiji i u drugim susednim državama.

Beriša je rekao da sastanku vlade u Tirani da bi Albanci u Albaniji i na Kosovu trebalo da se "osećaju kao da su jedno", iako imaju dve različite vlade. Takođe je tvrdio da plan neće izazvati trzavice u odnosima sa susedima.

Više od 90 odsto stanovništva Kosova čine Albanci. Oni čine oko jedne četvrtine populacije susedne Makedonije, gde je njihov ustanak 2001. godine doveo zemlju na ivicu građanskog rata.

Crna Gora i Srbija bez Kosova imaju manje etničke zajednice Albanaca. Beriša je prošle sedmice razbesnio Grčku i druge susede izjavom o "albanskim zemljama" u Grčkoj, Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori. Njegova portparolka je potom objasnila da je Beriša tu govorio o prošlosti.
    http://www.vesti-online.com/Vesti/Sv...ce-sirom-sveta
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Pale su bezbjednosne službe na procjeni. Sud u Ljubljani (ne uazeći u razloge) oslobodio je 13-to osumljičenih u operaciji Balkanski ratnik,za koje je osuđeni u Crnoj Gori Duško Šarić mala beba.Čim su pušteni,ubacili su ogromne pare u opticaj bosanskim bandama koje operišu sa njima u SLO,i ovi sa neonacistima iskorištvaju proteste za nemire i rušenje po gradovima.Uglavnom,sve službe regiona su na nogama zbog puštanja Šarićeve 13-torke iz pritvora u Ljubljani.Pi,taloga balkanskog...
    Sve sami sljam i kriminalci na ulicama Slovenije minjo.

http://www.vijesti.me/svijet/necu-ud...-clanak-103377

''Politički nisam opredijeljen. Ovo pišem jer moj 5-godišnji sin nakon tri mjeseca slavi rođendan. Rekao sam mu da ne može da pozove prijatelje. Jer nemamo novaca, iako smo i supruga i ja obrazovani. Ostao je bez riječi, jako je plakao. Obećao sam mu da će iduće godine imati veliku zabavu. I to sam vjerovatno lagao. Morao sam zbog njegovih suza. Morao sam da lažem svom djetetu zbog nesposobnih na vlasti, zbog diktatorske politike koja nema osjećanja za radnike.

Ovo pismo sam napisao zbog svih nas običnih ljudi. Ja ću spustiti štit, maknuti kacigu, zanemariti naredbu, ja sam dio vas, dragi ljudi!''

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bolje da Berisa provjeri kako se Madjarska izlijecila od tog nacina povećanja drzavljana

Thanks Thanks Given 
    1,423
    Thanks Thanks Received 
    5,660
    Thanked in
    2,663 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ako nista drugo vrlo cudan nacin da se izvrsi samoubistvo..
    Indeed. Ono, sačekaš nekoga na aerodromu i usput obaviš samoubistvo.. zar to ipak ne bi trebao biti intimniji čin?
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Sve sami sljam i kriminalci na ulicama
    ovi sa neonacistima iskorištvaju proteste za nemire
    bitno je razumjeti
    Last edited by minjo; 05-12-12 at 19:13.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Bitno no se ja zaleceh ahahahh

Thanks Thanks Given 
    12,543
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

hahahha nalećeh na tekst o proročanstvu Tarabića i fascinirana sam komentarima ispod teksta...znači, mrak! totalni!

http://www.kurir-info.rs/komentari/t...-clanak-545317
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

kad mi je dosadno odem citam komentare na kuriru, i onda pokusavam da provalim jel taj neko trol il je ozbiljan...

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

a sto ne bi bilo moguce? pa on je oduvjek bio i bice partner M Dj , i sam je potvrdio vise puta da su se oko svih vaznih pitanja uvijek razumjeli. a znamo kako partneri doticnog kriminalca rade sto god oce i prave milione. (ovo ja trujem, oni su zapravo uspjesni biznismeni bez ijedne mrlje, koji bi jos vece pare napravili da su rodjeni u skandinaviji, svajcarskoj, americi... )

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Gledam ove primitivce/ke iz predsjednistva sportskih rukometnih saveza iz regiona u BG.. Sto bi gdje mogli ovakav primitivizam da posipaju po Evropi kao ovdje .. Zenetine neke iz saveza, pijancenje pivom.. Da puse i gdje se ne pusi, da piju na racun saveza..
    Balkane, Balkane moj.. A crna Srbijo...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,681
    Thanked in
    3,842 Posts

Izvor: Portal Analitika

http://www.portalanalitika.me/compon...zasluuje-.html

Plamenac prijeti Krivokapiću: Skinuću mantiju i dobiće što poduže zaslužuje!

06. decembar 2012.

Jovan Plamenac
    , nekadašnji urednik Radija Svetigora i novinar Glasa Crnogoraca, sada nadležni paroh u metalnoj crkvi na Rumiji, obratio se javnim pismom Ranku Krivopakiću, dostavljenom Portalu Analitika, veoma oštro reagujući na jučerašnju izjavu predsjednika crnogorskog parlamenta da se „crkva na Rumiji mora maći, jer udara u temeljne vrijednosti države“.
    Plamenčevo pismo obiluje uvredama i kletvama, a završava direktnom prijetnjom upućenom Krivokapiću, da će, ukoliko predsjednik parlamenta još jednom u „svoja pogana usta“ uzme crkvu Svete Trojice na Rumiji, po uzoru na svog čukunđeda, vojvodu popa Iliju Plamenca, „koji se stavio u zaštitu Crnogoraca štiteći im vjeru“, skinuti mantiju i Krivokapić će „dobiti ono što poduže zaslužuje“...

Svašta. Skinuće mantiju i Krivokapić će dobit ono što zaslužuje... Čudan neki pop. Izgleda mu nije jasno da Krivokapić odavno nije dječak.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Mozda on sa tim skidanjem najavljuje striptiz

Thanks Thanks Given 
    1,020
    Thanks Thanks Received 
    4,115
    Thanked in
    2,318 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Izvor: Portal Analitika

http://www.portalanalitika.me/compon...zasluuje-.html

Plamenac prijeti Krivokapiću: Skinuću mantiju i dobiće što poduže zaslužuje!

06. decembar 2012.

Jovan Plamenac
    , nekadašnji urednik Radija Svetigora i novinar Glasa Crnogoraca, sada nadležni paroh u metalnoj crkvi na Rumiji, obratio se javnim pismom Ranku Krivopakiću, dostavljenom Portalu Analitika, veoma oštro reagujući na jučerašnju izjavu predsjednika crnogorskog parlamenta da se „crkva na Rumiji mora maći, jer udara u temeljne vrijednosti države“.
    Plamenčevo pismo obiluje uvredama i kletvama, a završava direktnom prijetnjom upućenom Krivokapiću, da će, ukoliko predsjednik parlamenta još jednom u „svoja pogana usta“ uzme crkvu Svete Trojice na Rumiji, po uzoru na svog čukunđeda, vojvodu popa Iliju Plamenca, „koji se stavio u zaštitu Crnogoraca štiteći im vjeru“, skinuti mantiju i Krivokapić će „dobiti ono što poduže zaslužuje“...

Svašta. Skinuće mantiju i Krivokapić će dobit ono što zaslužuje... Čudan neki pop. Izgleda mu nije jasno da Krivokapić odavno nije dječak.

Једва чекам буксовце сјутра вече
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Plamenac Vs Krivokapic ?

stavljam 50 eura na Ranka .... ima duze ruke....u formi je ...trenira...a Plamenac izgleda iscrpljeno....mora da je od posta.

Jedino ga moze na kvarno udarit.

Kako se krecu po kladionicama ?
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Mozda on sa tim skidanjem najavljuje striptiz

dobro je kad nije izjavio: "Zadignut cu mantiju ..."
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Page 362 of 666 FirstFirst ... 262312352358359360361362363364365366372412462 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)