@Jovan081..sto se tice penala - pogledaj malo bolje usporeni snimak i vidjeces kako golman Srbije pokupio po desnoj nozi Vucinica u trenutku kad mu je ovaj izmakao loptu...cist penal.
Jovan Vucinic nije ni za Rsenal iz Tivta koliko je los, a ovaj Susnjar ako ovako nastavi bice i vise nego dobar igrac.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
@Jovan081..sto se tice penala - pogledaj malo bolje usporeni snimak i vidjeces kako golman Srbije pokupio po desnoj nozi Vucinica u trenutku kad mu je ovaj izmakao loptu...cist penal.
DJORDJE SUSNJAR ALE !KAKAV IGRACCC
Mada me i ovaj mali Kosovic odusevio.kako lako zatvara prostor,ovo ce biti igracina.
1908.
e jada nasega kad se nas stadion navija protiv nas. pi
Dobre su im pjesme, svidjaju mi se bas.. Pustite pricu o onim "navijacima" na ovu temu.. Rekli su danas sami o sebi sve.
Djordje Susnjar, kakav majstor.![]()
Slazem se.
sto su digli noseve ovaj boljevic i mugosa? je li moguce da se ovako ponasaju kao da su maradone...neosporan je njihov kvalitet,ali sa ovakvom glavom nece daleko dogurat.
Russia!
Niko nam nije kriv sto nas nema momci.
Je li se samo meni ucinjelo ili Susnjar nije slavio gol?nesto me strah da se moze desit da zaigra za seniore Srbije ako ga pozovu?Ima li pravo nastupa za njih?
I sto se mene tice ja volim ovakve utakmice dobra je zajebancija i nema clanova partija i utripovanih djevojcica.
ma koja je to prica nije slavio, ne znam sta je trebao da uradi?
ispozdravljao se sa saigracima kada je gol dao. ne znam sta je jos trebao da utrci medju navijacima kojih nije bilo?
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Nisam mogo da gledam utakmicu radiosam.
Kako su igrali momci, ko je bio najbolji?
Citajuci Jovanov post bili su svi losi !!!
Sto vi niste bili na utakmicu nego volite ovako da komentarisete navijanje iza kompjutera.Mogli ste doci danas da vi navijate
Na mlade nikad nema mnogo ljudi, ne znam zasto ste ocekivali da danas bude. Jos karta 4e.
Meni je cak i drago sto nije bilo ljudi, no da je sad navalica samo zato sto igramo sa Srbijom.
Da me ne skapira neko pogresno, banja bi bilo da je stalno pun stadion ali...
Last edited by only white; 05-12-12 at 17:43.
Imali neko snimak te UTAKMICE.............Hvala u napred...........Pozdrav
Zaradona brate, za mene ono nikad ne moze biti penal. Kontakt je ocigledan ali kad igrac napravi korak pa tek onda onako teatralno padne ne bih mu dao penal pa da sam mu tata.
Susnjar je izvanredan igrac. Vjerovatno najbolji u nasoj ligi. Brzih dana u A timu nadam se. Mislim da ne postoji smetnja da on nastupi za Srbiju ali nesto ne vjerujem da ce ga Srbija traziti.
Kosovic je takodje odlican igrac. U ovom timu ima nekoliko izrazito talentovanih igraca i ako ne bude nekih otezavajucih, nepredvidljivih okolnosti za njihov razvoj imacemo iz ove generacije jedno 3-4 A reprezentativca.
Da mi je neko nekad rekao da će mi pobjeda protiv Srbije (u bilo kom sportu) izazvati toliku ravnodušnost, ne bih mu vjerovao. Zbog onih nesretnika na tribinama svakako mi je drago, ali to ne treba da bude puno bitno. Dobijena je beznačajna utakmica kojoj se u medijima neopravdano dao veliki publicitet kako bi se tribine napunile radnim danom u 13 sati (?!). Utakmica je trebalo, kako je i bio prvobitni plan, da bude odigrana na terenu FSCG-a kao i desetine prijateljskih utakmica mlađih kategorija. Ovako se dao značaj "regionalnoj ligi za mlade" i jefnit izgovor kako bi se grobaru crnogorskog fudbala Dušanu Vlaisavljeviću produžio ugovor. Greota od ove jako talentovane generacije. O istoj ću nešto više napisati kasnije, ali se bojim da se post može nazvati "Još jedna u nizu generacija koju će skot uništiti".
Dick Laurent is dead!
nijesu mogli odabrati gori termin za odigravanje utakmice.
nije bilo varijante da uskladim smjenu na poslu da budem slobodan u to vrijeme.
nesumljivo je da nijesam bio jedini takav slucaj, tako da losa posjeta u principu i nije neko iznenadjenje...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks