Ja sad ne mogu da uđem na sajt
Ja sad ne mogu da uđem na sajt
e nijesam odavno
man utd 0-2 2.25
galatasaraj daje 2 komaTa 2.20
juventus 2
barselona 0-3 1.75
kvota 36 ( nema prepisivanja :lolblue: )
Chelsea ce da se istrese na ove nesretnike nocas, i benitez i igraci imaju dovoljno razloga, hendikep -2.5, 2.07 kvota(pravi poklon), hend -3.5 kvota 3.2.
edit: barsa prelaz 2-1, messi na klupi, prva postava benfike dosta brza i jaka, barsi rez. odbrana, mogu im ga uvalit u prvom..
Last edited by mr.bobby; 05-12-12 at 19:14.
leyton 2-1....
koci bet365,ja sam se ulogovao uradio depozit ali ne mijenja stanje,stoji kao da nista nisam uplatio na racun :uncomfortableness:
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
proradio je bet365
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
ja sam mislio da samo meridian ima tih problema...a ovo izgleda i bet365.sve je poludjelo danas
Russia!
Sahtjor 12 (dupla sansa)
Seltik 1
duble sa kucom na
Moneybookers iskljucivo, nista banka, IBAN,SWIFT i sl...provo mon. pa posle verifikacije isplata na Karticu(bankovni racun). Ja obicno ne idem na isplatu preko 500, tako da ne bih ni ostalima preporucio.
celzi pp2+... no comment!! na koje ****** ja padam, daboga ne prosli
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
OD TRI PENALA jedan je dat.. pa ljudi moji.. ostadoh bez zivaca upravo..
edit: nema.. puko sam skroz.. u zivotu nisam brze samljeo kutiju cigara.. 3 posrana penala.. i samo jedan je dat, a meni treba 2+prvo..ma u ***** i fudbal vise
edit: TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo
Last edited by Shadow'91; 05-12-12 at 20:33.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
evo ga tebra.![]()
ovako je sladje.![]()
kad je to napisao seltik je vodio, ne vjerujem da ga ne ceka kec konacno ahahahaha
uzgred ima li ko kaki dobar stream za juve ?
Osijeđeh. Đece mi.
igrah ovaj seltik 0-3...dako se smire ti indijanci...otvoren je mec previse![]()
Russia!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks